1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Marije Knevel

Marije Knevel (35) is een ervaren allround mediaconsultant, opiniemaker en personality. Ze werkte aan verschillende tv-programma's en werd hoofdredacteur bij LINDA.nl, Vogue.nl en LINDA.meiden.nl. Klanten willen haar op hun event, omdat ze een lading energie en enthousiasme met zich meebrengt. Zelfs de meest lastige groepen weet ze aan te haken. Ze is kritisch, oprecht, eerlijk en kwetsbaar met een dosis humor. Marije is te boeken als spreker en dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Marije Knevel

Over Marije Knevel

Al op jonge leeftijd ontdekte Marije Knevel haar passie voor media, toen zij op de basisschool mensen op straat interviewde voor haar eigen radioshows.


Foto: Linda Hemmes


Televisie

Na het behalen van haar bachelor Journalistiek, startte Marije haar carrière in de televisiewereld en werkte voor gerenommeerde zenders als RTL, Nickelodeon, MTV en de NPO, en bij verschillende productiehuizen. Ze heeft maar liefst 25 tv-programma's op haar naam staan, waarbij zij verschillende rollen vervulde, van redacteur tot eindredacteur.

Marije heeft de switch gemaakt naar digitale media met de focus op YouTube. Daarna heeft zij enkele jaren gewerkt als 'Head of Online' voor nieuwswebsites. Vervolgens werd zij hoofdredacteur bij LINDA.nl, Vogue.nl en LINDA.meiden.nl


Content met impact

Marije is een expert in het bereiken van de doelgroep en het creëren van content die impact heeft. Ze heeft uitgebreide kennis van Meta en weet hoe je een succesvolle redactie en team opbouwt. Naast haar werk als mediaconsultant heeft Marije ook landelijke bekendheid gekregen als personality in populaire tv-programma's, zoals Ladies Night, Wie is de Mol? en De Slimste Mens. Haar Instagram-account heeft een trouwe aanhang en Marije noemt zichzelf graag een "zinfluencer", omdat ze zich richt op betekenisvolle content en zich niet bezighoudt met de oppervlakkigheid van social media.


Boek Marije Knevel bij het Sprekershuys!

Marije Knevel is te boeken als spreker, dagvoorzitter en interviewer. Ze heeft ervaring en affiniteit met thema's als traditionele en online media, vrouwenonderwerpen (LINDA.), PR en communicatie. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Marije Knevel boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Lifestyle, PR, Communicatie, Media, Marketing, Meta, Diversiteit, Cultuur

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Gespreksleider
 • Presentator

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Marije Knevel als dagvoorzitter

Marije Knevel is een ervaren allround mediaconsultant, opiniemaker en personality. Ze werkte aan verschillende tv-programma's en werd hoofdredacteur bij LINDA.nl, Vogue.nl en LINDA.meiden.nl. Klanten willen haar op hun event, omdat ze een lading energie en enthousiasme met zich meebrengt. Zelfs de meest lastige groepen weet ze aan te haken. Ze is kritisch, oprecht, eerlijk en kwetsbaar met een dosis humor. Marije is een expert in het bereiken van de doelgroep en heeft ervaring en affiniteit ervaring met thema's als traditionele en online media, vrouwenonderwerpen (LINDA.), PR en communicatie..

“Do the best you can until you know better. Then when you know better, do better.”

Maya Angelou

...
Marije heeft tijdens ons influencers event een ontzettend leuke en inspirerende presentatie gegeven over instagram. Ze betrok het publiek bij het gesprek, beantwoordde vragen en deelde praktische tips die direct konden worden toegepast. Daarnaast was Marije's presentatiestijl ontzettend boeiend. Ze wist de aandacht van het publiek vast te houden en hield een perfecte balans tussen informatief en vermakelijk. Haar enthousiasme en energie waren aanstekelijk en motiveerden ons enorm. Bedankt voor het delen van je expertise en het inspireren van ons tijdens het Bunzlau Castle event, we zien uit naar de volgende keer!
Björn & Ruchama Bakker van Bunzlau Castle
...
Marije heeft een bijzondere vermogen om in een gesprek, die niet in haar ‘wheelhouse’ ligt, alsnog een boeiend en leuk presentatie ervan te maken. Daarnaast brengt ze een aanstekelijke energie die echt een zaal kan pakken qua aandacht en engagement.
Gordon Machielsen, Sales Directeur NGF
...
"De presentatie van Marije Knevel tijdens de Bold Woman Awards was geweldig. Met haar unieke mix van humor, pit en authentieke betrokkenheid wist ze de zaal te inspireren en te raken. Haar focus op vrouwelijke kracht en kwetsbaarheid was een prachtige ode aan de Bold Women waar Veuve Clicquot voor staat. Marije heeft met haar presentatie bewezen een uitstekende ambassadeur te zijn voor de visie en waarden van Veuve Clicquot."
Bob Bron, Managing Director Moët Hennessy Nederland

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.