Vakgebied

Ondernemerschap
Bestuur en economie
Economie
Financiën
Strategie
Familiebedrijven

Thema's

Leiderschap
Ondernemerschap
Business & Management
Strategie
Bestuur, Beleid & Politiek
Economie & Financien

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Hans Biesheuvel is te boeken als spreker, dagvoorzitter en presentator bij het Sprekershuys. Hij spreekt over de onderwerpen ondernemerschap, strategie, bestuur, beleid, financiën en politiek. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Ondernemer

Hans Biesheuvel groeit op in een ondernemersgezin. Na het VWO gaat hij aan de slag bij het ministerie van Verkeer en Waterstaat. In de avonduren volgt hij een studie aan de HEAO. In 1988 richt hij een technische groothandel op onder de naam Biesheuvel Techniek.

Mechanicabedrijf en Habest Holding

Twee jaar later neemt hij het mechanicabedrijf Biesheuvel Groep over van zijn vader en opa. Later verkoopt hij het bedrijf en begint hij investeringsmaatschappij Habest Holding.

Voorzitter

Hij wordt voorzitter van MKBNederland en neemt plaats in de sociaal economische raad. Het aantal faillissementen in detailhandel neemt in die tijd flink toe en Hans richt zich met name op deze sector. Hij stelt zich kritisch op richting het bankwezen en houdt zich bezig met de problemen rondom kredietverlening.

Ondernemend Nederland

Na een aantal jaar verlangt Hans Biesheuvel weer naar het ondernemerschap en hij richt een nieuwe ondernemersvereniging op: ONL voor ondernemers.

ONL richt zich op de belangen van ondernemers en heeft als doel Nederland ondernemender te maken. Naast zijn werkzaamheden voor ONL is Hans Biesheuvel ook adviseur en commissaris voor diverse bedrijven.

Hans Biesheuvel inhuren voor jouw event? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Ik sta iedere dag op met een idee...
Hans Biesheuvel boeken als spreker bij het Sprekershuys
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer