Vakgebied

Innovatie

Thema's

Leiderschap
Innovatie & Trends
Spreker technologie

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Peter Hinssen is één van de grootste sprekers op gebied van disruptieve innovatie. Hij is geobsedeerd met netwerken als de meest fundamentele pijler en drijfveer voor progressie. Hij schreef hierover in "The Network Always Wins" en spreekt hierover met veel passie. Daarnaast is hij medeoprichter van Nexxworks, een bedrijf dat organisaties helpt te overleven. Hij werkt samen met organisaties die begrijpen hoe de digitalisering industrieën en businessmodellen heeft veranderd. Ook geeft Peter les aan verschillende businessschools door heel Europa, zoals de Londen Business School (UK), en fungeert hij als adviseur op het gebied van disruptieve en digitale innovatie. De tijd van fluïde organisaties en de 'network native' is aangebroken. "The Network Always Wins" toont aan hoe de kracht van het netwerk organisaties in dit nieuwe tijdperk kan maken of breken en hoe je die energie kan aanwenden om je organisatie wendbaar te houden. Enkel op die manier kunnen bedrijven een rol blijven spelen in een onzekere toekomst. Want het netwerk is overal, en zal altijd winnen.

Peter Hinssen is te boeken als spreker en geeft lezingen over de onderwerpen leiderschap, innovatie & trends en spreker technologie. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer
''The Network Always Wins''
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer