Vakgebied

Teamwork
Communicatie
Inspiratie
Sport&Motivatie
Teambuilding
Omgaan met tegenslag
Samenwerken

Thema's

Mens & Maatschappij
Sport & Motivatie
Lifestyle & Health
Cabaret & Entertainment
Teambuilding
Creativiteit & Inspiratie
Persoonlijke ontwikkeling

Talen

Nederlands

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Gedurende zijn veertienjarige betaald-voetbalcarrière speelde Glenn Helder in de Eredivisie bij Sparta, Vitesse en NAC. In het buitenland was de rechtsbuiten actief voor Arsenal en Benfica. Ook kwam hij uit voor het Nederlands elftal. Bij Arsenal speelde hij in een team met onder anderen Europese topspelers Dennis Bergkamp en Ian Wright.

Na het beëindigen van zijn actieve spelersloopbaan verwierf Glenn Helder bekendheid met tv programma's als Football & Poker Legends en is tegenwoordig wekelijks te zien als vaste drummer bij het programma 'De Eretribune' van FOX Sports. Tevens gaat hij het land door voor lezingen, zien we hem terug in diverse campagnes en wordt hij veel gevraagd als percussionist.

Ook is er een biografie verschenen over Glenn Helder. In het boek 'Van Arsenal naar de Bajes' geschreven door Bert Nederhof, wordt zowel de voetbalcarrière van Glenn als de zwarte periode hierna besproken.

Glenn Helder is te boeken als spreker, dagvoorzitter, presentator, performer of voor het geven van een voetbalclinic. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer mogelijkheden.


Boek Glenn Helderbij het Sprekershuys!

Glenn Helder is te boeken als spreker bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van mens & maatschappij, lifestyle & health, sport & motivatie en teambuilding. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Glenn Helder boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer