1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & schrijfster

Femke van der Laan

Femke van der Laan is presentatrice en schrijver. Voor de VPRO presenteert ze het welbekende interviewprogramma 'Nooit meer slapen'. Ze schreef een column voor Het Parool en artikelen voor diverse andere media, zoals LINDA, opzij en de Volkskrant. In 2019 verscheen haar boek 'Stad vol ballonnen', een bundeling van de columns over haar leven in de stad na de dood van haar echtgenoot Eberhard van der Laan. In 2022 verscheen haar boek Aan de randen van de dag, het verhaal van een liefde. Femke van der Laan is te boeken als dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Femke van der Laan

Over Femke van der Laan

Femke is presentatrice en schrijver. Voor omroep VPRO presenteert ze vanaf september het welbekende interviewprogramma nooit meer slapen.


Bestsellers

Femke schreef wekelijks een column voor Het Parool en artikelen voor diverse andere media, zoals LINDA, opzij en de Volkskrant. In 2019 verscheen haar boek Stad vol ballonnen, een bundeling van de columns over haar leven in de stad na de dood van haar echtgenoot Eberhard van der Laan. In 2022 verscheen haar boek Aan de randen van de dag, het verhaal van een liefde. Haar beide boeken zijn bestsellers.


TEDx

Ze gaf een college over rouw bij DWDD Summerschool, was tafeldame en sprak onder andere bij TEDx en Preek van de Leek. Ook maakte zij als gespreksleider samen met schrijver Joris van Casteren een podcast voor de Bezige Bij.


NTR en IDFA

Eerder werkte Femke onder andere als eindredacteur bij de NTR en als programmamaker. Femke is lid van de Raad van Toezicht van het internationale filmfestival IDFA. Daarnaast is ze voorzitter van het bestuur van de stichting Eenzame Uitvaart, die als doel heeft een waardig en respectvol afscheid te bieden aan overledenen, die het ontbreekt aan familie, vrienden of een sociaal netwerk.

Boek Femke van der Laan bij het Sprekershuys!

Femke van der Laan is te boeken als dagvoorzitter. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Femke van der Laan boeken voor jouw evenement? Neem contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Media, Rouw, Journalistiek, Schrijven

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Presentator

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Femke van der Laan Dagvoorzitterschap

Femke van der Laan presenteert het welbekende programma Nooit Meer Slapen, waarin ze dagelijks een inspirerende gast ontvangt uit de kunst, cultuur of actualiteit, die vertelt over werk en leven.

Eerder werkte Femke onder andere als eindredacteur bij de NTR en als programmamaker. Femke is lid van de Raad van Toezicht van het internationale filmfestival IDFA. Femke schreef wekelijks een column voor Het Parool en artikelen voor diverse andere media, zoals LINDA., Opzij en de Volkskrant. In 2019 verscheen haar boek Stad vol ballonnen, een bundeling van de columns over haar leven in de stad na de dood van haar echtgenoot Eberhard van der Laan. In 2022 verscheen haar boek Aan de randen van de dag, het verhaal van een liefde. Haar beide boeken zijn bestsellers.

Ze gaf een college over rouw bij DWDD Summerschool, was tafeldame en sprak onder andere bij TEDx en Preek van de Leek. Ook maakte zij als gespreksleider samen met schrijver Joris van Casteren een podcast voor de Bezige Bij.

Femke van der Laan - Aan de randen van de dag

Femke van der Laan schreef columns over rouwen na het overlijden van haar man

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.