Vakgebied

Kunst

Thema's

Ondernemerschap
Kunst & cultuur
Creativiteit & Inspiratie

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Frank de Ruwe is Ingenieur Industrieel Ontwerper. Hij is de zoon van een uitvinder en oprichter van Creative Studio Natwerk. Frank is een ondernemer met diverse succesvolle producten. Bij het grote publiek staat hij ook wel bekend als Kunstenaar Frankey, die wekelijks te zien is met een column in het Parool. Zijn werk is te zien geweest in het Stedelijk Museum Amsterdam en verschillende tentoonstellingen in Europa en de Verenigde Staten. Hij was afgelopen jaar veelvuldig in het nieuws door de Lego-versie van volkszanger André Hazes die hij op de Dam in Amsterdam plaatste.


Zijn greatest hits zijn Jean Claude van Damme (in zijn signature ‘split’ tussen een V-vormige betonnen paal achter de OBA), zijn glas-in-lood guerrilla-ode aan Johan Cruijff in de tramhalte van lijn 14, het bronzen beeldje van Eberhard van der Laan op poptempel Paradiso en de zogenaamde ‘Saunaman’ (dampend boven de toen nog in aanbouw zijnde Noord-Zuidlijn). En hier blijft het niet bij, hij is namelijk ook presentator voor BNN en houder van twee wereldrecords.


Boek Frank de Ruwe bij het Sprekershuys!

Frank de Ruwe is te boeken als spreker bij het Sprekershuys. Hij spreekt over kunst, cultuur, ondernemerschap, creativiteit en inspiratie. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Frank de Ruwe inhuren voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Om gelukkig te zijn moet je iets doen waar je gelukkig van wordt
Spreker Frank de Ruwe boeken bij het Sprekershuys
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer