1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Dagvoorzitter

Marit van Bohemen

Marit van Bohemen is een senior dagvoorzitter, die opvalt door haar combinatie van oprechte betrokkenheid, humor en daadkracht. Het voorzitten en presenteren van congressen, seminars en bedrijfsevenementen doet zij inmiddels al meer dan 15 jaar. Zowel online als offline is voor haar weggelegd. Je kunt haar kennen van de diverse tv-shows die zij gepresenteerd heeft en tv-series waarin ze acteert. Met deze ervaren dagvoorzitter kun je ervan op aan dat zij jouw event naar een hoger plan brengt. Marit van Bohemen is te boeken als dagvoorzitter bij het Sprekershuys.

...Marit van Bohemen

Over Marit van Bohemen

Marit van Bohemen werd geboren in de Zaanstreek in 1971. Zij groeide op in West-Friesland en verhuisde daarna naar Utrecht om daar opgeleid te worden tot actrice op de Toneelschool (HKU). Na haar afstuderen speelde zij bij diverse theatergezelschappen, voor televisie en film. Daarnaast heeft Marit zich ontwikkeld tot presentatrice en dagvoorzitter en is zij al jaren een vertrouwd gezicht op de Nederlandse TV. Het grote publiek kent haar vooral door Campinglife, en diverse NPO programma’s als Knoop in je Zakdoek, De Taalmeester en Max maakt mogelijk. In series als Judas, Voetbalvrouwen, Flikken Maastricht en de TV-Kantine speelde zij mooie rollen die haar in 2019 zelfs een Gouden Kalf Nominatie opleverde. Haar rol in de legendarische commercial van een notenkaas waarin zij “Haar moeder nog uit bad moet halen” staat velen ook nog helder voor de geest.


Marit als dagvoorzitter

Als dagvoorzitter en moderator is zij inmiddels door de wol geverfd. Wat ooit begon met het presenteren van award shows groeide uit tot een volwaardige carrière als dagvoorzitter. "Mijn werk als dagvoorzitter en presentator van bedrijfsevents en congressen vind ik minstens zo leuk en belangrijk als het acteren en presenteren voor TV. Ik krijg zo de kans om te blijven ervaren dat er ontzettend veel interessante bedrijven zijn waar gepassioneerde mensen werken die net zoveel hart voor hun werk hebben als ik voor het mijne. Ik word daar blij van. Er zijn zoveel mooie ondernemingen in Nederland waar we heel trots op mogen zijn!"


Boek Marit van Bohemen bij het Sprekershuys!

Marit van Bohemen is te boeken als dagvoorzitter, interviewer, presentator en gespreksleider en is expert op het gebied van leiderschap, mens & maatschappij, onderwijs en sport & motivatie. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Marit van Bohemen boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Sport&Motivatie, Onderwijs, Zorg, Duurzaam ondernemerschap, Leiderschap, Real Estate, Wetenschap, Kunst & Cultuur, HRM, Strategie, Verandermanagement, Innovatie & Trends, Ondernemen, Maatschappij, Technologie en ICT, Teambuilding

In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Gespreksleider
 • Presentator

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Marit van Bohemen als dagvoorzitter

Als dagvoorzitter en moderator is Marit van Bohemen door de wol geverfd. Wat ooit begon met het presenteren van award shows groeide uit tot een volwaardige carrière als dagvoorzitter. "Mijn werk als dagvoorzitter en presentator van bedrijfsevents en congressen vind ik minstens zo leuk en belangrijk als het acteren en presenteren voor TV. Ik krijg zo de kans om te blijven ervaren dat er ontzettend veel interessante bedrijven zijn waar gepassioneerde mensen werken die net zoveel hart voor hun werk hebben als ik voor het mijne. Ik word daar blij van. Er zijn zoveel mooie ondernemingen in Nederland waar we heel trots op mogen zijn!"

Judas | Scenes Marit van Bohemen

Binnen Bij Een Gesloten Dementie Afdeling met Marit van Bohemen (ActiZ)

...
"Marit was the chairman of the day at our yearly Meet Magento event in 2016. She welcomed our guests, got the audience engaged with our speakers, hosted a panel discussion and presented our awardshow. She did a great job and happy to recommend her for other events!"
Guido Jansen, Community manager Meet Magento
...
“Het Sales Event 2018, is mede door de professionele en enthousiaste manier van presenteren, van Marit een zeer groot succes geworden. Marit is in haar aanpak een tikkeltje ondeugend, maar altijd met respect voor haar gesprekspartner op het podium. Daarnaast weet zij op een ontspannen manier een gemoedelijke sfeer op het podium te creëren, waardoor de podiumkandidaten optimaal konden presteren. Kortom een vakvrouw, die je event naar een hoger plan tilt!!”
Eiso Bleeker, Manager Branchevereniging SMA (Sales management Association)
...
“Marit van Bohemen was dagvoorzitter voor het symposium van Yarden Uitvaartvereniging met als onderwerp: “ Afscheid na een niet natuurlijke dood”. Een lastig onderwerp. Marit heeft velen verrast. Zij is een oprecht betrokken, respectvolle, inlevende en verbindende dagvoorzitter. De gastsprekers en zaal werden op een vloeiende manier  onbevangen met elkaar verbonden. Het moeilijke onderwerp kwam zo voor iedereen dichterbij, zonder beladen te worden. Het leverde een prachtig symposium op, waar velen nog lang over zullen praten, zeker niet in het minst door het professionele optreden van Marit.”
Derck van der Vegte, voorzitter van het Hoofdbestuur van Yarden Vereniging
...
“Marit pakt het publiek en het onderwerp vast en laat niet meer los. Als presentatrice of dagvoorzitter staat zij voor écht, betrokken, humor en diepgang.”
Marlies van Zeeland, Mevrouw de Boer Agriconsult
...
“Marit heeft diverse jaren afwisselende projecten voor Agrifirm gedaan. Marit is een fijne persoonlijkheid, voelt de toehoorders heel goed aan en verbindt hierdoor op een ontspannen manier de sprekers en de zaal.”
Theo Koekkoek, voorzitter Raad van Commissarissen coöperatie Agrifirm
...
"Marit was terecht en oprecht een bijzondere dagvoorzitter. Ik kon het echt niet laten om haar ‘en plein publique’ te bedanken voor de ‘warme deken’ die ze de gehele dag over ons event heeft gelegd. Haar warme charmes, haar ingetogen uitbundigheid en haar humorrijke ad remheid zorgden ervoor dat iedereen zich meteen thuis voelde. Authentiek kreeg opeens weer een betekenis. Ik heb dit niet eerder meegemaakt en toch heb ik veel dagvoorzitters zien voorbij komen. Heerlijk dat het nog bestaat: een hartverwarmende dagvoorzitter. Dankjewel Marit. "
Luc van Bussel, CEO Regardz Hospitality Group

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.