Deel dit artikel...

Nieuwe constructieve programma GoedNieuws Vandaag vanaf 2 oktober op SBS-6

Daniëlle van der Schoot

Daniëlle van der Schoot

Drie vrouwen en drie mannen poserend van het programma 'GoedNieuws vandaag'

Natuurrampen, oorlogen en criminaliteit: het overgrote deel van het dagelijkse nieuws is negatief. Ondanks dat het belangrijk is om dit nieuws te brengen, zorgt het er ook voor dat het goede nieuws soms wordt overschaduwd. Het nieuwe SBS6-programma GoedNieuws Vandaag, dat vanaf 2 oktober wordt uitgezonden, hoopt hier verandering in te brengen.

Nikki Herr en huysgenoot Donatello Piras presenteren het programma. Daarnaast zijn er ook andere bekende gezichten te zien: zo schuiven Raymond Mens en huysgenoten Sofie van den EnkTalitha Muusse en Rens de Jong aan als duiders van het nieuws. 

Het nieuwe programma legt de nadruk op positieve en optimistische ontwikkelingen, lokaal of wereldwijd. Duurzame vredesonderhandelingen, wetenschappelijke doorbraken op medisch vlak en inzamelingsacties om buurtbewoners te helpen zullen voorbijkomen.

Ook werkt het programma samen met ongeveer twintig inhoudelijke experts. Elke dag is een andere expert uit deze groep in de studio om het goede nieuws in zijn of haar vakgebied te duiden.

Vanaf maandag 2 oktober zal het nieuwe programma iedere werkdag om 18.00 uur te zien zijn op SBS6.

Terug naar overzicht

Laatst gewijzigd 13 mei, 14:52
Deel dit artikel...