Sprekershuys logo

Vakgebied

Ondernemen
Business & Management
Economie & Financiën
Prinsjesdag

Thema's

Ondernemerschap
Business & Management
Economie & Financien

In te huren als

Talen

Nederlands

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Marjan Heemskerk (1985), registeraccountant (RA), startte in 2016 het online platform ‘the happy financial’, waarmee ze financiën makkelijk en begrijpelijk wil maken. Het motto van dit online platform is dan ook ‘making finance fun & easy’. Naast artikelen en video’s voor ondernemers, publiceert ze ook voor de particulieren doelgroep en hoe zij hun financiën op orde kunnen krijgen. In 2019 is haar gelijknamige boek ‘the happy financial’ verschenen bij uitgeverij Business Contact. Met de vijf stappen in dit boek laat Marjan zien hoe je eenvoudig geld voor je kunt laten werken in plaats van alleen maar hard te werken voor je geld. Daarnaast werkt Marjan als docent op de masteropleiding accountancy van Nyenrode Business Universiteit, waar ze in 2019 is uitgeroepen tot ‘Docent van het Jaar’. Hiervoor werkte ze onder andere bij PwC en BDO als accountant.


The Happy Financial

Door middel van artikelen en video's wil Marjan laten zien dat financiën helemaal niet zo saai en ingewikkeld zijn als vaak wordt gedacht. Aan de ene kant zijn de artikelen en video's voor ondernemers, aan de andere kant voor particulieren. De content maakt ze op basis van haar ervaringen als registeraccountant en persoonlijke ervaringen. Daarnaast is ze vaste columnist op accountant.nl, het platform voor finance professionals. In 2019 is haar eerste boek 'the happy financial', uitgegeven bij uitgeverij Business Contact. Daarnaast is ze docent op de masteropleiding accountancy op Nyenrode Business Universiteit.


Spreker

De kunst is om lastige, financiële onderwerpen eenvoudig en vol enthousiasme uit te leggen. Financiën, voor zowel particulieren als ondernemers, worden vaak bestempeld als 'saai' en 'ingewikkeld'. Marjan legt uit dat dit helemaal niet hoeft te zijn. Denk aan inspirerende lezingen voor startende ondernemers (waar moeten ze aan denken bij de start van hun onderneming op het gebied van belastingen, administratie en zakendoen). Maar ook voor particulieren (bijvoorbeeld: waar doe je goed aan? sparen of beleggen?). Alles op een laagdrempelige manier.
Marjan is te boeken als spreker en geeft lezingen over de onderwerpen economie, ondernemerschap en management. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden

Boek Marjan Heemskerk bij het Sprekershuys!

Marjan Heemskerk is te boeken als spreker en geeft lezingen over de onderwerpen ondernemerschap, business & management, economie & financiën. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Marjan Heemskerk Roskam boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Making finance fun & easy
the happy financial
Marjan Heemskerk sprekersprofiel video
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer