1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & (mindfulness)trainer

Wouter de Jong

Wouter de Jong is veelgevraagd spreker, auteur en (mindfulness)trainer die zich richt op het verhogen van mentale fitheid. Afgelopen jaren was hij als expert regelmatig te zien in diverse programma’s als Pauw, Rtl late night en Boulevard. De keynotes en webinars van Wouter zijn interactief, met humor en bevatten veel momenten van persoonlijk inzicht. Van zijn mindgym boeken zijn al meer dan 150.000 exemplaren verkocht. Wouter spreekt over thema’s als leiderschap, onderwijs, sport & motivatie en lifestyle & health. Wouter de Jong is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Wouter de Jong

Over Wouter de Jong

Na een loopbaan als jurist en acteur (voor diverse theaterproducties en televisieprogramma's, onder andere Goede Tijden, Slechte Tijden en Villa Achterwerk) maakte Wouter de Jong in 2010 de switch naar trainer en spreker. Hij doet dat door mensen, teams en organisaties in hun kracht te zetten. Door het aanleren van simpele denkwijzen en technieken die iedereen kan toepassen in zijn of haar dagelijks leven en werk. Zelfs de meest nuchteren onder ons. Het resultaat is dat mensen leren om met meer plezier, autonomie en effectiviteit te werken en te leven. Vandaar dat Wouter de trainingsorganisatie 'Mindgym sportschool voor de geest' heeft opgericht om nog meer impact te maken: met gelijkgestemden bijdragen aan meer mentale fitheid. Immers, een betere wereld begint in je hoofd.


De Mindgym-methode

De 'Mindgym-methode' is gebaseerd op wetenschappelijk bewezen technieken om effectiever met stress en druk op het werk om te gaan. In Wouters interactieve, speelse keynotes en webinars train je jouw vier breincircuits (aandacht, veerkracht, positiviteit en altruïsme) voor een gelukkiger brein. Zo neemt de betrokkenheid toe zonder dat je opbrandt, kun je beter inspelen op veranderingen en ga je effectiever om met je tijd, emoties, stress en collega’s. Kortom: een proteïneshake voor je hersenen voor meer focus, rust én energie!


Wouter als spreker

Wouter de Jong transformeert elke bijeenkomst tot een ‘sportschool voor de geest’ waar iedereen weer opgeladen uitkomt. De hoofdthema’s van de lezingen, workshops en boeken van Wouter zijn het vergroten van persoonlijk leiderschap, mentale fitheid en impact. Tevens heeft Wouter meerdere bestsellers geschreven waaronder: ‘Mindgym: Sportschool voor je geest’, ‘Mindgym: Work-outs’ en ‘Superkrachten voor je hoofd’, waarvan er ook een speciale Dylan Haegens-editie is verschenen. Zijn eerste boek werd een instant-bestseller, hier zijn al meer dan 80.000 exemplaren van verkocht! Het tweede boek verscheen begin 2019 bij Maven Publishing. Van zijn kinderboek 'Superkrachten voor je hoofd' zijn inmiddels meer dan 50.000 boeken verkocht.

Boek Wouter de Jong bij het Sprekershuys!

Wouter de Jong is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer, presentator, panellid en gespreksleider bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van leiderschap, onderwijs, sport & motivatie en lifestyle & health. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Wouter de Jong boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Sport&Motivatie, Onderwijs, Leiderschap

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Gespreksleider
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

€2995

Sessies

Interactieve sessie 'Mindgym - Sportschool voor je geest'

In deze sessie transformeert Wouter de Jong de bijeenkomst tot een ‘sportschool voor de geest’ waar iedereen weer opgeladen uitkomt. Tijdens Wouter zijn interactieve, speelse keynotes en webinars train je jouw vier breincircuits (aandacht, veerkracht, positiviteit en altruïsme) voor een gelukkiger brein. Zo neemt de betrokkenheid toe zonder dat je opbrandt, kun je beter inspelen op veranderingen en ga je effectiever om met je tijd, emoties, stress en collega’s. Kortom: een proteïne shake voor je hersenen voor meer focus, rust én energie!

Wouter zijn ervaringsgerichte trainingen, lezingen en workshops hebben veel diepgang met plezier, zonder op geen enkel moment zweverig of oppervlakkig te worden. Zijn expertise is hoe je door mentale training, zowel zakelijk als privé, jezelf (en anderen) effectiever kunt aansturen in wat je werkelijk belangrijk vindt.

Het allerbelangrijkste is niet te vergeten wat het allerbelangrijkste is. Verander wat je kan veranderen, accepteer wat je niet kunt veranderen en train je geest om het verschil tussen beide te zien.

A better world starts in your mind | Wouter de Jong | TEDxAmsterdam

Wouter de Jong | Mindgym - de sportschool voor geest

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.