1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter

Rens de Jong

Rens de Jong is gespecialiseerd in de onderwerpen innovatie, duurzaamheid, ondernemerschap en human capital. Met zijn energie, kritische journalistieke houding en gevoel voor humor weet hij zijn publiek te boeien. Rens presenteert programma's als 'Zakendoen met Rens de Jong' bij BNR en 'BNR Werkverkenners'. Hij is ervan overtuigd dat bij alle belangrijke veranderingen in ons leven, in onze maatschappij, in de wereld, ondernemers en bedrijven een sleutelpositie vertegenwoordigen. Rens is te boeken als dagvoorzitter, interviewer en presentator bij het Sprekershuys.

...Rens de Jong

Over Rens de Jong

Van een online talkshow tot een theater vol mensen, Rens de Jong tilt jouw evenement naar een hoger niveau. Hij denkt mee, heeft veel energie, en verstand van zaken. Eén ding is zeker: Rens weet bij jouw publiek de juiste snaar te raken.


Verandering

Rens is gespecialiseerd in thema’s waar veranderingen aan de oppervlakte komen. Ondernemerschap, technologie, innovatie, duurzaamheid en human capital. We leven in uitdagende tijden, waarin we met z’n allen naarstig op zoek moeten naar oplossingen. Rens is ervan overtuigd dat bij alle belangrijke veranderingen in ons leven, in onze maatschappij en in de wereld ondernemers & bedrijven een sleutelpositie hebben. En ook verantwoordelijkheid moeten nemen. Daarom interviewt Rens ze, legt hij ze het vuur na aan de schenen, en vraagt ze naar hun best-practices en brilliant failures.


Dagvoorzitter

Rens de Jong is een bekende voor zakelijk Nederland. Met zijn energie, kritische journalistieke houding en gevoel voor humor weet hij zijn publiek te boeien. Rens presenteert programma's als 'Zakendoen met Rens de Jong' bij BNR en 'BNR Werkverkenners', waar het duidelijk is dat hij een groot hart heeft voor ondernemend Nederland. 'Ik ben ervan overtuigd dat bij alle belangrijke veranderingen in ons leven, in onze maatschappij, in de wereld, ondernemers & bedrijven een sleutelpositie vertegenwoordigen.’


Zijn specialisaties zijn innovatie, duurzaamheid, ondernemerschap en human capital. In 2013 werd hij door Quote uitgeroepen tot één van de populairste dagvoorzitters van ons land. Begin 2014 won hij de titel 'Dagvoorzitter van het Jaar'.


Rens zijn interviews en debatten worden gekenmerkt door onderwerpen als duurzaamheid, centraal stellen van de klanten, toekomstige bedrijfsstructuren en aanstormend talent. Hij praat met ondernemers, CEO's en CFO's.


Boek Rens de Jong bij het Sprekershuys!

Rens de Jong is te boeken als dagvoorzitter, interviewer en presentator en is gespecialiseerd in de onderwerpen innovatie, duurzaamheid, ondernemerschap en human capital. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Rens de Jong boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Innovatie, Human Capital

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Presentator

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Rens de Jong Dagvoorzitterschap

Rens de Jong is een veelzijdig presentator en journalist. Door zijn jarenlange ervaring bij het financieel-economische radiostation voelt hij zich thuis in onderwerpen zoals leiderschap, duurzaamheid, ondernemerschap en technologie. Hij heeft ervaring met zowel klantbijeenkomsten als evenementen voor interne medewerkers. Van zalen met meer dan 1500 mensen tot intieme roundtable sessies; iedere keer weer weet Rens inhoud te combineren met energie en snelheid. Het publiek blijft altijd geboeid. Zijn tomeloze energie en gevoel voor humor, gecombineerd met een zeer scherpe journalistieke blik, maken Rens de Jong een presentator van formaat.

De weg naar succes is vallen en opstaan. Hoe je valt? Boeit me niet. Hoe je opstaat, dat is de kern!

Rens de Jong BouwKennis Jaarbijeenkomst 2013

Rens de Jong over Het Nationale Cybersecurity Debat 🇳🇱 🇧🇪

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.