1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Glenn Helder

Huysgenoot Glenn Helder is oud-voetballer die uitkwam voor het Nederlands elftal. Hij heeft zowel voor Vitesse, voor Sparta als voor NAC gespeeld. Tegenwoordig is hij ook ondernemer, auteur en spreker. Tijdens zijn energieke sessies vertelt hij graag over omgaan met tegenslagen, de juiste mindset en hoe jij zelf bepaalt hoe je met een situatie omgaat. Glenn is expert op het gebied van mens & maatschappij, sport & motivatie, lifestyle & health en cabaret & entertainment. Glenn Helder is te boeken als spreker of dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Glenn Helder

Thema's

Creativiteit & Inspiratie, Mens & Maatschappij, Sport & Motivatie, Persoonlijke ontwikkeling, Lifestyle & Health, Teambuilding

Vakgebied

Sport&Motivatie, Communicatie, Inspiratie, Samenwerken, Omgaan met tegenslagen, Teamwork, Teambuilding

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Presentator

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Over Glenn Helder

Gedurende zijn veertienjarige betaald-voetbalcarrière speelde Glenn Helder in de Eredivisie bij Sparta, Vitesse en NAC. In het buitenland was de rechtsbuiten actief voor Arsenal en Benfica. Ook kwam hij uit voor het Nederlands elftal. Bij Arsenal speelde hij in een team met onder anderen Europese topspelers Dennis Bergkamp en Ian Wright.


De Eretribune

Na het beëindigen van zijn actieve spelersloopbaan verwierf Glenn Helder bekendheid met tv programma's als Football & Poker Legends en is tegenwoordig wekelijks te zien als vaste drummer bij het programma 'De Eretribune' van FOX Sports. Tevens gaat hij het land door voor lezingen, zien we hem terug in diverse campagnes en wordt hij veel gevraagd als percussionist.


Biografie

Ook is er een biografie verschenen over Glenn Helder. In het boek 'Van Arsenal naar de Bajes' geschreven door Bert Nederhof, wordt zowel de voetbalcarrière van Glenn als de zwarte periode hierna besproken.


Boek Glenn Helderbij het Sprekershuys!

Glenn Helder is te boeken als spreker, dagvoorzitter en presentator bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van mens & maatschappij, lifestyle & health, sport & motivatie en teambuilding. Daarnaast kun je hem boeken voor het geven van een voetbalclinic. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Glenn Helder boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

...

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Sessies

Lezing Glenn Helder - Motivatie
Glenn weet als geen ander te motiveren. Aan de hand van zijn eigen ervaringen en gebeurtenissen is hij in staat iedereen op een andere manier naar bepaalde situaties te laten kijken. De situatie blijft hetzelfde, maar door er op een andere manier naar te kijken, kan het proces een stuk makkelijker zijn. Door negativiteit worden je ogen gesloten, terwijl je juist in een vervelende situatie je ogen moet openen. Accepteren is vooruitgang, jij zelf maakt deze keuze. Tijdens zijn lezing laat Glenn zien hoe jij de controle (terug) pakt. Met deze mentaliteit is veel winst te behalen. Het thema waar Glenn over spreekt is helemaal afhankelijk van waar jij als klant naar op zoek bent. Het verhaal is altijd persoonlijk en op maat en de lezing is goed te combineren met een voetbalclinic.
Dagvoorzitter Glenn Helder
Als je naar een energieke dagvoorzitter op zoek bent, dan is Glenn Helder de juiste keuze. Glenn barst van de energie, hij praat de dag gemakkelijk aan elkaar en is sterk in het afnemen van interviews. Daarnaast kan hij een stukje entertainment verzorgen, alles is mogelijk!
Voetbalclinic Glenn Helder
Voetballen kan Glenn nog steeds. Tijdens zijn voetbalclinic gaat het over het voetballen zelf, maar vooral over het samenspel. Hoe werk je als team samen? Hoe geef je de bal aan? Naar wie speel je de bal door? Allemaal onderdelen die op het veld belangrijk zijn, maar ook in het bedrijfsleven. Aan de hand van praktijkvoorbeelden zorgt hij ervoor dat jullie als team beter leren samenwerken. De voetbalclinic is ook te boeken in combinatie met een lezing.
...

Glenn Helder en Tom Staal blijken een gouden combinatie! | VERONICA OFFSIDE

...

Glenn Helder wachtte iemand op met pistool - VOETBAL INTERNATIONAL

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.