Vakgebied

Ondernemerschap
Bestuur en economie
Economie
Financiën
Strategie
Familiebedrijven

Thema's

Leiderschap
Ondernemerschap
Business & Management
Strategie
Bestuur, Beleid & Politiek
Economie & Financiën
De Amerikaanse verkiezingen

In te huren als

Spreker
Dagvoorzitter
Presentator

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Hans Biesheuvel groeit op in een ondernemersgezin. Na het VWO gaat hij aan de slag bij het ministerie van Verkeer en Waterstaat. In de avonduren volgt hij een studie aan de HEAO. In 1988 richt hij een technische groothandel op onder de naam Biesheuvel Techniek. Twee jaar later neemt hij het mechanicabedrijf Biesheuvel Groep over van zijn vader en opa. Later verkoopt hij het bedrijf en begint hij investeringsmaatschappij Habest Holding. Hij wordt voorzitter van MKBNederland en neemt plaats in de sociaal economische raad. Het aantal faillissementen in detailhandel neemt in die tijd flink toe en Hans richt zich met name op deze sector. Hij stelt zich kritisch op richting het bankwezen en houdt zich bezig met de problemen rondom kredietverlening.

Na een aantal jaar verlangt Hans Biesheuvel weer naar het ondernemerschap en hij richt een nieuwe ondernemersvereniging op: ONL voor ondernemers. ONL richt zich op de belangen van ondernemers en heeft als doel Nederland ondernemender te maken. Naast zijn werkzaamheden voor ONL is Hans Biesheuvel ook adviseur en commissaris voor diverse bedrijven.

Hans Biesheuvel is te boeken als dagvoorzitter en spreker en geeft lezingen over onderwerpen als ondernemerschap, strategie, bestuur, beleid en politiek. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer
Ik sta iedere dag op met een idee...
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer