Webinars Peter Joosten

Daniëlle van der Schoot

Daniëlle van der Schoot

Peter Joosten glimlachend buiten in groene blouse

Spreker Peter Joosten geeft nu ook webinars!

DE KRACHT VAN TECHNOLOGIE IN TIJDEN VAN CORONA

De coronacrisis zet onze samenleving op scherp. Hoe kan de mensheid zo overvallen worden, terwijl we leven in een wereld die zo maakbaar lijkt? Wat leren we van deze crisis en hoe zetten we deze kennis in de toekomst in?

Huysgenoot Peter Joosten heeft drie zeer interessante webinars die compleet aansluiten op de tijd waarin we nu leven. Als biohacker houdt Peter zich bezig met persoonlijke én technologische ontwikkelingen die een grote impact gaat hebben op ons leven en onze maatschappij. Of, zoals biohacking ook wel wordt omschreven: de omgang met biologie, met de instelling van een hacker.

Go Online!

Meer dan ooit staat de gezondheidszorg onder enorme druk. In zijn webinar ‘De toekomst van de gezondheidszorg’ kijkt Peter naar de ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Mensen worden gemiddeld ouder en hebben voor langere tijd zorg nodig, patiënten worden assertiever en tegelijk zijn er minder mensen bereid om in de gezondheidszorg te werken.

Ondertussen neemt de biomedische technologie een vlucht door middel van farmaceutische middelen, implantanten, protheses etc. Welke impact heeft dat op het werk in de gezondheidszorg zoals we dat nu kennen? Welke ethische en morele dilemma’s brengt dit met zich mee?

Voor wie?

De webinars van Peter Joosten zijn interessant voor iedereen die stil wil staan bij de enorme versnelling van technologische vooruitgang en wat dit betekent voor onze maatschappij. Hij wordt regelmatig ondervraagd in televisieprogramma’s, kranten, radio en magazines. Zijn webinars zijn uitermate geschikt voor ICT-bedrijven, overheidsinstanties en farmaceutische bedrijven.

Meer info?

Wil je meer info over deze webinar, of een van de andere webinars van Peter Joosten? Neem contact op met het Sprekershuys!

Online event organiseren?

Er zijn veel mogelijkheden om online je event toch door te laten gaan. Dat kan via een webinar, maar denk ook eens aan een ledenvergadering of inspiratiesessie, een groot event met subsessies, gesprekssessies met dagvoorzitter en spreker(s) of een podcast. Allemaal mogelijkheden die er voor zorgen dat iedereen betrokken blijft en kennis en inspiratie nog steeds wordt doorgegeven.