1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter & regisseur

Thomas van Luyn

Thomas van Luyn is dagvoorzitter, acteur, tv-maker, regisseur, cabaretier en schrijver. Vele titels heeft hij op zijn naam staan dus. “scherpzinnig, muzikaal, poëtisch en frivool”. Dat zijn woorden die Thomas perfect omschrijven. Thomas van Luyn is iemand die dingen graag goed wilt doen. Dit komt door de angst dat het fout kan gaan. Sinds zijn studententijd heeft hij mooie connecties gelegd die zijn carrière nog verder schopten. Hij is expert op het gebied van cabaret & entertainment, kunst & cultuur. Thomas is te boeken als dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Thomas van Luyn

Over Thomas van Luyn

Thomas van Luyn is geboren in 1968 in Kinshasa in Congo. Als kleine jongen wil Thomas natuurlijk hetzelfde worden als zijn vader; baas van de wereld. Althans, dat is de kinderlijke interpretatie van een baan bij een ontwikkelingshulporganisatie. ‘Baas’ klinkt veel beter. Achter zijn piano in de woonkamer droomt hij van een leven als beroemdheid


Studie

“Angst dat het fout kan gaan. Dat maakt dat ik het goed wil doen. Ik hou van het gevoel wanneer het licht dooft en het geroezemoes verstomt, dat je dan wel moet, dat je er niet onderuit kunt.” Na de middelbare school in Utrecht, gaat Thomas studeren. Geen succesverhaal, want de studies rondt hij niet af. Niettemin is het een goede tijd en ontmoet hij tijdens het studentenbestaan Mike Boddé.


cabaretgroep

Dit blijkt de juiste combinatie te zijn. Een samenwerking waar hij veel plezier van heeft. Samen vormen ze al snel de cabaretgroep Ajuinen & Look. De smaak van het creatieve theaterbestaan bevalt Thomas goed. Wanneer Mike Boddé tijdelijk wegvalt, is het moment daar om een echte keuze te maken. Het theater en de televisie worden de thuisbasis van Thomas.


TV

Samen met Sanne Wallis de Vries speelt hij in het televisieprogramma Waskracht! van de VPRO. Later bedenkt en maakt hij met Mike de ‘Mike en Thomas Show’, ook voor televisie. Hij levert belangrijke bijdrage aan het programma Kopspijkers door in diverse huiden te kruipen van de meest uiteenlopende types. Daarna presenteerde hij 3 seizoenen lang het satirische programma Cojones voor NPO1/BNNVARA en verzorgt hij al jaren wekelijks een column in Volkskrant Magazine.

Boek Thomas van Luyn bij het Sprekershuys!

Thomas van Luyn is te boeken als dagvoorzitter en als cabaretier. Hij kan zorgen voor een spetterende afsluiting van een evenement, bijvoorbeeld met een lied op maat. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Thomas van Luyn boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Muziek, Kunst, Kunst & Cultuur, Cultuur, Musicals, Literatuur

In te huren als

 • Cabaretier
 • Dagvoorzitter
 • Performer
 • Interviewer
 • Presentator

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Afsluiter event Thomas van Luyn

Thomas van Luyn is niet alleen een ideale dagvoorzitter van jouw event, maar kan ook voor een spetterende afsluiting zorgen. Denk aan een stuk cabaret of een lied op maat. Thomas van Luyn zorgt voor afsluiters met humor. Een afsluiter van Thomas van Luyn is ook zeker te combineren met dagvoorzitterschap.

Dagvoorzitter Thomas van Luyn

Met dagvoorzitter Thomas van Luyn ben verzekerd van een flinke dosis humor tijdens jouw event. Door zijn jarenlange ervaring als cabaretier, acteur en tv-maker weet hij als geen ander het podium te pakken of te geven aan de sprekers. Daarnaast weet Thomas de juiste vragen te stellen om zo alle informatie behapbaar te maken voor iedereen! Een spetterende afslutier voor jouw evenement? Ook daar is Thomas voor te boeken.

Thomas van Luyn - Smaakvol Avondje Uit - Ik Ben NIET gay

Thomas van Luyn - Smaakvol Avondje Uit - Tonight

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.