Vakgebied

Innovatie
Executie
Strategisch management
Organisatiekunde
Organisatievernieuwing
Organisatieontwerp
Projectmanagement

Thema's

Leiderschap
Business & Management
Strategie
Innovatie & Trends

In te huren als

Spreker

Talen

Nederlands
Engels
Spaans

Tarief

Vanaf € 2.500

Biografie

Biografie

Jacques Pijl werkt al ruim twintig jaar intensief samen met bestuurders en teams van toonaangevende organisaties om kritische vraagstukken van strategieexecutie en innovatie op te lossen. Hij begeleidt grootschalige transformaties en interventies in de private en de (semi)publieke sector. Pijl is directeur van organisatieadviesbureau Turner (www.turner.nl), thought leader en veelgevraagd spreker over strategieexecutie en innovatie. Eerder is auteur van de bestsellers Strategie = Executie en Het nieuwe normaal.

Jacques is opgeleid als Maritiem Officier en heeft gevaren. Hij studeerde bedrijfskunde aan Universiteit Nyenrode, gelooft in continue leren en volgde executive education opleidingen aan het IMD in Lausanne, de London Business School en de Erasmus Universiteit. Lange afstand wielrennen en schaatsen zijn zijn passie en manier om fit te blijven.

Persoonlijke missie: We brengen het grootste deel van de tijd van ons werkzame leven op ons werk door. Meer dan 60% van wat we ons daar voornemen in strategie-executie mislukt. Het is mijn missie de verkwisting van talent en middelen om te buigen naar versnelling in het halen van doelen. Strategie-executie als competitief voordeel.

Het boek Strategie = Executie;

* Staat al bijna 300 dagen in de top 100 van Managementboek.nl & 38 dagen op #1.

* Is in 1 jaar tijd al toe aan de 4e druk.

* Gebaseerd op 76 casestudies; 60 interviews met topbestuurders en 300 bronnen.

Lees meer
Strategie = executie. De nr. 1 opdracht voor leidinggevenden, professionals en ondernemers.
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer