1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Ajouad el Miloudi

Spreker Ajouad El Miloudi is een programmamaker en tv-presentator. Als hij op het podium staat kun je veel spontaniteit en energie verwachten. Hij kan verrassend uit de hoek komen en is altijd dynamisch. Als dagvoorzitter heeft hij oog voor het doel. Lol is leuk, maar kern en inhoud is het belangrijkst. Hij verbindt gemakkelijk met elk publiek en denkt als spreker goed met je mee over de verdere inhoud en invulling. Ajouad is te boeken als spreker en dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Ajouad el Miloudi

Over Ajouad el Miloudi

Ajouad El Miloudi weet zowel voor de camera als op het podium te zorgen voor interactie met het publiek en het bespreekbaar maken van verschillende onderwerpen. Dit doet hij vol spontaniteit en met aandacht voor de kern en inhoud van jouw event. Als spreker en dagvoorzitter koppelt hij het thema van het event graag aan inzichten over ondernemen, inspiratie en cultuur. Hij komt verrassend uit de hoek, maar geeft je altijd de handvatten om een verschil te maken.


Presentator

Ajouad presenteerde het KRO programma Puberruil. Hij was te zien als presentator van KRO NCRV Stinkend Rijk en Dakloos en ook was Ajouad het gezicht van de serie Stinkend, Beroemd en Dakloos. Verder was hij een van de verslaggevers van het KRO programma Keuringsdienst van Waarde.


Achtergrond

Ajouad El Miloudi groeide op in amsterdam in een sportieve omgeving en was veel op het voetbalveld te vinden. Toen hij in 4 Havo zat werd hij door een ontwikkelingshulp organisatie verkozen tot ambassadeur. Zo maakte hij al op hele jonge leeftijd mee hoe straat kinderen in Peru leven.

Dit opende zijn ogen en leidde tot interesse in de derde wereld, hij werd fondsen werver en deed interviews waarin hij vertelde wat hij allemaal had ervaren. Tijdens alle aandacht rondom de projecten besefte hij dat zelf interviewen hem ook erg leuk leek. Hij volgde cursussen vroeg hier en daar om wat advies en stond al snel verslag te geven en te presenteren.

Ajouad begon als verslaggever en presentator bij radiozender FunX en werd al snel opgepikt door de Amsterdamse televisie zender AT5. Bij AT5 ging hij Basta presenteren, een kinderprogramma. In de jaren die daarna volgde deed hij op verschillende fronten ervaring op, van verslaggeving bij 3FM tot het verzorgen van de muzikale recensies bij het KRO programma Goedemorgen Nederland.Waarom


Ajouad boeken?

Als Ajouad El Miloudi op het podium staat kun je veel spontaniteit en energie verwachten. Hij zorgt dat jouw publiek de zaal verlaat vol inzichten over thema’s zoals ondernemen, voeding en onderwijs. Hij koppelt het thema van het event graag aan praktische inzichten die het publiek in kan zetten om binnen hun industrie of carrière een verschil te maken. Dit doet hij op een dynamische manier. Met oog voor het doel, en aandacht voor kern en inhoud.


Boek Ajouad El Miloudi bij het Sprekershuys!

Ajouad El Miloudi is te boeken als spreker, dagvoorzitter en presentator bij het Sprekershuys en is gespecialiseerd in een breed aantal thema’s zoals ondernemen, sport, voeding, business, management, creativiteit, inspiratie, onderwijs en cultuur. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Ajouad El Miloudi boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Voeding, Inhoudelijk, Sport, Ondernemen

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Presentator

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Dagvoorzitter Ajouad El Miloudi

Ajouad El Miloudi is al ruime tijd actief als presentator op radio, televisie en is te zien geweest op alle drie de publieke omroepen. Ajouad presenteert al vanaf 2008 en is nog lang niet uitgekeken op de TV en radio wereld maar is daarnaast veel te zien op podia. Naast dat hij het heel leuk vind om te presenteren staat Ajouad ook erg graag als dagvoorzitter op het podium. Inmiddels heeft Ajouad al op allerlei evenementen door het hele land gestaan. De jonge Amsterdammer zit vol energie, heeft een vrolijke en vriendelijke uitstraling en praat de dag op een losse maar professionele manier aan elkaar.

Lezing Ajouad El Mihoudi

Ajouad El Miloudi is een jonge Amsterdammer die met regelmaat op TV en radio te zien en te horen is. Sinds 2008 presenteert hij en is inmiddels bij verschillende programma's van de drie publieke omroepen te zien geweest. Ajouad heeft onder andere Puberruil XL (NPO 3) gepresenteerd. De jonge presentator werkt veel met jongeren en is daarnaast ook nog ondernemer. Ajouad weet van alles over actualiteiten maar spreekt voornamelijk veel over sport, voeding en hormonen. Wil je een jonge, frisse spreker voor een jong publiek dan is Ajouad een aanrader! Hij vertelt zijn verhaal casual, vol passie en met een lach.

Nana korobi ya oki (val 7 keer, sta 8 keer op. Maak fouten in het leven, leer ervan en ga verder waar je gebleven was.)

Ajouad El Miloudi: ‘’Mijn motto is om ook dingen aan de kijker over te laten"

KAASKOP OF MOCRO? MET AJOUAD EL MILOUDI | Defano Holwijn

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.