1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter

Fiona Yauw

Fiona Yauw is dagvoorzitter, interviewer, gespreksleider en presentator. Als dagvoorzitter heeft zij een warme en compacte communicatiestijl. Hierdoor haalt zij alles uit een -vaak gescript- gesprek en komen sprekers volledig tot hun recht. Met een brede interesse verdiept zij zich graag in onderwerpen variërend van vraagstukken met maatschappelijk belang tot ontwikkelingen in specialistische branches. Ook denkt ze graag actief mee in een voorgesprek. Tijdens het event, kun je er van op aan dat ze de tijd in de gaten houdt en rustig blijft tijdens onvoorziene situaties. Of de voertaal nu Nederlands of Engels is, 'we got this'. Fiona Yauw is te boeken als dagvoorzitter en spreker bij het Sprekershuys.

...Fiona Yauw

Over Fiona Yauw

Haar achtergrond in de journalistiek en opleiding podiumkunsten komen voor Fiona Yauw als moderator prachtig samen. Ze host live-evenementen voor o.a. RVO, Adobe, bol.com en Philips, maar is ook te zien in tv-programma's over films, bij KPN PLUS TV. Ook online is ze te zien in video's voor bijvoorbeeld Funda, Enexis, Robeco en Rijkswaterstaat.


Dagvoorzitter

Met oprechte interesse en luistervaardigheid haalt Fiona het meeste in mensen naar boven tijdens een (vaak gescript) gesprek. Haar stijl als dagvoorzitter is duidelijk en warm. Ze zorgt ervoor dat een complexe boodschap door iedereen wordt begrepen, door het menselijk te houden.


Boek Fiona Yauw bij het Sprekershuys!

Fiona Yauw is te boeken als dagvoorzitter, interviewer, presentator en gespreksleider. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Fiona Yauw boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Onderwijs, Zorg, (Maatschappelijke) Actualiteiten, Techniek, Wetenschap

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Gespreksleider
 • Presentator

Tariefindicatie

€2500

Sessies

Fiona als dagvoorzitter

Fiona Yauw heeft een warme en compacte communicatiestijl. Hierdoor haalt zij alles uit een -vaak gescript- gesprek en komen sprekers volledig tot hun recht. Met een brede interesse verdiept zij zich graag in onderwerpen variërend van vraagstukken met maatschappelijk belang tot ontwikkelingen in specialistische branches. Ook denkt ze graag actief mee in een voorgesprek. Tijdens het event, kun je er van op aan dat ze de tijd in de gaten houdt en rustig blijft tijdens onvoorziene situaties. Of de voertaal nu Nederlands of Engels is, 'we got this'.

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.