Webinar 'LEF' Pauline de Wilde

Maartje IJzerman

Maartje IJzerman

Pauline de Wilde lachend in blauwe blouse

Van uitstellen naar doen!

Webinar 'LEF'

Huysgenoot Pauline de Wilde maakt als dagvoorzitter en spreker dagelijks mee hoe moeilijk het voor organisaties is om mensen écht in beweging te krijgen. Pauline geeft je in de webinar ‘LEF’ motivatie, tips en tricks om zaken nooit meer uit te stellen maar het gelijk te doen.

Waarom 'LEF?'

Pauline de Wilde zorgt met haar webinar 'LEF' dat jij en je medewerkers (weer) in de “vooruit-modus” komen en het beste uit zichzelf en elkaar halen. Welke talenten willen nu aangeboord worden? Op welke manier wil jij je werk en je dagen inrichten? Pauline zorgt ervoor dat je weet hoe je op een makkelijke manier toch werk verzet, blijft groeien en dichtbij jezelf komt… en dat het ook nog leuk kan zijn.

Iedereen heeft op z’n eigen manier te maken met zorg, paniek, angst of stress…. In de webinar 'LEF' krijg je de tools om vanuit rust en vertrouwen verder te komen. Zo is V-power een onderdeel van de 9 LEF Levels en staat voor: Verstillen, Vertragen, Vertrouwen, om uiteindelijk te Versnellen. Om zo ook nú je doel te bereiken

Voor wie?

  • Voor ondernemers, die het juist nu allemaal uit zichzelf moeten halen, daar support in willen en vanuit moed de volgende stap willen zetten.
  • Voor (management) teams, om ervoor te zorgen dat je als team blijft communiceren, de neuzen, ook op afstand, dezelfde kant op staan, en samen sterk verder kunt.
  • Voor individuen: merk je dat je vastloopt omdat angst het toch wint van vertrouwen? Laat mij je helpen, ik geef je praktische tools waarmee je in beweging kunt blijven en ook deze periode iets moois voor je brengt.

Meer informatie over de webinar 'LEF' of gelijk boeken? Neem hier contact met ons op!

Over Pauline de Wilde

Huysgenoot Pauline de Wilde is spreker en dagvoorzitter op het gebied van economie, bedrijfsleven, netwerken en doorzetten. Bij het presenteren of begeleiden van evenementen in het bedrijfsleven komen haar economische achtergrond en presentatie-ervaringen perfect samen. Spelen met haar publiek zodat de boodschap beklijft, is iets dat zij dan ook erg graag doet. “Ik hou van de inhoudelijke diepgang en het respectvol interviewen van mijn gasten enerzijds en de vrouwelijke flair en luchtigheid anderzijds.

Pauline ziet door haar ervaring als dagvoorzitter dat opdrachtgevers graag wíllen dat hun publiek in beweging komt, dat blijkt echter lastige opgave, daar is namelijk LEF voor nodig. Want ook deze mensen hebben te maken met de meningen en oordelen van anderen (en van zichzelf). Pauline besluit daar verandering in te brengen en geeft nu interactieve lezingen over hoe je als organisatie en als individu in beweging komt.

Meer informatie over Pauline? Bekijk haar sprekersprofiel hier.

Online gaan met jouw evenement!

Er zijn veel mogelijkheden om online je event toch door te laten gaan. Dat kan via een webinar, maar denk ook eens aan een ledenvergadering of inspiratiesessie, een groot event met subsessies, gesprekssessies met dagvoorzitter en spreker(s) of een podcast. Allemaal mogelijkheden die er voor zorgen dat iedereen betrokken blijft en kennis en inspiratie nog steeds wordt doorgegeven.

Heb je advies nodig bij het organiseren van je online event? Wil je even sparren of ben je opzoek naar de juiste spreker(s) en of dagvoorzitter? Neem direct contact op via 030 304 00 25 of mail naar info@sprekershuys.nl