1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & stemacteur

Fernando Halman

Spreker en dagvoorzitter Fernando Halman heeft meer dan 15 jaar ervaring als televisiepresentator, radio dj, popjournalist, stemacteur, motivational speaker en entrepreneur. Fernando's stem en enthousiaste persoonlijkheid werken aanstekelijk en laten absoluut "good vibes" resoneren bij zijn publiek Hij is al jaren de stem van Jong Nederland in de media, een van de bouwstenen en pilaren van het grote jongerenmerk 'FunX' en al ruim tien jaar de vertrouwde station-voice van het NPO kinderprogramma ZAPP. Fernando Halman is te boeken als spreker en dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Fernando Halman

Over Fernando Halman

Fernando Halman is een dynamische en veelzijdige mediaprofessional. Wat begon met een enorme liefde voor muziek is inmiddels uitgegroeid tot een omvangrijke carrière in de mediawereld. Nu deelt hij als spreker zijn verhaal, en moedigt hij anderen aan om ook hun passies te volgen. In elke rol is zijn positiviteit aanstekelijk, creëert hij ruimte voor de verhalen van anderen en zorgt hij voor verbinding met het publiek.


Presentator, host en dagvoorzitter

Op zoek naar een host of discussieleider van een (bedrijfs)evenement? Fernando neemt het publiek met positiviteit en enthousiasme mee in zijn brede kennis van zaken op het gebied van actualiteiten, E-Business, trends, diversiteit en inclusiviteit.

Deze dynamische radio- en televisiemaker heeft ruime podiumervaring als host en presentator van concerten en evenementen. Als muziekautoriteit kan en mag hij niet ontbreken op grote evenementen zoals: FunX Music Awards, Noorderslag en Buma Awards.

Sinds 2019 is hij ook jurylid van Nederlands oudste en meest prestigieuze muziekprijs, de Edison Award. Maar ook op bedrijfsevenementen is hij een graag geziene dagvoorzitter of gastspreker vanwege zijn connectie met een brede doelgroep en frisse kijk op Cabaret & Entertainment, Creativiteit & Inspiratie, Diversiteit & Inclusiviteit, E-business en Innovatie & Trends.


Motivational & Public Speaker

Hoe overleef je met positieve energie in een tijd waarin we omringd en gedomineerd warden door druk van buitenaf, verwachtingen en een hoop negativiteit? Denk aan de kracht van social media en de impact van likes op de gemoedstoestand van mensen.

Spreker Fernando is zeer bedreven in het motiveren en het inspireren van mensen. Hij maakt met zijn open uitstraling makkelijk contact met het publiek. Hij doet regelmatig inspiratie sessies met jongeren op scholen. Hij probeert al jaren om jongeren te stimuleren hun talenten te ontdekken en daarmee de wereld positief te veranderen. Het delen van verhalen en ervaringen is hoe je de wereld educatief prikkelt en leert.

Als mediaprofessional zoomt Fernando met zijn ervaringen in op mentale overlevingskracht en hoe wezenlijk dat is voor ondernemerschap, maar ook voor vele andere aspecten in het leven. Fernando heeft al tienduizenden mensen met zijn levensverhaal en positieve mindset mogen inspireren.


Radio

Hij is de koning van de ochtendshow "Start met Fernando". Met zijn stem en muziek bereikt hij dagelijks meer dan 200.000 luisteraars door heel Nederland. Hij heeft een feilloze neus voor hits, trends en nieuw talent in binnen- en buitenland. Zo interviewde hij Rihanna al op haar 18e, nog voordat ze de wereld veroverde met haar nieuwe sound. Daarom volgen de grootste sterren hem online hoe hij de hits van morgen, vandaag introduceert.

Hij staat namelijk bekend als 'Music Influencer' en de ambassadeur van Hip Hop Culture. Platenlabels en AR Managers kloppen bij hem aan voor zijn mening en visie op hitpotentie. Als muziekspecialist wordt hij vaak gevraagd aan tafel bij talkshows zoals Jinek, DWDD, 5 Uur Live, RTL Boulevard of SBS Shownieuws.


