Case Tony’s FAIR 2019

Bij binnenkomst stond de eerste (chocolade) verrassing al op ons te wachten: bij het openen van de kluisjes lagen daar twee reepjes chocolade in, heerlijk!

Het thema van de avond was sociaal activisme. Een duidelijk en daadkrachtig thema dat helemaal past bij Tony Chocolonely. En wie kon er een betere dagvoorzitter zijn op dit thema dan Tim Hofman? Sociaal activisme is op zijn lijf geschreven, hij deed het dan ook ontzettend goed. Hij kondigde de sprekers enthousiast aan, zocht de interactie op met het publiek en af, gaf mensen uit het publiek de kans om hun boodschap te vertellen. Hij maakte er echt een feestje van!

Confetti in de lucht met mensen die chocoladereep in lucht houden met bord op podium waar 'raise the bar!' staat
...

Het eerste deel van het evenement werd het ‘serieuze programma’ genoemd. Meerdere inspirerende sprekers uit binnen én buitenland betraden het podium om hun verhaal te vertellen. En natuurlijk ook de algemeen directeur van Tony’s Henk Jan Beltman. Hij gaf het publiek een inkijkje in de cijfers, toekomstplannen en hun strategie en missie. Interessant en bovenal volledig transparant!

Tijdens de pauze verplaatste iedereen zich naar het Transformatorhuis, daar stonden namelijk een aantal foodtrucks met heerlijk (vegan) eten! Alsof dat niet genoeg was, liepen er óveral mensen van Tony’s rond met grote bakken vol Tony’s chocolade in alle smaken! Wij moesten ze natuurlijk allemaal even proeven. Welke wij het lekkerst vonden? Allemaal natuurlijk.

In het Transformatorhuis stond het goed vol, iedereen was op zoek naar lekker eten. Door de gezellige sfeer was het geen enkel probleem om even te moeten wachten. Het eten was heerlijk, zo lekker zelfs dat we later op de avond nog even terug gingen richting de foodtrucks voor een tweede ronde…;)

Binnen en buiten waren allerlei soorten activiteiten te doen: reep happen, de Kop van Jut, een kaartje schrijven en op de post doen (zij regelden verder alles), er was een Tony’s winkel, ruimte voor Tiny Talks, een reuzenrad, een levensgrote Zenuwspiraal, choco games en meer. Genoeg te doen!

“Let's make some noise for 100% slave-free chocolate!”

#RaisetheBar

Na de (eet)pauze begon het party gedeelte. Alle stoelen waren weggehaald waardoor er ruimte rondom het podium ontstond om te dansen. En dát werd gedaan, het publiek ging lekker los, er ontstond een enorm feest op het podium én in de zaal. En al helemaal toen duidelijk werd wie de surprise act was: De Jeugd Van Tegenwoordig!

#TonysMakeSomeNoise

Toen het feest flink op gang was, en de taak van Tim als dagvoorzitter erop zat, hebben we een kort interview met hem gedaan over zijn ervaringen van dit evenement.

Na een enorm geslaagde avond gingen we mét ballonen en al richting huis. Vol met nieuwe inspiratie, zin om sociaals activisme in te zetten én natuurlijk een volle buik.

Deze case is gemaakt door Anouk Bienefelt en Melle Meijer

"Het was een feest om mee te denken met het programma en al helemaal om erbij te mogen zijn. Ik denk dat we er volgend jaar weer bij zullen zijn:)".

Advies nodig bij de invulling van je inhoudelijke programma?

Wij adviseren en helpen je graag bij het organiseren van een inhoudelijk programma. Onze verbinders staan voor je klaar om alles te organiseren rondom de sprekers en dagvoorzitters. Maar dat niet alleen wij kunnen je ook adviseren in langere event trajecten. Door voor, tijdens en natraject toe te voegen aan je event zorg je ervoor dat de beoogde verandering ook daadwerkelijk bereikt wordt. Samen werken we aan een event vol IMPACT!

Neem contact op!