De podcastapp: een custom made platform voor makers en bedrijven

Daniëlle van der Schoot

Daniëlle van der Schoot

Een telefoon die aanstaat met een podcast app open en een mint-groene koptelefoon ernaast.

Eén plek voor alle content, merchandise en interactie voor een specifieke (betalende) doelgroep

De favoriete podcastapp

Stel je bent fan van De Zelfspodcast van huysgenoot Sander Schimmelpenninck en zanger Jaap Reesema en iemand heeft álle content - alle podcasts, al het nieuws, alle video's, merchandise, tickets voor events, etc. - verzameld in één app. Zou jij die dan downloaden? De enige échte 'favoriete podcastapp'. ⁠

De eerste aflevering van De Zelfspodcast werd in 2019 gereleased en ondertussen is de podcast uitgegroeid naar wekelijkse edities met gemiddeld 100.000 luisteraars per aflevering! Voor Jaap en Sander het moment om een stapje verder te gaan met een eigen platform!

Geroezemoes App podcast foto twee mannen die praten op telefoon
...

De app is een verlengstuk van de populaire Zelfspodcast. Via de app kunnen vaste luisteraars kiezen uit drie soorten abonnementen, waardoor je je V.I.P. van de podcast voelt. Luisteraars krijgen toegang tot exclusieve content, zoals extra afleveringen en audio visual fragmenten.

Het mooie is, dat kan ook voor jouw bedrijf of organisatie.

Een custom made platform met exclusieve content

Het platform is er niet alleen voor podcasts, maar voor makers en bedrijven die content op de beste wijze wil delen. Door op één plek alle content aan te bieden opent het nieuwe deuren voor exclusieve content, merchandise en interactie aangaan met een specifieke (betalende) doelgroep. Als maker kun je je focussen op de creatie en zorgt het platform voor een vlekkeloze interface én klantervaring.

Wat is er mogelijk in de app?

  • Livestreams online events
  • Interactieve tools
  • Podcasts
  • Nieuwsitems
  • Video's
  • Merchandise
  • Tickets voor events
  • En meer

Geroezemoes

De app is geïnitieerd door Geroezemoes, een samenwerking tussen Sprekershuys en Tonny Media en ontwikkeld door app-specialist DOOP. De Zelfspodcast is als eerste merk toegevoegd aan het universele whitelabel.

"De uitrol van de Zelfspodcast app is fantastisch begin, maar ook slechts het begin. De app is niet alleen voor podcasts, maar voor elk bedrijf die content op de beste wijze wil delen", aldus Crijn Janssen (Sprekershuys). "Zo zijn we in gesprek met een muzieklabel, grote uitzendorganisatie en uiteraard meerdere podcasts', vult Titus van Dijk (ceo van Tonny Media) aan.