1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker

Nico Raat

Nico Raat is bekend van het programma “De Bodyguard” en al ruim 15 jaar wereldwijd actief in de persoonsbeveiliging op het hoogste niveau. Hij was bodyguard van wereldsterren als Lady Gaga, Usher, Kanye West, Jay-Z, Beyoncé, Naomi Campbell en Martin Garrix. Hij kan uitgebreid vertellen over wat zijn werk inhoudt, maar ook tips meegeven m.b.t. ieders veiligheid. Daarbuiten geeft hij lezingen over o.a. omgang met geweld, stress, leidinggeven onder stress, een goede leider zijn, doorbreken van bedrijfscultuur en begeleiden van bekende personen. Nico Raat is te boeken als sprekers bij Sprekershuys.

...Nico Raat

Over Nico Raat

Spreker Nico Raat inspireert jouw publiek om te groeien als leidinggevenden en om ook tijdens stressmomenten het hoofd koel te houden. Hij geeft je een kijkje in de wereld van een bodyguard van wereldsterren, maar deelt ook praktische inzichten over persoonsbeveiliging, omgaan met geweld en leidinggeven onder stress.


Beveiligingsbedrijf

In 1993 begon Nico Raat zijn carrière bij de politie van Amsterdam. Hij was in dienst bij diverse onderdelen en focuste zich de laatste jaren met name op het hogere geweldsspectrum, tot hij in 2009 de politie verliet. Hij startte vervolgens zijn eigen beveiligingsbedrijf met een ruim aanbod in diverse manieren van beveiliging. Zijn expertise in het bewaken van veiligheid werd ook ingezet als inspecteur voor de Provincie Noord-Holland, tijdens evenementen en het afsteken van vuurwerk.


Persoonsbeveiliging

Rond 2010 gooide Nico het roer om en richtte hij zich enkel op zijn eigen bedrijf en op zijn specialisme persoonsbeveiliging. Vanaf 2009 tot heden verzorgt Nico wereldwijd persoonsbeveiliging voor grote sterren uit de entertainment-business, maar ook voor koningshuizen en CEO's. Hij week geen seconde van de zijdes van o.a. Lady Gaga, Usher, Kanye West, Kelly Rowland en Martin Garrix. Nico Raat behoort tot de absolute top van de personal security-sector.


Trainingen en advies

De laatste jaren is er een verschuiving naar “het nieuwe beveiligen” waarbij er meer management, PA en coaching taken bijkomen. Met zijn specialisme en kennis van zaken is Nico inmiddels een gesprekspartner van diverse overheidsinstanties om de persoonsbeveiliging in Nederland te veranderen en voor te bereiden op de toekomst. Tevens geeft hij met zijn bedrijf trainingen aan diverse overheidsinstanties en particulieren instanties over uiteenlopende onderwerpen zoals veiligheid, omgang met stress, maar ook verandermanagement en leidinggeven.


Boek Nico Raat bij het Sprekershuys

Nico Raat is te boeken als spreker en is expert op het gebied van (personal) security, omgang met geweld, stress, leidinggeven onder stress, een goede leider zijn, doorbreken van bedrijfscultuur en begeleiden van bekende personen. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Nico Raat inhuren voor jouw evenement? Neem contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Leiderschap, Persoonlijke ontwikkeling, Veiligheid, Teambuilding

In te huren als

 • Spreker

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Nico Raat Lezing

Nico Raat behoort tot de absolute top van de personal security-sector. Hij kan uitgebreid vertellen over wat zijn werk inhoudt, maar ook tips meegeven m.b.t. ieders veiligheid. Met zijn specialisme en kennis van zaken is Nico inmiddels een gesprekspartner van diverse overheidsinstanties om de persoonsbeveiliging in Nederland te veranderen en voor te bereiden op de toekomst. Hij geeft lezingen over o.a. omgang met geweld, stress, leidinggeven onder stress, een goede leider zijn, doorbreken van bedrijfscultuur en begeleiden van bekende personen.

Tevens geeft hij met zijn bedrijf trainingen aan diverse overheidsinstanties en particulieren instanties over uiteenlopende onderwerpen zoals veiligheid, omgang met stress maar ook verandermanagment en leidinggeven.

Wees voorbereid en denk vooruit

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.