Vakgebied

Duurzaamheid
Innovatie
Ondernemerschap & human capital

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Onderwijs
Ondernemerschap
Business & Management
Strategie
Innovatie & Trends
Technologie en ICT
Bestuur, Beleid & Politiek
Economie & Financien

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Van een online talkshow tot een theater vol mensen, Rens de Jong tilt jouw evenement naar een hoger niveau. Hij denkt mee, heeft veel energie, en verstand van zaken. Eén ding is zeker: Rens weet bij jouw publiek de juiste snaar te raken.

Sinds 2000 presenteert Rens bij BNR Nieuwsradio zeer verschillende programma’s en was hij veelvuldig bij RTLZ te zien. Daarnaast is Rens ondernemer, en richtte hij in 2014 het bedrijf BuzzMaster op, die hij 5 jaar later weer verkocht.

Verder is hij veelgevraagd dagvoorzitter. Soms op zeer grote evenementen, soms juist in hele intieme settings, of tegenwoordig veel als host tijdens online talkshows. Rens spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Zijn klanten vinden hem vaak humoristisch, energiek en zeer goed ingelezen. Zeer trots is hij op de behaalde titel “dagvoorzitter van het jaar”.

Verandering

Rens is gespecialiseerd in thema’s waar veranderingen aan de oppervlakte komen. Ondernemerschap, technologie, innovatie, duurzaamheid en human capital. We leven in uitdagende tijden, waarin we met z’n allen naarstig op zoek moeten naar oplossingen. Rens is ben ervan overtuigd dat bij alle belangrijke veranderingen in ons leven, in onze maatschappij, in de wereld, ondernemers & bedrijven een sleutelpositie hebben. En ook verantwoordelijkheid moeten nemen. Daarom interviewt Rens ze, legt hij ze het vuur na aan de schenen, en vraagt ze naar hun best-practices en brilliant failures.

Spreker en dagvoorzitter

Rens de Jong is een bekende voor zakelijk Nederland. Met zijn energie, kritische journalistieke houding en gevoel voor humor weet hij zijn publiek te boeien. Rens presenteert programma's als 'Zakendoen met Rens de Jong' bij BNR en 'BNR Werkverkenners', waar het duidelijk is dat hij een groot hart heeft voor ondernemend Nederland. 'Ik ben ervan overtuigd dat bij alle belangrijke veranderingen in ons leven, in onze maatschappij, in de wereld, ondernemers & bedrijven een sleutelpositie vertegenwoordigen.’

Zijn specialisaties zijn innovatie, duurzaamheid, ondernemerschap en human capital. In 2013 werd hij door Quote uitgeroepen tot één van de populairste dagvoorzitters van ons land. Begin 2014 won hij de titel 'Dagvoorzitter van het Jaar'.

Rens zijn interviews en debatten worden gekenmerkt door onderwerpen als duurzaamheid, centraal stellen van de klanten, toekomstige bedrijfsstructuren en aanstormend talent. Hij praat met ondernemers, CEO's en CFO's.

Naast presentator zijn geeft Rens ook lezingen over verscheidenen onderwerpen. Zijn presentaties zijn interactief door commentaar en meningen vanuit het publiek. Het geeft je energie! Twee van lezingen brengt hij graag onder de aandacht:

Boek Rens de Jong bij het Sprekershuys!

Rens de Jong is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer en presentator en is gespecialiseerd in de onderwerpen innovatie, duurzaamheid, ondernemerschap en human capital. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Spreker en dagvoorzitter Rens de Jong boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
De weg naar succes is vallen en opstaan. Hoe je valt? Boeit me niet. Hoe je opstaat, dat is de kern!
Spreker en dagvoorzitter Rens de Jong is gespecialiseerd in de thema's innovatie en duurzaamheid
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer