1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker

Jacques Pijl

Jacques Pijl heeft als missie de verkwisting van talent en middelen om te buigen naar versnelling in het behalen van je doelen. Jacques geeft lezingen over onderwerpen zoals strategisch management, innovatie & trends en leiderschap. Met meer dan 20 jaar aan ervaring mag hij zich expert noemen op het gebied van onderwerpen als strategie-executie en innovatie. Hij begeleidt grootschalige transformaties en interventies in de private en de (semi)publieke sector. Jacques Pijl is nu te boeken als spreker bij het Sprekershuys!

...Jacques Pijl

Over Jacques Pijl

Jacques Pijl werkt al ruim twintig jaar intensief samen met bestuurders en teams van toonaangevende organisaties om kritische vraagstukken van strategie executie en innovatie op te lossen. Hij begeleidt grootschalige transformaties en interventies in de private en de (semi)publieke sector. Pijl is directeur van organisatieadviesbureau Turner (www.turner.nl), thought leader en veelgevraagd spreker over strategie executie en innovatie. Zijn boek ‘Strategie = executie’ is een bestseller en stond 38 dagen op nummer 1 in de top 100 van managementboeken. Voor dit boek dook hij in 76 casestudies, 60 interviews met topbestuurders en 300 bronnen.


Missie

Jacques Pijl’s missie: We brengen het grootste deel van de tijd van ons werkzame leven op ons werk door. Meer dan 60% van wat we ons daar voornemen in strategie-executie mislukt. Het is mijn missie de verkwisting van talent en middelen om te buigen naar versnelling in het halen van doelen. Strategie-executie als competitief voordeel.


Bedrijfskunde

Jacques is opgeleid als maritiem officier en heeft gevaren. Hij studeerde bedrijfskunde aan Universiteit Nyenrode en gelooft in continue leren. Hij volgde executive education opleidingen aan het IMD in Lausanne, de London Business School en de Erasmus Universiteit. Lange afstand wielrennen en schaatsen zijn zijn passies en manier om fit te blijven.


Boek Jacques Pijl bij het Sprekershuys!

Jacques Pijl is te boeken als spreker en geeft lezingen over onderwerpen als strategisch management, innovatie & trends en leiderschap. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Jacques Pijl boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Innovatie, Strategisch management, Organisatiekunde, Projectmanagement, Organisatieontwerp, Executie, Organisatievernieuwing

In te huren als

 • Spreker

Tariefindicatie

€2500

Sessies

Lezing Jacques Pijl

Jacques Pijl is thoughtleader en veelgevraagd spreker over strategie-executie en innovatie. Hij neemt je mee in de belangrijkste succesfactoren van moderne strategie-executie en innovatie. Hij put uit het boek ‘Strategie = Executie’ Zijn lezingen kennen veel interactie en vooral praktische handvatten en zijn gericht op de specifieke situatie. De volgende professionele vraagstukken komen onder andere aan bod tijdens de lezing van Jacques:

Wat zijn de worstelingen en dilemma’s in strategie-implementatie? Wat kost falen? Wat maakt of kraakt een goede strategie? Wat is de executiecapaciteit van uw organisatie? Wat is het verschil tussen Verbeteren, Vernieuwen en (Digitaal-) Verstoren?

Welke initiatieven krijgen de aandacht? Oud versus Nieuw: Hoe organiseer je dat naast elkaar? Activering van strategie: Wie gaat er persoonlijk echt voor? Hoe ziet een ‘must have’ initiatief eruit? Waar zit de doorbraak en waar de excellentie?! Hoe gaan we het initiatief realiseren? Wat is de beste aanwending van middelen (tijd, geld) en van passie en energie? Welke persoonlijke ontwikkelthema’s, passies en drijfveren worden voor jou zelf geraakt?

Lezingen van Jacques Pijl ontvangen een gemiddelde beoordeling van een 8.7!

Strategie = executie. De nr. 1 opdracht voor leidinggevenden, professionals en ondernemers.

Jacques Pijl over Het nieuwe normaal

Strategie-executie, een kunde - Jacques Pijl, Turner - Nationale Uitgeefdag 2014

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.