Vakgebied

Duurzaamheid
Innovatie
Ondernemerschap & human capital

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Onderwijs
Ondernemerschap
Business & Management
Strategie
Bestuur, Beleid & Politiek
Economie & Financien
Innovatie & Trends
Spreker technologie

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Van een online talkshow tot een theater vol mensen, Rens tilt jouw evenement naar een hoger niveau. Hij denkt mee, heeft veel energie, en verstand van zaken. Eén ding is zeker: Rens weet bij jouw publiek de juiste snaar te raken.


Sinds 2000 presenteert Rens bij BNR Nieuwsradio zeer verschillende programma’s en was hij veelvuldig bij RTLZ te zien. Daarnaast is Rens ondernemer, en richtte hij in 2014 het bedrijf BuzzMaster op, die hij 5 jaar later weer verkocht.


Verder is hij veelgevraagd dagvoorzitter. Soms op zeer grote evenementen, soms juist in hele intieme settings, of tegenwoordig veel als host tijdens online talkshows. Rens spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Zijn klanten vinden hem vaak humoristisch, energiek en zeer goed ingelezen. Zeer trots is hij op de behaalde titel “dagvoorzitter van het jaar”.


Rens is gespecialiseerd in thema’s waar veranderingen aan de oppervlakte komen. Ondernemerschap, technologie, innovatie, duurzaamheid en human capital. We leven in uitdagende tijden, waarin we met z’n allen naarstig op zoek moeten naar oplossingen. Rens is ben ervan overtuigd dat bij alle belangrijke veranderingen in ons leven, in onze maatschappij, in de wereld, ondernemers & bedrijven een sleutelpositie hebben. En ook verantwoordelijkheid moeten nemen. Daarom interviewt Rens ze, legt hij ze het vuur na aan de schenen, en vraagt ze naar hun best-practices en brilliant failures.

Lees meer
De weg naar succes is vallen en opstaan. Hoe je valt? Boeit me niet. Hoe je opstaat, dat is de kern!
2020 12 02 4
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer