1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & ondernemer

Marjan Heemskerk

Marjan Heemskerk is spreker en ondernemer. In 2016 startte ze het online platform The Happy Financial. Door middel van artikelen en video's wil ze laten zien dat financiën niet zo saai en ingewikkeld zijn als vaak wordt gedacht. Marjan is columnist op accountant.nl, het platform voor finance professionals. In 2019 kwam haar eerste boek 'The happy financial' uit. Daarnaast is ze docent op de masteropleiding Accountancy op Nyenrode Business Universiteit. Marjan geeft lezingen over de onderwerpen economie, ondernemerschap en management. Marjan is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Marjan Heemskerk

Over Marjan Heemskerk

Marjan Heemskerk (1985), registeraccountant (RA), startte in 2016 het online platform ‘the happy financial’, waarmee ze financiën makkelijk en begrijpelijk wil maken. Het motto van dit online platform is dan ook ‘making finance fun & easy’. Naast artikelen en video’s voor ondernemers, publiceert ze ook voor de particulieren doelgroep en hoe zij hun financiën op orde kunnen krijgen. In 2019 is haar gelijknamige boek ‘The Happy Financial’ verschenen bij uitgeverij Business Contact. Met de vijf stappen in dit boek laat Marjan zien hoe je eenvoudig geld voor je kunt laten werken in plaats van alleen maar hard te werken voor je geld. Daarnaast werkt Marjan als docent op de masteropleiding accountancy van Nyenrode Business Universiteit, waar ze in 2019 is uitgeroepen tot ‘Docent van het Jaar’. Hiervoor werkte ze onder andere bij PwC en BDO als accountant.


The Happy Financial

Door middel van artikelen en video's wil Marjan laten zien dat financiën helemaal niet zo saai en ingewikkeld zijn als vaak wordt gedacht. Aan de ene kant zijn de artikelen en video's voor ondernemers, aan de andere kant voor particulieren. De content maakt ze op basis van haar ervaringen als registeraccountant en persoonlijke ervaringen. Daarnaast is ze vaste columnist op accountant.nl, het platform voor finance professionals. In 2019 is haar eerste boek 'The Happy Financial', uitgegeven bij uitgeverij Business Contact. Daarnaast is ze docent op de masteropleiding accountancy op Nyenrode Business Universiteit.


Spreker

De kunst is om lastige, financiële onderwerpen eenvoudig en vol enthousiasme uit te leggen. Financiën, voor zowel particulieren als ondernemers, worden vaak bestempeld als 'saai' en 'ingewikkeld'. Marjan legt uit dat dit helemaal niet hoeft te zijn. Denk aan inspirerende lezingen voor startende ondernemers (waar moeten ze aan denken bij de start van hun onderneming op het gebied van belastingen, administratie en zakendoen). Maar ook voor particulieren (bijvoorbeeld: waar doe je goed aan? sparen of beleggen?). Alles op een laagdrempelige manier.

Marjan is te boeken als spreker en geeft lezingen over de onderwerpen economie, ondernemerschap en management. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden


Boek Marjan Heemskerk bij het Sprekershuys!

Marjan Heemskerk is te boeken als spreker en geeft lezingen over de onderwerpen ondernemerschap, business & management, economie & financiën. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Marjan Heemskerk Roskam boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Ondernemen, Prinsjesdag

In te huren als

 • Spreker

Tariefindicatie

Sessies

Marjan Heemskerk Lezing: Making finance fun & easy voor startende ondernemers

In deze laagdrempelige lezing bespreekt Marjan de in vogelvlucht de belangrijkste (financiële) onderwerpen voor startende ondernemers Denk aan belastingen, administratie en zakendoen.

Making finance fun & easy

the happy financial

Sparen of beleggen

Hoe beleg jij? Marjan Heemskerk: 'Beleggen is echt iets anders dan een spaarpotje'

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.