1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker

Peter Hinssen

Peter Hinssen is één van de grootste sprekers op gebied van disruptieve innovatie en medeoprichter van Nexxworks. Peter Hinssen geeft wereldwijd lezingen over de impact van technologie op de samenleving en de digitale wereld die hij het nieuwe normaal noemt. Hij is een veelgevraagd keynotespreker op IT-conferenties over de hele wereld en geeft zijn publiek met humor en pakkende voorbeelden veel stof tot nadenken én napraten. Peter Hinssen is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Peter Hinssen

Over Peter Hinssen

Disruptieve innovatie confronteert ons met een nieuwe, digitale werkelijkheid maar biedt ook mogelijkheden. Peter Hinssen weet als expert hoe je het omzet in groeikansen voor jouw bedrijf zodat je ook in de toekomst waarde toe kunt voegen aan jouw klanten. Peter Hinssen is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.


Disruptieve innovatie

Peter Hinssen is één van de grootste sprekers op gebied van disruptieve innovatie. Hij is leergierig en onderzoekt regelmatig hoe de digitalisering industrieën en businessmodellen heeft veranderd. Ook heeft hij interesse in netwerken, en ziet hij ze als de meest fundamentele pijler en drijfveer voor progressie. Hij deelt zijn inzichten over de digitale wereld op business scholen door heel Europa, zoals de welbekende Londen Business School (UK), en en fungeert hij als adviseur op het gebied van disruptieve en digitale innovatie. Hij geeft anderen mee hoe de veranderingen binnen de technologie ons beïnvloeden, hoe de toekomst eruit ziet en hoe bedrijven daar deel van kunnen maken. 


Auteur 

Hoe blijf je als bedrijf relevant in een snel veranderende sector? Hoe overleef je radicale innovatie? Met zijn boeken beantwoordt Peter Hinssen vragen op het gebied van digital en geeft hij bedrijven en organisaties de handvatten die zij nodig hebben om om te gaan met disruptieve technologie. Zo gaat ‘The Phoenix and The Unicorn' (2020) over bedrijven die in tijden van verandering innoveren en zo aan de top blijven staan. In ‘The Network Always Wins’ (2015) deelt hij de kracht van netwerkorganisaties, en hoe dit je als bedrijf kunt inzetten om ook in onzekere tijden winst te behalen. Peter deelt in al zijn werk een handleiding voor de mogelijke obstakels van de toekomst. Hij geeft zijn lezers een stapje voor en stoomt ze klaar voor morgen. 


Lezingen

Hoe ziet de toekomst van werk eruit? En hoe kun je als bedrijf inspelen op technologische ontwikkelingen? In zijn lezingen koppelt hij de wereld van disruptieve technologie aan groeikansen voor bedrijven in de toekomst. Hij helpt ze om van innovatie hun grootste kracht te maken en geeft ze de tools om op lange termijn waarde toe te voegen aan hun klanten. 


Boek Peter Hinssen bij het Sprekershuys!

Peter Hinssen is te boeken als spreker en is expert op het gebied van innovatie, trends, technologie, ICT en leiderschap. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Peter Hinssen boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Disruptie, Innovatie, Technologische trends, Digitale innovatie, Technologie, Digitale transformatie, Digitale strategie, Nieuwe technologieën, Digitalisering, Technologie en ICT

In te huren als

 • Spreker

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Keynote Peter Hinssen

Digital has become the new normal. Disruptive technology expert Peter Hinssen prepares his audience for this new era and shows companies how they can turn technological developments into business opportunities. But how will these developments impact our markets and way of work? And how can implementing new tech lead to more profit? Peter uses humor and compelling examples to give his audience the answers and a new perspective on the day after tomorrow.

Lezing Peter Hinssen

Digital has become the new normal. Disruptive technology expert Peter Hinssen prepares his audience for this new era and shows companies how they can turn technological developments into business opportunities. But how will these developments impact our markets and way of work? And how can implementing new tech lead to more profit? Peter uses humor and compelling examples to give his audience the answers and a new perspective on the day after tomorrow.

''The Network Always Wins''

Interview Peter Hinssen @Bloovi Entrepreneurs Summit 2022

Thriving in the Never Normal with Peter Hinssen

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.