Vakgebied

Ondernemerschap
Bestuur en economie
Economie
Financiën
Strategie
Familiebedrijven

Thema's

Leiderschap
Ondernemerschap
Business & Management
Strategie
Bestuur, Beleid & Politiek
Economie & Financiën
De Amerikaanse verkiezingen

In te huren als

Spreker
Dagvoorzitter
Presentator

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Hans Biesheuvel groeide op in een ondernemersgezin en leerde hij al vroeg verantwoordelijkheid te nemen. Nadat Hans zijn VWO-diploma had behaald, werkte hij een tijdlang bij het ministerie van Verkeer en Waterstaat. In de avonduren deed hij een studie aan de HEAO. In 1988 richtte hij een technische groothandel op met de naam Biesheuvel Techniek. Twee jaar later nam hij het mechanicabedrijf Biesheuvel Groep over van zijn vader en opa. In 2000 verkocht hij dit bedrijf en begon hij investeringsmaatschappij Habest Holding. Op 1 juni 2011 werd hij voorzitter van MKBNederland en nam hij namens die organisatie plaats in de SociaalEconomische Raad. Aangezien het aantal faillissementen in de detailhandel flink toenam, heeft Hans zich gedurende de jaren als voorzitter bij MKB-Nederland zich met name ingezet voor deze sector. Hij stelde zich kritisch op richting het bankwezen en hield zich bezig met de problemen met de kredietverlening aan het MKB.

Na een aantal jaren begon het ondernemerschap weer te kriebelen en koos Hans ervoor zich te richten op nieuwe activiteiten. Hans richtte een nieuwe ondernemersvereniging op: ONL voor Ondernemers. ONL voor Ondernemers komt op voor de belangen van ondernemers. Het doel is Nederland ondernemender maken en politici overtuigen van hun standpunt. Naast ondernemer en investeerder is Hans ook adviseur en commissaris van diverse bedrijven.

Lees meer
Ik sta iedere dag op met een idee...
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer