1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & debatleider

Frenk van der Linden

Frenk van der Linden is freelance journalist en werkt onder andere voor NTR-radio (Kunststof), KRO/NCRV-televisieprogramma's (Brandpunt) en de Volkskrant. Hij zit ook regelmatig aan tafel bij De Wereld Draait Door. Frénk heeft veel kennis van economie, politiek, zorg, welzijn en kunst en cultuur. Hij geeft veelal tips over hoe om te gaan met journalisten en hoe je de negativiteit van de media over jou of het bedrijf waar je voor werkt kan afweren. Frénk van der Linden is te boeken als dagvoorzitter, interviewer, presentator, debatleider en gespreksleider bij het Sprekershuys.

...Frenk van der Linden

Over Frenk van der Linden

Frénk van der Linden is freelance journalist en werkt onder andere voor NTR-radio (Kunststof), KRO/NCRV-televisie (Brandpunt), en de Volkskrant. Frénk zit ook regelmatig aan tafel bij De Wereld Draait Door. Sinds eind jaren zeventig publiceerde hij talloze interviews, reportages en documentaires. Hij werd meermalen onderscheiden, (Gouden Pennetje, Prijs voor de Dagbladjournalistiek, De Tegel).


Frénk publiceerde een tiental boeken, waaronder de bundel 'Tot op het bot - gesprekken over ziel & zaligheid'. Hierin staan ca. 50 interviews met o.a. Jan Wolkers, Freddy Heineken en Johan Cruijff). Een tweede bundel genaamd, 'Laten we eerlijk zijn - 25 jaar spraakmakende gesprekken' werd opgenomen in de Canon van de Journalistiek.


Journalistiek

Samen met Gisèla Mallant maakte hij de tv-documentaire 'Verloren band', over de veertig jaar durende oorlog tussen zijn ouders na hun scheiding. De film leidde tot een verzoening.

Naast zijn journalistieke werk leidt hij frequent debatten/congressen en geeft hij masterclasses 'Interviewtechniek' op scholen en redacties van kranten, tijdschriften, radio- en televisieprogramma's. Frénk is ook de initiatiefnemer en presentator van het jaarlijkse Grote Interview Gala in de Amsterdamse stadsschouwburg.


Door zijn jarenlange ervaring en persoonlijke stijl is Frénk een geliefd en populair interviewer/dagvoorzitter.


Boek Frenk van der Linden bij het Sprekershuys!

Frénk van der Linden is te boeken als dagvoorzitter, interviewer, presentator, debatleider en gespreksleider en is expert op het gebied van journalistiek en media. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Frenk van der Linden boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Media, Journalistiek

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Debatleider
 • Gespreksleider
 • Presentator

Tariefindicatie

€5000

Sessies

Frenk als dagvoorzitter

Frenk van der Linden is een journalist en interviewer en te boeken als dagvoorzitter en debatleider. Hij heeft veel kennis over economie, politiek, zorg, welzijn en kunst en cultuur. Hij geeft veelal tips over hoe om te gaan met journalisten en hoe je de negativiteit van de media over jou of het bedrijf waar je voor werkt kan afweren. Door zijn jarenlange ervaring en persoonlijke stijl is Frénk een geliefd en populair interviewer en dagvoorzitter.

Frenk van der Linden 60 jaar

Frénk van der Linden - En altijd maar verlangen (eerste exemplaar)

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.