Vakgebied

Innovatie
Storytelling
Strategie

Thema's

Leiderschap
Ondernemerschap
Business & Management
Duurzaamheid & Klimaat
Strategie
Creativiteit & Inspiratie
Economie & Financiën
Innovatie & Trends
Spreker technologie

In te huren als

Spreker

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 1.500

Biografie

Biografie

John Lin is een stereotype Nederlandse Chinees. Opgegroeid in een afhaalchinees en o.a. goed met cijfers. Het opgroeien in twee culturen geeft John een uniek perspectief op het Westen en Oosten. Naast zijn studie Innovatiemanagement aan de Erasmus Universiteit Rotterdam een half jaar gestudeerd aan de Shanghai University of Finance and Economics. Bij bol.com is John werkzaam als Business Developer. Hij heeft zich vanuit zijn Nederlands-Chinese achtergrond verdiept in innovaties en trends in Azië en vertaalt deze graag naar de lokale markt. John geloofd dat China op veel gebieden verder ontwikkeld is dan de meesten van ons weten en neemt je graag mee op een inspirerende reis in zijn verhalen.

John is te boeken als spreker en geeft lezingen over de onderwerpen China, innovatie en strategie. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer
Share wisdom and happiness
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer