1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & hoofdredacteur

Nynke de Jong

Nynke de Jong is hoofdredacteur van Pedala Magazine en media- en sportjournalist voor radio en tv. Daarnaast is Nynke de Jong columniste voor het Algemeen Dagblad, heeft ze meerdere boeken geschreven en is ze host van de podcast ‘Ik Ken Iemand Die’. Niet alleen ligt schrijven haar heel goed, ze spreekt ook nog eens vloeiend Fries. Nynke is expert op het gebied van sport & motivatie, lifestyle & health en kunst & cultuur. Ze is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Nynke de Jong

Over Nynke de Jong

Nynke de Jong schrijft drie keer per week een column in het Algemeen Dagblad en is daarnaast freelance journalist voor radio, tv, kranten en tijdschriften. En ze presenteert graag jouw evenement. Ze was ooit bijna De Slimste Mens en was Blikvanger voor Paul de Leeuw’s zondagavondprogramma ‘Kun je het al zien?’. Soms is ze Tafeldame bij De Wereld Draait Door. Daarnaast schrijft ze columns voor Viva Mama en maakt ze -samen met Hanneke Hendrix en Alex van der Hulst- de podcast ‘Ik Ken Iemand Die’. Ook schreef ze twee boeken: Vrouw en Fiets (met Marijn de Vries) en Vrouw kijkt Sport. Ze woont in Utrecht met man en kinderen.


Overige competenties: ze spreekt vloeiend Fries en speelde tien jaar lang bugel in een fanfare en schiet daardoor altijd vol wanneer ze iemand op dat instrument hoort spelen.


Boek Nynke de Jong bij het Sprekershuys!

Nynke de Jong is te boeken als spreker en dagvoorzitter en geeft lezingen over de onderwerpen Sport & Motivatie, Lifestyle & Health en Kunst & cultuur. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Nynke de Jong boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Sport, Kunst, Taal, Cultuur, Televisie

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Presentator

Tariefindicatie

€1500

Sessies

Dagvoorzitter Nynke de Jong

Nynke is te boeken als dagvoorzitter voor zakelijke evenementen. Vanuit haar journalistieke achtergrond kan ze snel schakelen en de juiste zaken aan het licht stellen. Daarnaast was ze te zien bij De Wereld Draait Door als televisiekenner en als wieler-enthousiast in Bureau Sport, De Avondetappe en Studio Tour. Ze interviewde voor nChannel ondernemers uit Noord-Nederland en was Druktemaker van het Radio 1-programma De Nieuws BV. Daarnaast deed ze in de zomer van 2015 niet onverdienstelijk mee aan De Slimste Mens. In het najaar van 2015 was ze tien weken lang te zien in de nieuwe Late Night-show van Paul de Leeuw ‘Kun je het al zien?’. Sinds april 2017 is ze samen met Hanneke Hendrix en Alex van der Hulst host van de podcast 'Ik ken iemand die'. In 2018 verschenen de beste verhalen van de podcast in boekvorm.

“Angst is mar veur eben, spiet is veur altied”

Twee nieuwe knieën en lekker op je bek | Dit Was Het Nieuws

Nynke de Jong en Maarten van Rossem over de voordelen van op vakantie gaan in eigen land | Op1

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.