1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker

Linzy Schaller

Linzy Schaller is een Engelssprekende leiderschapsconsulent en coach. Ze ondersteunt wereldwijde leidinggevenden en high potential individuen naar hogere prestaties door de strategische implementatie van bedrijfsdoelen, gebruikmakend van haar jarenlange ervaring in nauwe samenwerking met senior executives. Ze werkt met individuen, teams en functionele afdelingen om instrumentele gedragsveranderingen te ondersteunen die succes bevorderen. Linzy's brede ervaring varieert van het werken met grote traditionele financiële instellingen die zich aanpassen aan de klantgerichte focus die noodzakelijk is voor duurzaamheid in de huidige wereldmarkt, tot het ondersteunen van groei bij ondernemende Silicon Valley-start-ups, en van wereldwijde non-profitorganisaties die samenwerken met overheden en het maatschappelijk middenveld, tot het ondersteunen van Nationale Olympische Comités met atleten in hun carrièretransities. Bovendien creëert haar ervaring met het gebruik van data om individuen te motiveren en voort te stuwen door verandering en de bijbehorende uitdagingen een blijvende impact voor haar cliënten. Linzy Schaller is te boeken als spreker bij het Sprekershuys

...Linzy Schaller

Over Linzy Schaller

Linzy groeide op in Colorado, VS, en woont nu in Genève, Zwitserland. Ze spreekt Engels en Frans. Linzy's ervaringen, van leven en werken over de hele wereld, stellen haar in staat om individuen aan te moedigen en uit te dagen om hun aannames te toetsen en zich voor te bereiden op de onbekende toekomst.


Ervaring

Linzy heeft aanzienlijke zakelijke kennis opgedaan door haar ervaring in financiële dienstverlening, haar jaren als wereldwijd leiderschapsconsulent en als eigenaar van Osprey Leadership Consulting. Linzy ontwikkelde vaardigheden in relatieopbouw en culturele flexibiliteit door jarenlange betrokkenheid bij het wereldwijd zakendoen en door coaching en facilitering van individuen en teams in meer dan 45 landen. Daarnaast blonk Linzy uit als professioneel volleybalspeelster en coach in de VS, Europa en Zuid-Amerika. Haar unieke achtergrond dient haar goed in het navigeren door de chaos, ambiguïteit en eisen van de getalenteerde individuen, teams en organisaties die ze bedient.


Expertise

Linzy werkt nauw samen met klanten in alle sectoren (recentelijk: financiën, FMCG, rechten, olie en gas, non-profit, luxe goederen, engineering & technologie, transport en farmaceutica), en werkt met hun getalenteerde individuen en teams om de efficiëntie en effectiviteit te verhogen met als doel strategische bedrijfsdoelen te bereiken. Het creëren van hoogpresterende teams en organisaties en het inprenten van een cultuur van prestatie is Linzy's superkracht. Door zich te richten op sterke punten en te begrijpen hoe ze individuen zowel kan uitdagen als motiveren, stelt ze leiders en teams in staat om invloeds- en impactgebieden te ontdekken die eerder onbenut waren.


Leiderschapsconsulent en Coach

Het is goed gedocumenteerd dat leiders echt hoogpresterend kunnen worden wanneer ze zich bewust inzetten om het nodige werk te verrichten om hun sterke punten doelbewust te benutten en hun kansen en onbenut potentieel te ontwikkelen. Senior leiders, belast met het vormgeven van de toekomst van hun organisaties, het beheren van functionele gebieden, het bevorderen van samenwerking over grenzen heen, en het identificeren van opkomende trends, kunnen hun volledige potentieel ontsluiten door de expertise, ervaring, uitdaging en ondersteuning die Linzy biedt in facilitering en coaching. Succesvol leiden van een organisatie in het hedendaagse landschap vereist dat leiders de kracht van diverse teams benutten voor het vaststellen en communiceren van strategie, het evalueren van opties, het nemen van beslissingen en het leiden van strategische prestaties en uitvoering. Door kwalitatieve facilitering en coaching kunnen slimme geesten de concrete gedragsveranderingen begrijpen die positieve, waarneembare resultaten opleveren en snel een positieve, dynamische en prestatiegerichte mentaliteit opbouwen die in staat is om het bedrijf van vandaag te leiden en te beheren en de uitdagingen en kansen die zeker zullen komen aan te gaan.


Boek Linzy Schaller bij het Sprekershuys!

Ze spreekt over Business & Management, Leiderschap, Sport & Motivatie, Teambuilding, Verandermanagement en Persoonlijke Ontwikkeling. Op deze pagina vind je meer informatie over de verschillende opties onder de kop 'Sessies'. Linzy is te boeken als Spreker in het Engels.


Wil je spreker Linzy Schaller boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan
0

In te huren als

 • Spreker
 • Gespreksleider
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Keynote Linzy Schaller

Linzy ondersteunt wereldwijde leidinggevenden en high-potential individuen naar hogere prestaties door de strategische implementatie van bedrijfsdoelen, gebruikmakend van haar jarenlange ervaring in nauwe samenwerking met senior executives. Linzy brengt veel energie in haar sessies en heeft het vermogen om snel vertrouwensrelaties op te bouwen, wat haar in staat stelt om 'echt' te zijn. In haar keynote opent Linzy je ogen voor nieuwe en andere manieren van denken, leiden en gedragen en voorziet ze in de hulpmiddelen en aanbevelingen die nodig zijn om deze in de praktijk te brengen.


