1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & presentatrice

Stephanie Afrifa

Stephanie Afrifa is een interdisciplinaire creative die zich focust op storytelling via verschillende media. Dit geeft haar een brede visie en kijk op de wereld. Ze spreekt vol passie en enthousiasme over kunst, popcultuur en maatschappelijke onderwerpen. Ze gebruikt haar stem om dope momenten, bewegingen en mensen te versterken. Ze beweegt zich makkelijk tussen jongeren, kunstenaars en ook ambtenaren en maakt een vertaalslag om werelden te verbinden. Stephanie is te boeken als dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Stephanie Afrifa

Over Stephanie Afrifa

Stephanie Afrifa is een in Nederland gevestigde culturele vernieuwer. Ze is een presentatrice met magnetische charme en een schrijfster die de diepgang van haar bestaan blootlegt.


Foto: Aline Bouma.


Editor

Voorheen werkte ze als editor voor Vogue Magazine en cureerde vier pagina's over kunst, literatuur en cultuur in Glamour Magazine. Stephanie heeft samengewerkt met HipHopHuis, Rijksmuseum, Stedelijk Museum, De Bijenkorf, Mama Cash Feminist Festival, State of Fashion en Van Gogh Museum. Ze nam vaak deel aan publieke debatten en prime-time talkshows, waar ze sprak over kunst, gemeenschap en cultuur. Een hoogtepunt in haar carrière is haar interview met gerenommeerd kunstenaar en filmmaker Ai Wei Wei voor De Wereld Draait Door.


Haar stem gebruikt ze om geweldige momenten, bewegingen en mensen te versterken. Ze vindt geluk in betekenisvolle verbindingen, doordachte communicatie, kritisch denken en het creëren van veilige ruimtes om verandering te katalyseren en bruggen te bouwen.


Celestial Space

Met haar persoonlijke project Celestial Space onderzoekt ze hoe mensen van kleur openbare ruimtes ervaren en interviewt ze hen over waar ze zich veilig en onveilig voelen en welke aspecten van een ruimte hen veilig of onveilig doen voelen. Ze streeft ernaar een ruimte te creëren op het kruispunt van beeldende kunst, architectuur, filosofie en empirisch onderzoek, om een verbinding met jezelf en anderen te doen ontwaken en een gevoel van broodnodige collectieve intimiteit en kwetsbaarheid te creëren.


Boek Stephanie Afrifa bij het Sprekershuys!

Stephanie Afrifa is te boeken als dagvoorzitter en presentatrice bij het Sprekershuys. Haar kennis, expertise en passie liggen bij kunst, popcultuur en maatschappelijke onderwerpen. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter en presentatrice Stephanie Afrifa boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Kunst en cultuur, (Maatschappelijke) Actualiteiten, Veiligheid

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Gespreksleider
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

€3000

Sessies

Stephanie als dagvoorzitter

Stephanie Afrifa is een interdisciplinaire creative die zich focust op storytelling via verschillende media. Door haar brede visie en kijk op de wereld en met haar magnetische charme, presenteert ze vol passie en enthousiasme evenementen over kunst, popcultuur en maatschappelijke onderwerpen. Met haar stem versterkt ze geweldige momenten, bewegingen en mensen. Stephanie beweegt zich makkelijk tussen jongeren, kunstenaars en ambtenaren en weet werelden te verbinden door een vertaalslag te maken. Ze vindt geluk in betekenisvolle verbindingen, doordachte communicatie, kritisch denken en het creëren van veilige ruimtes om verandering te katalyseren en bruggen te bouwen.

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.