1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Elise Schaap

Elise Schaap (1982) is niet meer weg te denken uit het Nederlandse televisiebeeld en dankzij het succes van de Netflix-hit ‘Undercover’ zelfs tot ver buiten de landsgrenzen. Als meester-imitator persifleert Elise in 'De TV Kantine' bijna iedereen in Bekend Nederland. Mede dankzij de beroemde ‘typetjes’ werd Elise drie jaar op rij bekroond met een zeer verdiende Televisier-Ring. Voorzien van voorbeelden, anekdotes en een scala aan interactieve oefeningen geeft Elise het publiek tips en speciale technieken mee, hoe zij hun lichaam en stem beter kunnen gebruiken voor een ijzersterke eerste indruk en effectievere, doeltreffende communicatie. Elise Schaap is te boeken als spreker en dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Elise Schaap

Over Elise Schaap

Elise Schaap (1982) is niet meer weg te denken uit het Nederlandse televisiebeeld en dankzij het succes van de Netflix-hit ‘Undercover’ zelfs tot ver buiten de landsgrenzen. Naast haar rol als de vriendin van crimineel Ferry Bouman, was Elise te zien in de spin-off ‘Ferry’ en in diverse bioscoopfilms, waaronder ‘Mijn vader is een vliegtuig’ en ‘April, May en June’.


Meester-imitator

Als meester-imitator persifleert Elise in de TV Kantine bijna iedereen in Bekend Nederland; waaronder Nikkie Plessen, Koningin Máxima, Sylvie Meis en Britt Dekker. Mede dankzij de beroemde ‘typetjes’ werd Elise drie jaar op rij bekroond met een zeer verdiende Televisier-Ring.


Van imiteren kun je leren

Tijdens de interactieve, humoristische lezing ‘Van imiteren kun je leren’ neemt Elise het publiek mee in haar onnavolgbare imitaties. Voorzien van voorbeelden, anekdotes en een scala aan interactieve oefeningen geeft Elise het publiek tips en speciale technieken mee, hoe zij hun lichaam en stem beter kunnen gebruiken voor een ijzersterke eerste indruk en effectievere, doeltreffende communicatie. Wanneer jij jouw relaties, klanten of gasten wilt meegeven wat het positieve effect is van het juiste stemgebruik en een zelfverzekerde lichaamstaal, dan is ‘Van imiteren kun je leren’ dé keynote bij uitstek. Naast deze essentiële technieken zal Elise je ook leren hoe je je kunt ontspannen, juist ónder spanning en hoe je dit alles onder controle kunt houden, zodat je een onvergetelijke, positieve, eerste indruk kunt maken onder welke omstandigheden dan ook.


Of het nu professionals zijn die het bedrijf zullen vertegenwoordigen of werknemers die graag effectiever en doeltreffender willen samenwerken; Elise weet hen tijdens ‘Van imiteren kun je leren’ allemaal te voorzien van de nodige concrete handvatten, waarbij zij de zaal geïnspireerd en met meer zelfvertrouwen zullen verlaten.


Boek Elise Schaap bij het Sprekershuys!

Elise Schaap is te boeken als spreker, dagvoorzitter en presentator en geeft als bekroond acteur een meester-imitator workshops over communicatie en lichaamstaal. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker en dagvoorzitter Elise Schaap boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Zelfvertrouwen, Samenwerken, Humor, Communicatie en verbaal meesterschap, Teamwork

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Presentator

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Masterclass - Van Imiteren kun je leren

Tijdens de interactieve, humoristische lezing ‘Van imiteren kun je leren’ neemt Elise het publiek mee in haar onnavolgbare imitaties. Voorzien van voorbeelden, anekdotes en een scala aan interactieve oefeningen geeft Elise het publiek tips en speciale technieken mee, hoe zij hun lichaam en stem beter kunnen gebruiken voor een ijzersterke eerste indruk en effectievere, doeltreffende communicatie. Wanneer jij jouw relaties, klanten of gasten wilt meegeven wat het positieve effect is van het juiste stemgebruik en een zelfverzekerde lichaamstaal, dan is ‘Van imiteren kun je leren’ dé keynote bij uitstek. Naast deze essentiële technieken zal Elise heb ook leren hoe je je kunt ontspannen, juist ónder spanning en hoe je dit alles onder controle kunt houden, zodat je een onvergetelijke, positieve, eerste indruk kunt maken onder welke omstandigheden dan ook.

‘Van imiteren kun je leren’ zal naadloos aansluiten aan het thema, de boodschap en doelgroep van het evenement. Elise maakt diverse bruggetjes naar het desbetreffende werkveld en haar doeltreffende voorbeelden zorgen ervoor dat het publiek zich direct kan verplaatsen in de situatie. De praktische tips die Elise aanreikt zijn direct toepasbaar in zowel de bedrijfsmatige, als de privésfeer.

Naast de reguliere bijdragen van Elise bestaat de mogelijkheid om de sessie, interactie en het effect uit te breiden met diverse aanvullende mogelijkheden. 

 • Warming-up
 • Meet & Greet
 • Q&A sessie
Host en presentatrice

Elise is een veelgevraagd host tijdens de meest uiteenlopende bijeenkomsten, waarin haar humor en nuchterheid passen bij de toon van de bijeenkomst. Elise’s gastvrouwschap kan worden gecombineerd met (één of meerdere onderdelen uit) haar keynote, als opening, intermezzo of afsluiting.

Elise als dagvoorzitter

Wanneer luchtigheid en humor op zijn plaats is tijdens de bijeenkomst, dan is Elise de uitgelezen dagvoorzitter om de verschillende onderdelen aan elkaar te praten, interviews te houden met de gasten en om de nodige humoristische interactie met het publiek in gang te zetten. Elise’s dagvoorzitterschap kan worden gecombineerd met (één of meerdere onderdelen uit) haar keynote, als opening, intermezzo of afsluiting.

...
“Als dagvoorzitter ben ik met haar evaluatie score van 9,1 erg onder de indruk van het vakvrouwschap van Elise Schaap! Met een hoge mate van toegankelijkheid, gemak en haar bekende humor neemt ze de deelnemers in de zaal mee in haar verhaal over wat de invloed is van stem en houding in het contact met de ander. Het is niet alleen een genot dit sympathieke podiumdier in huis te mogen hebben, haar verhaal heeft ook echt een relevante boodschap, die voor de deelnemers meteen toepasbaar is.”
Anke van Luijt – dagvoorzitter, spreker en coach.

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.