Jamsessie met Rik Vera: Business and life in the day after COVID-19

Maartje IJzerman

Maartje IJzerman

Rik Vera aan tafel met laptop en koptelefoon in blauwe vest

Huysgenoot Rik Vera heeft de perfecte sessie ontwikkelt voor business leaders, ondernemers en consultants. In de sessie wordt er kennis gedeeld, zodat alle business leaders, ondernemers en consultants zich beter kunnen voorbereiden op een crisistijd, zoals die waar we nu in zitten.

Inleiding

Voor business leaders, consultants en ondernemers heeft huysgenoot en spreker Rik Vera de perfecte (jam)sessie. De sessie is bedoeld om meer te leren en delen over hoe business leaders, consultants en ondernemers van deze wereldwijde economische stilstand gebruikmaken om sterker, beter en weerbaarder dan ooit in de nieuwe wereld van morgen te stappen.

Omschrijving van de sessie

Ineens hoeven we niet na te denken over de toekomst in pakweg 2030 en hoe ons daarvoor klaar te stomen hier en nu, maar staan we met beide voeten in een toekomst die niemand had voorspeld.

De manier waarop we zaken deden, klanten bedienden en met elkaar omgingen, de manier waarop we technologie gebruikten als big data. AI en automatisering zijn meer dan ooit niet meer geldig in die nieuwe wereld, waarin we na COVID-19 onze businesses zullen herstarten.

Hoe moeten we hiermee opgaan?

Door in deze relatief korte windstilte tussen de oude wereld en de nieuwe wereld gebruik te maken van de stilstand om eindelijk een keer het vliegtuig te verbouwen, nu het aan de grond staat. Nu moeten we de bouwstenen uit elkaar halen en opnieuw samen leggen tot een bedrijf, klaar voor morgen. Er is niet alleen de stilstand die in ons voordeel spreekt, er is ook het onomstotelijke feit dat de toekomst niet iets is… in de toekomst. De toekomst is -letterlijk- de dag na COVID-19. Alle elementen die die post-COVID wereld vorm zullen geven waren al aanwezig. Ze worden nu verlost van de laatste restanten van de oude wereld. Er zijn nog geen scripts. De scripts worden nu geschreven. Ook door jou?

Het thema van de sessie

Inzichten in de bouwstenen van die nieuwe wereld en hoe die al gekend waren in de oude. Je krijgt een beeld van wat er gaat gebeuren met mens, maatschappij, klant en klantinteractie. Je krijgt inzicht in de bouwstenen, hoe die bij jouw bedrijf te ontdekken en hoe die te hergebruiken in de nieuwe wereld. Je krijgt inzage in de wetten en wetmatigheden van die nieuwe wereld zodat je de nodige bagage hebt je eigen script te schrijven aan de hand van een aantal heel handzame modellen.

Meer informatie?

Meer informatie over deze sessie? Neem contact op met het Sprekershuys!

Meer weten over huysgenoot Rik Vera? Bekijk zijn sprekersprofiel.