Linzy helpt je met:

 • Het opbouwen van een sterke cultuur van hoge prestaties en verantwoordelijkheid
 • Het creëren van een gemeenschappelijke, doelgerichte visie voor de toekomst
 • Het afstemmen van mensen en teams op gemeenschappelijke, specifieke doelen en objectieven
 • Het aanpassen aan behoeften naarmate ze zich voordoen, duidelijke richting en doelen communiceren terwijl je navigeert door ambiguïteit en onzekerheid
 • Mensen 'met je meenemen' door verandering en transformatie, ervoor zorgend dat ze zich niet 'achtergelaten' voelen
 • Het opbouwen van een sterk leiderschapsteam dat in staat is processen en mensen te beheren, niet alleen processen en uitvoering
 • Het faciliteren van belangrijke discussies, werkstromen en prioriteiten om strategische doelen te realiseren
 • Overleggen met collega's en belanghebbenden om gezond probleemoplossend vermogen en besluitvorming te ondersteunen
 • Coaching en ontwikkeling van sleutelfiguren
 • Het werven, integreren en behouden van toptalent
Lezing: Rik Vera & Linzy Schaller

Rik Vera is een auteur, futuroloog, bedrijfsfilosoof, coach en bovenal een zeer inspirerende keynote spreker. Hij heeft een uniek en verrassend breed perspectief op bedrijven en organisaties, en hij maakt hen bewust van hoe ze relevant kunnen blijven in de steeds verder digitaliserende maatschappij van de toekomst. Hij daagt ze uit om zichzelf te onderscheiden binnen en zelfs buiten hun industrie. Rik schrijft en spreekt met passie over bedrijfsmodellen, ondernemerschap, leiderschap, marketing, klantgerichtheid, verkoop, (digitale) innovatie en hoe alles met elkaar verbonden is. Hij is een gerenommeerde strateeg die AI, innovatie en digitale transformatie begrijpt. Hij inspireert tot verandering en drijft competitief voordeel door bedrijven te voorzien van baanbrekende inzichten.


Voortbouwend op het leuke en spannende denken en werk met Rik, helpt Linzy Schaller senior leiders om de leiderschapsstijl, mindset, vaardigheden en gedragingen te verkennen die nodig zijn om dit tot werkelijkheid te maken. Linzy, een voormalig professioneel atleet die leiderschapscoach en consultant werd, ondersteunt senior leiders en leiderschapsteams bij het maken van de instrumentele gedragsveranderingen die succes aandrijven en essentieel zijn om voorop te blijven lopen en te floreren te midden van disruptie. Het creëren van hoogpresterende teams en organisaties en het vestigen van een cultuur van prestatie zijn Linzy’s superkrachten. Door te focussen op sterke punten en te begrijpen hoe zowel uit te dagen als te motiveren, stelt ze leiders en teams in staat om invloedsgebieden en impact te ontdekken die voorheen onaangeboord waren.


Linzy benut haar expertise, voortbouwend op Riks visionaire ideeën, om de praktische leiderschapslens toe te voegen die nodig is om je team echt in een nieuw licht te laten zien. Door de krachten te bundelen met Linzy Schaller en Rik Vera, zul je gewapend zijn met de mindset, tools en strategieën die nodig zijn om je bedrijf toekomstbestendig te maken en je teams naar tastbaar succes te stuwen.Samen vormen Rik en Linzy een krachtige combinatie van visie en actie, van inspiratie en implementatie, van creativiteit en pragmatisme. Ze zijn het ultieme duo om je te helpen door de perfecte storm van verandering te navigeren en je bedrijf ten goede te transformeren. Mis deze kans niet om te leren van de besten en de beste te worden.

Boek ze nu en maak je klaar om versteld te staan!

Do not go where the path may lead, instead go where there is no path and leave a trail.

Ralph Waldo Emerson

...
"Linzy delivered a leadership training program at our company to a group of executive leaders and senior managers. Through her engaging and interactive style of delivery, Linzy was able to effectively connect with and inspire the participants, helping them reach new levels and to develop the skills and knowledge they need to succeed in their careers. Following the program, leaders at our company experienced significant growth and development in their abilities, and a shared understanding of key leadership concepts was established across the company. I observed that leaders were able to apply newly gained skills and behaviors in their work.“
CEO of Technology Company
...
“Linzy has an extremely human and practical approach tied with theoretical and practical knowledge, ability to listen and adapt to her audience. She is able to convey complex messages in a simple and very concrete way, referring to real situations and putting her audience in a position to deal with a situation using the tools and frameworks she provides.”
Director of People, Culture and Infrastructure of Sports Marketing Agency
...
“Our organization was going through strategic change process, that has required a massive transformation of the team, mindset, ways of working and culture. Linzy’s ability to see the desired impact, assess the individual and collective strengths of the team and deliver key messages has been invaluable. She has an innate ability to connect with people and then shed light on team dynamics, blockages, hidden strengths and potential.“
Managing Director of Global Corporate Foundation
...
"Linzy has been extraordinary to work with. She curated a combination of group activities and 1:1s sessions for the leadership team on how to be better leaders, improve communication, and create a more inclusive environment for collaboration, particularly while working remotely. Linzy has an incredible ability to deliver meaningful, actionable feedback to each member of our team and I have personally found her insights and guidance to be impactful not just to my team, but also to me personally and my own professional development.“
General Manager of Financial Services Platform

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.