Real Talk

Voor meer diepgaande en serieuze verhalen heeft hij het platform Real Talk opgericht binnen zijn NandoLeaks-podcast. Real Talk is een inspirerende podcast, waarin je een eerlijke kijk krijgt in het leven van de artiest. In de openhartige Real Talk gesprekken draait het niet om succes, maar juist om de weg daar naartoe. Drijfveren, struggels, hoogte- en dieptepunten, niets blijft onbesproken. Ondanks de soms heftige onderwerpen, staat een ding altijd voorop: positiviteit. Het doel is om luisteraars te inspireren. Rico Verhoeven, Anna Nooshin, Kempi en Josylvio gaven zich al bloot aan Fernando, maar ook grote internationale namen zoals J. Balvin, Aron Ghandi en Stedman Graham. Zijn Podcast "Real Talk" is ook al talloze keren opgepakt door de mainstream media, RTL Boulevard, SBS Shownieuws.


Van stemacteur tot film & theater

Zijn stem is dagelijkse door honderden duizenden jongeren te beluisteren via de radio (FunX) en al 1 O jaar lang luisteren miljoenen kinderen naar hem op TV (Zapp). Regelmatig wordt zijn herkenbare stem ook gebruikt door partijen als Disney, Sony Animation, Universal Pictures, Netflix en Videoland als het gaat om het inspreken van series of bioscooptrailers. Mocht je ook gebruik willen maken van zijn kwaliteiten voor jouw commercial, bedrijfsfilm, tv- of filmproductie, dan is Fernando Halman ook als voice- over of stemacteur voor jouw project in te schakelen. In zijn eigen studio, "HMN Studio", in Amsterdam, kan hij dit snel en effectief regelen.


Fernando Halman is niet alleen werkzaam achter de schermen bij radio of televisie. In 2019 maakte hij zijn debuut in de film "Suriname" en heeft inmiddels zijn eigen theatershow geschreven "Mama, waar is papa?" In deze theatershow geeft Fernando zich bloot en schuwt niet om op het podium openhartig te zijn over zijn eigen struggels. Als kind groeide hij op zonder vader en dit heeft een enorme impact gehad op zijn leven, zijn prestatiedrang en de omgang met zijn eigen zoon. "Mama, waar is papa?"is een verhaal over een succesvolle radio-dj die de top bereikt zodat hij eindelijk gezien wordt door zijn vader.


Entrepreneur

NandoLeaks Studio, in 2016 opgericht door Fernando Halman, is een all-in mediastudio die binnen een paar jaar is uitgegroeid van een radio- en podcast-studio tot een succesvol platform voor content-creatie. Fernando en zijn team ontwikkelen en produceren content en concepten voor radio, televisie, liveshows en theater.


Boek Fernando Halman bij het Sprekershuys!

Fernando Halman is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer, presentator en panellid. Hij geeft lezingen over de onderwerpen creativiteit, jongeren, online trends, e-business, tv & radio, innovaties en entertainment. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker en dagvoorzitter Fernando Halman boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Radio, E-business

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

€3000

Sessies

Fernando Halman Dagvoorzitterschap

Door zijn aanstekelijke enthousiasme i.c.m. zijn actuele kennis en prettige stemgeluid, is Fernando een veelgevraagde host en spreker op diverse gelegenheden. Hij heeft diverse filmpremières, boekpresentaties, festivals, feesten en modeshows gehost en weet elk publiek te boeien. Hij kan een menigte opzwepen en laten bewegen, maar kan ze ook juist stil krijgen zodat een boodschap extra krachtig overkomt.

Fernando Halman Lezing

Hoe overleef je met positieve energie in een tijd waarin we omringd en gedomineerd warden door druk van buitenaf, verwachtingen en een hoop negativiteit? Denk aan de kracht van social media en de impact van likes op de gemoedstoestand van mensen.

Fernando is zeer bedreven in het motiveren en het inspireren van mensen. Hij maakt met zijn open uitstraling makkelijk contact met het publiek. Hij doet regelmatig inspiratie sessies met jongeren op scholen. Hij probeert al jaren om jongeren te stimuleren hun talenten te ontdekken en daarmee de wereld positief te veranderen. Het delen van verhalen en ervaringen is hoe je de wereld educatief prikkelt en leert.

Als mediaprofessional zoomt Fernando met zijn ervaringen in op mentale overlevingskracht en hoe wezenlijk dat is voor ondernemerschap, maar ook voor vele andere aspecten in het leven. Fernando heeft al tienduizenden mensen met zijn levensverhaal en positieve mindset mogen inspireren.

Leef je grootste droom.

Fernando Halman: ''Wanneer je erkenning ervaart, heb je het gevoel dat je gehoord wordt''

FERNANDO HALMAN OVER ZIJN CRUSH OP KIM KARDASHIAN | BIECHTEN BITCH #CLUBHUB

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.