1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Hans Biesheuvel

Huysgenoot Hans Biesheuvel is ondernemer in hart en nieren. Hij is te boeken als dagvoorzitter en spreker over ondernemerschap, strategie, bestuur, beleid en economie. Hij nam het mechanicabedrijf Biesheuvel Groep over van zijn vader en opa. Later verkocht hij het bedrijf en begon hij investeringsmaatschappij Habest Holding. Hij werd voorzitter van MKBNederland en nam plaats in de sociaal economische raad. Hans Biesheuvel verlangt naar het ondernemerschap en richt zich op een ondernemersvereniging op: ONL voor ondernemers. Hans Biesheuvel is te boeken als spreker, dagvoorzitter en presentator bij het Sprekershuys.

...Hans Biesheuvel

Over Hans Biesheuvel

Ondernemer

Hans Biesheuvel groeit op in een ondernemersgezin. Na het VWO gaat hij aan de slag bij het ministerie van Verkeer en Waterstaat. In de avonduren volgt hij een studie aan de HEAO. In 1988 richt hij een technische groothandel op onder de naam Biesheuvel Techniek.


Mechanicabedrijf en Habest Holding

Twee jaar later neemt hij het mechanicabedrijf Biesheuvel Groep over van zijn vader en opa. Later verkoopt hij het bedrijf en begint hij investeringsmaatschappij Habest Holding.


Voorzitter

Hij wordt voorzitter van MKBNederland en neemt plaats in de sociaal economische raad. Het aantal faillissementen in detailhandel neemt in die tijd flink toe en Hans richt zich met name op deze sector. Hij stelt zich kritisch op richting het bankwezen en houdt zich bezig met de problemen rondom kredietverlening.


Ondernemend Nederland

Na een aantal jaar verlangt Hans Biesheuvel weer naar het ondernemerschap en hij richt een nieuwe ondernemersvereniging op: ONL voor ondernemers.

ONL richt zich op de belangen van ondernemers en heeft als doel Nederland ondernemender te maken. Naast zijn werkzaamheden voor ONL is Hans Biesheuvel ook adviseur en commissaris voor diverse bedrijven.


Boek Hans Biesheuvel bij het Sprekershuys!

Hans Biesheuvel is te boeken als spreker, dagvoorzitter en presentator bij het Sprekershuys. Hij spreekt over de onderwerpen ondernemerschap, strategie, bestuur, beleid, financiën en politiek. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Hans Biesheuvel inhuren voor jouw event? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Familiebedrijven, Strategie, Ondernemen

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Presentator

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Lezing Hans Biesheuvel

Hans Biesheuvel geeft lezingen over onder andere de veranderende economie. Wat verandert er in de economie en hoe kun je daar als ondernemer je voordeel mee doen? Hans geeft lezingen over ondernemerschap in de breedste zin van het woord. Zijn jarenlange ervaring zorgt voor ontzettend veel kennis. Hans is ondernemer in hart en nieren en zorgt gegarandeerd voor nieuwe inzichten en een dosis inspiratie.

Ik sta iedere dag op met een idee...

Hans Biesheuvel te gast in, 'Van Liempt, één op één'

Uri Rosenthal krijgt eerste editie Business guide Brazilië van Hans Biesheuvel

Gerelateerd nieuws

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.