Vakgebied

Leiderschap
Sport&Motivatie
Persoonlijk ontwikkeling
Onderwijs

Thema's

Leiderschap
Onderwijs
Sport & Motivatie
Lifestyle & Health
Teambuilding
Persoonlijke ontwikkeling

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 2.995

Biografie

Biografie

Na een loopbaan als jurist en acteur (voor diverse theaterproducties en televisieprogramma's, onder andere Goede Tijden, Slechte Tijden en Villa Achterwerk) maakte Wouter de Jong in 2010 de switch naar trainer en spreker. Hij doet dat door mensen, teams en organisaties in hun kracht te zetten. Door het aanleren van simpele denkwijzen en technieken die iedereen kan toepassen in zijn of haar dagelijks leven en werk. Zelfs de meest nuchteren onder ons. Het resultaat is dat mensen leren om met meer plezier, autonomie en effectiviteit te werken en te leven. Vandaar dat Wouter de trainingsorganisatie 'Mindgym sportschool voor de geest' heeft opgericht om nog meer impact te maken: met gelijkgestemden bijdragen aan meer mentale fitheid. Immers, een betere wereld begint in je hoofd.

De 'Mindgym-methode' is gebaseerd op wetenschappelijk bewezen technieken om effectiever met stress en druk op het werk om te gaan. In Wouters interactieve, speelse keynotes en webinars train je jouw vier breincircuits (aandacht, veerkracht, positiviteit en altruïsme) voor een gelukkiger brein. Zo neemt de betrokkenheid toe zonder dat je opbrandt, kun je beter inspelen op veranderingen en ga je effectiever om met je tijd, emoties, stress en collega’s. Kortom: een proteïneshake voor je hersenen voor meer focus, rust én energie!

Wouter de Jong transformeert elke bijeenkomst tot een ‘sportschool voor de geest’ waar iedereen weer opgeladen uitkomt. De hoofdthema’s van de lezingen, workshops en boeken van Wouter zijn het vergroten van persoonlijk leiderschap, mentale fitheid en impact. Tevens heeft Wouter meerdere bestsellers geschreven waaronder: ‘Mindgym: Sportschool voor je geest’, ‘Mindgym: Work-outs’ en ‘Superkrachten voor je hoofd’, waarvan er ook een speciale Dylan Haegens-editie is verschenen. Zijn eerste boek werd een instant-bestseller, hier zijn al meer dan 80.000 exemplaren van verkocht! Het tweede boek verscheen begin 2019 bij Maven Publishing. Van zijn kinderboek 'Superkrachten voor je hoofd' zijn inmiddels meer dan 50.000 boeken verkocht.


Boek Wouter de Jong bij het Sprekershuys!

Wouter de Jong is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer, presentator, panellid en gespreksleider bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van leiderschap, onderwijs, sport & motivatie en lifestyle & health. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Wouter de Jong boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Het allerbelangrijkste is niet te vergeten wat het allerbelangrijkste is. Verander wat je kan veranderen, accepteer wat je niet kunt veranderen en train je geest om het verschil tussen beide te zien.
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer