1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker

Arjan Erkel

Arjan Erkel wil mensen hun positiviteit en wilskracht teruggeven. De vertrouwde “schop de achterkant”. Een inspiratie zijn voor verandering in hun leven. Na zijn ontvoering heeft hij zichzelf op verschillende gebieden ontwikkeld zonder dat hij zeker wist of hij het kon. Hij geeft al jaren lezingen, heeft drie boeken geschreven en is daarnaast ook co-founder van de stichting Free a Girl. Zijn boek 'Ontvoerd' is uiteindelijk een bestseller geworden. Arjan is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Arjan Erkel

Over Arjan Erkel

Arjan is geboren en getogen in Rotterdam. Hij groeide op in een hecht en warm gezin met nog twee broers en een zus. Hij voetbalde in zijn jeugd bij Alexandria’66 en bokste bij de bekende Rotterdamse boksschool Theo Huizenaar.


Artsen Zonder Grenzen

Na zijn middelbare school heeft hij een jaar logistiek management gestudeerd maar volgde daarna zijn hart en ging culturele antropologie studeren aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Zijn afstudeeropdracht deed hij in opdracht van Artsen zonder Grenzen in een vluchtelingenkamp in Noord Oeganda. Na zijn studie wilde hij dolgraag terug naar het veld om nog meer van de wereld te zien, mensen in nood te helpen en samen te werken met internationale collega’s. Maar was er wegens gebrek aan rampen geen werk te vinden in de noodhulp. Na een korte tijd bij Robeco belde AZG of hij voor hun naar het veld toe wilde en zo belandde hij in Tajikistan waar hij bijna twee jaar als logistiek manager werkte. Hij leerde Russisch en ontmoette zijn latere vrouw Amina.


Ontvoering

Na nog drie missies in Oezbekistan, Tajikistan en Sierra Leone kon hij als country manager Rusland aan de slag. Een mooie carrière stap om als 32 jarige in het grootste land van de wereld te gaan werken in een van de meest gevaarlijke plekken die er bestond. Helaas werd Arjan slachtoffer van een ontvoering. Maar gelukkig overleefde hij deze zware tijd. Na zijn ontvoering nam Arjan eerst wat rust om bij te komen. Na een half jaar begint hij aan zijn boek Ontvoerd dat uiteindelijk een bestseller wordt waarvan er al meer dan 70.000 exemplaren van zijn verkocht.


Motivational speaker

Al snel wordt hij geboekt als motivational speaker. Met zijn overlevingsverhaal inspireert velen om ook in beweging te komen om hun leven te veranderen of te verbeteren. In 2006 trouwt Arjan met zijn Dagestaanse vrouw Amina en vieren zij de geboorte van Anna Sophia.


Boek Arjan Erkel bij het Sprekershuys!

Arjan Erkel is te boeken als spreker bij het Sprekershuys en is gespecialiseerd in de thema's persoonlijk leiderschap, motivatie & inspiratie en gedragsverandering. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Arjan Erkel boeken voor jouw evenement? Neem hier contact op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Persoonlijk leiderschap, Gedragsverandering

In te huren als

 • Spreker

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Lezing Arjan Erkel - Vergroot jouw vrijheid van denken en doen

Vrijheid van denken & doen is een groot goed en dat weet Erkel als geen ander op indrukwekkende wijze te verwoorden tijdens zijn lezingen. Hij treedt al ruim 15 jaar op als spreker en wordt veelvuldig gevraagd om een lezing te verzorgen tijdens (inter)nationale bijeenkomsten en workshops. Arjan verhaalt op dynamische wijze over het belang van het nemen van je eigen verantwoordelijkheid in je leven, maar ook hoe je deze mentaliteit kunt activeren bij een ander. Hij weet duidelijk te maken dat pas wanneer je dit denkpatroon meester bent, je jouw talenten optimaal kunt gaan benutten.

Behaved#64- Arjan Erkel Ontvoerd voor 607 Dagen Door Rebellen In Rusland

GEGIJZELD voor 607 dagen in RUSLAND voor LOSGELD door REBELLEN

...
"Dit zal zeker niet de eerste of laatste keer zijn dat u dit gehoord heeft - maar ik hoorde u spreken op het Congres van Stichting Justitia afgelopen vrijdag en het heeft een enorme indruk achtergelaten. Ik ben stil van uw optimisme, zelfreflectie, kracht, weerbaarheid en bovenal humor. Dank voor de enorm inspirerende middag, het gaat me voor altijd bijblijven."
Bastienne Meijer

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.