Vakgebied

Sport
Televisie
Cultuur
Taal
Kunst

Thema's

Sport & Motivatie
Lifestyle & Health
Kunst & cultuur

Talen

Nederlands

Tarief

Vanaf € 1.500

Biografie

Biografie

Nynke de Jong schrijft drie keer per week een column in het Algemeen Dagblad en is daarnaast freelance journalist voor radio, tv, kranten en tijdschriften. En ze presenteert graag jouw evenement. Ze was ooit bijna De Slimste Mens en was Blikvanger voor Paul de Leeuw’s zondagavondprogramma ‘Kun je het al zien?’. Soms is ze Tafeldame bij De Wereld Draait Door. Daarnaast schrijft ze columns voor Viva Mama en maakt ze -samen met Hanneke Hendrix en Alex van der Hulst- de podcast ‘Ik Ken Iemand Die’. Ook schreef ze twee boeken: Vrouw en Fiets (met Marijn de Vries) en Vrouw kijkt Sport. Ze woont in Utrecht met man en kinderen.

Overige competenties: ze spreekt vloeiend Fries en speelde tien jaar lang bugel in een fanfare en schiet daardoor altijd vol wanneer ze iemand op dat instrument hoort spelen.

Nienke de Jong is te boeken als spreker en dagvoorzitter en geeft lezingen over de onderwerpen Sport & Motivatie, Lifestyle & Health en Kunst & cultuur. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer
“Angst is mar veur eben, spiet is veur altied”
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer