Vakgebied

Innovatie
Storytelling
Strategie

Thema's

Leiderschap
Ondernemerschap
Business & Management
Duurzaamheid & Klimaat
Strategie
Creativiteit & Inspiratie
Economie & Financien
Innovatie & Trends
Technologie en ICT

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 1.500

Biografie

Biografie

John Lin is te boeken als spreker en geeft lezingen over de onderwerpen China, business & management, innovatie & trends en ondernemerschap. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

John Lin is een stereotype Nederlandse Chinees. Opgegroeid in een afhaalchinees en onder andere goed met cijfers. Het opgroeien in twee culturen geeft John een uniek perspectief op het Westen en Oosten. Naast zijn studie Innovatiemanagement aan de Erasmus Universiteit Rotterdam heeft John een half jaar gestudeerd aan de Shanghai University of Finance and Economics. Nu is hij bij bol.com werkzaam als Ecosystem business developer. Hij heeft zich vanuit zijn Nederlands-Chinese achtergrond verdiept in innovaties en trends in Azië en vertaalt deze graag naar de lokale markt. John gelooft dat China op veel gebieden verder ontwikkeld is dan de meesten van ons weten en neemt je graag mee op een inspirerende reis tijdens zijn verhalen.

Tegenwoordig is John "China" columnist bij Twinkle. Hiervoor schrijft hij om de maand een column. Hij nam de directie van bol.com op een inspirerende reis naar china.

Lees meer
A journey of a thousand miles begins with a single step
John Lin Sprekershuys
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer