1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & presentatrice

Eva Cleven

Eva Cleven is een inhoudelijke, ervaren presentator, radiomaker en podcasthost met een brede maatschappelijke interesse en passie voor muziek. Ze is te horen op NPO3 met haar show Club Cleven en presenteerde voor NTR het educatieve programma Het Klokhuis. Ook werkte ze voor 2doc, waarvoor ze documentairemakers interviewde tijdens de IDFA. In 2022 presenteerde Eva het KRO/NCRV programma De Prijsknaller over de schaduwkanten van de productie van goedkope producten. Eva Cleven is te boeken als dagvoorzitter bij Sprekershuys.

...Eva Cleven

Over Eva Cleven

Eva groeide al dansend en zingend op, leerde dubbele pirouettes op de dansacademie en studeerde muziekwetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam.


Radio DJ

De liefde voor radio kwam tijdens haar stage bij Radio 6. Ze verzamelt vinyl sinds ze dertien is en het enige dat nog enthousiaster is dan Eva zelf, is haar haar. Eva is sinds 2015 DJ bij radiostation FunX. Hier presenteert ze de middagshow 'FunX Fresh'. Sinds september 2020 heeft ze ook haar eigen radioshow 'Club Cleven' op NPO 3FM.


Educatieve programma's

Voor de NTR presenteert Eva het educatieve jeugdprogramma 'Het Klokhuis' dat iedere werkdag wordt uitgezonden op NPO3. Daarnaast presenteerde zij NTR- programma 'Bodem in Zicht', waarin ze de herkomst van onze belangrijkste grondstoffen onderzocht.


Aanstormend Talent

Eerder werkte ze al samen met de VPRO bij 3voor12 waar ze een aantal jaar verslag deed van verschillende muziekfestivals als Lowlands, Down The Rabbit Hole, WOO HAH! en Best Kept Secret. Ook werkte ze voor 2doc, waarvoor ze onder andere documentairemakers interviewde tijdens de IDFA. Eva won in 2016 de ‘Philip Bloemendal’ prijs voor aanstormend journalistiek presentatietalent en in 2017 de ‘Marconi Award’ voor ‘Aanstormend Talent’. In 2018 was Eva te zien in het programma ‘It Takes 2’ waar zij een finaleplek heeft behaald. Later nam ze deel aan de programma’s ‘Kroongetuige’ en ‘Expeditie Robinson 2019' (ook hier haalde zij een finaleplek).


De Prijsknaller

In 2022 presenteerde Eva het KRO/NCRV programma De Prijsknaller over de schaduwkanten van de productie van goedkope producten. Ook maakt zij de podcast Moved by Sound waarin ze met smaakmakers uit de muziekwereld op zoek gaat naar wat hen inspireert.


Boek Eva Cleven bij het Sprekershuys

Eva Cleven is te boeken als dagvoorzitter en presentator. Ze is een inhoudelijke, ervaren presentator met een brede interesse in maatschappelijke onderwerpen en passie voor muziek. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Eva Cleven inhuren voor jouw evenement? Neem contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Radio, Muziek, Educatie, Televisie

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Presentator

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Eva Cleven: Dagvoorzitterschap

Eva is presentator, radiomaker en podcasthost. Ze is inhoudelijk sterk en heeft een sterke interesse in maatschappelijke onderwerpen.

Voor de NTR presenteert Eva het educatieve jeugdprogramma 'Het Klokhuis' dat iedere werkdag wordt uitgezonden op NPO3. Daarnaast presenteerde zij NTR- programma 'Bodem in Zicht', waarin ze de herkomst van onze belangrijkste grondstoffen onderzocht.

Eerder werkte ze al samen met de VPRO bij 3voor12 waar ze een aantal jaar verslag deed van verschillende muziekfestivals als Lowlands, Down The Rabbit Hole, WOO HAH! en Best Kept Secret. Ook werkte ze voor 2doc, waarvoor ze onder andere documentairemakers interviewde tijdens de IDFA.

Eva won in 2016 de ‘Philip Bloemendal’ prijs voor aanstormend journalistiek presentatietalent en in 2017 de ‘Marconi Award’ voor ‘Aanstormend Talent’.

Eva Cleven dirigeert Arabian Waltz | Feestelijke klassiekers en wereldmuziek

Hoe GASVRIJ is Eva Cleven? Eddy Zoëy zoekt het uit! | Hoe gasvrij is Nederland?

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.