Deel dit artikel...

Schrijf de sterren van de hemel met Kluun’s schrijfworkshop voor bedrijven

Christel Loggers

Christel Loggers

Raymond van de Klundert (Kluun) poserend met hand bij witte schrijfbord onderschreven

Als marketeers bij het Sprekershuys, willen wij voortdurend onze vaardigheden verbeteren en ons verhaal goed overbrengen naar... juist ja, jullie! Voor ons de perfecte kans om de schrijfworkshop voor bedrijven van niemand minder dan onze eigen Raymond van de Klundert (Kluun) bij te wonen. Als bestsellerauteur en met ruim veertig jaar ervaring als marketeer en reclameman, beloofde hij ons een scala aan praktische tips en simpele schrijftechnieken die elke tekst beter maken. Én hij stelde niet teleur!


“Wees niet bescheiden en durf over jezelf te vertellen. Alles is immers een verhaal”
, zo opende Kluun zijn workshop. Je merkt al snel dat de schrijfworkshop van Kluun geen gewone workshop is. Het is een unieke kans om te leren hoe je het verhaal van jouw bedrijf naar buiten brengt. Of je nu een beginnend schrijver bent of al enige ervaring hebt, deze workshop belooft waardevolle inzichten te geven.

Jouw eigen verhaal schrijven

Tijdens de workshop neemt Kluun je mee in zijn 9 quick-wins voor het schrijven van een verhaal. Hij deelt zijn persoonlijke ervaringen, worstelingen en doorbraken, waardoor je een kijkje krijgt in het creatieve proces van een schrijver. Van het vinden van inspiratie tot het creëren van overtuigende verhalen, Kluun onthult de geheimen van het vak en biedt praktische tips om je eigen schrijfvaardigheden te verbeteren.

“Kluun heeft mij laten inzien dat je bij het schrijven niet bescheiden hoeft te zijn. Je moet durven om over jezelf te vertellen en het op een andere manier aan te pakken. Door te schrijven zoals je praat, maak je teksten ook veel echter en persoonlijker. Dat is iets waar ik nog niet genoeg rekening mee hield tijdens het schrijven en wat ik zeker in mijn achterhoofd zal houden in mijn werk! Een waardevolle en leuke workshop, dank Kluun!”

Kluun: de gids naar beter schrijverschap

Zoals we al zeiden, één van de meest waardevolle aspecten van de workshop is de interactie met Kluun zelf. Hij moedigt vragen en discussies aan, waardoor iedereen de gelegenheid krijgt om dieper in te gaan op specifieke onderwerpen die voor hen relevant zijn. Of je nu wilt weten hoe je een goed LinkedIn bericht schrijft of hoe je jouw merk beter naar buiten brengt, KLUUN staat klaar om zijn expertise te delen en je te helpen groeien als schrijver.

Maar laten we niet vergeten dat Kluun ook bekendstaat om zijn eerlijke en recht voor zijn raap feedback. En geloof ons, dit was een verademing. Hij daagt je uit om kritisch te kijken naar je eigen werk en altijd te streven naar verbetering.

Durven te vertellen

Waarom Kluun deze schrijfworkshop geeft?: Iedereen kan beter leren schrijven. Dit weet ik inmiddels, na tientallen workshops te hebben gegeven. De kunst is om te durven vertellen, niet bescheiden te zijn en weten wat je vertelt. Of dit nu een een swingend stukje storytelling over jouw onderneming is of een nieuwsbrief voor je klanten die niet weg wordt geklikt. Ik leer mensen fouten voorkomen die iedereen (ja, ook ik) heb gemaakt. Voor ondernemers, communicatie-, PR-, sales- en social media managers, woordvoerders en iedereen die zich afvraagt hoe je een stukkie schrijft dat mensen ook willen lezen.”

Wil jij de 9 quick-wins van Kluun weten? Schrijf je vandaag nog in voor de workshop! Klik hier om je in te schrijven en een plek te bemachtigen.

Terug naar overzicht

Laatst gewijzigd 18 september, 07:33
Deel dit artikel...