Vakgebied

Inspiratie&Creativiteit
Wetenschap
Kunst & Cultuur
Zorg
Religie & Spiritualiteit

Thema's

Wetenschap
Lifestyle & Health
Zorg
Creativiteit & Inspiratie

Talen

Nederlands
Engels
Spaans

Tarief

Vanaf € 1.200

Biografie

Biografie

Elbert is geboren in Peru, Zuid Amerika, en daar opgegroeid tot zijn negende. Daarna op allerlei plekken in Nederland gewoond en veel gereisd. Studeerde Geneeskunde en maakte altijd al veel muziek. Nu verdien hij zijn geld met het presenteren van meestal medische kinderprogramma's op Zapp bij de eo op NPO3 EN leadzanger zijn van zijn band Trinity. Hij woont met zijn gezin in Amsterdam Zuid-Oost als vrijwilliger in een woonvorm van stichting Timon waar dakloze moeders en kids worden opgevangen.


Boek Elbert Smelt bij het Sprekershuys!

Elbert Smelt is te boeken als spreker, dagvoorzitter interviewer en presentator bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van wetenschap, lifestyle & health, zorg en creativiteit & inspiratie. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Elbert Smelt boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
the grass is greener where you water it
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer