Sprekershuys logo

Vakgebied

Leiderschap
Ondernemen
Strategie
Verandermanagement
Wetenschap
Sport&Motivatie
Creativiteit&Inspiratie
Lifestyle&Health
Teambuilding
Persoonlijk ontwikkeling
Cabaret en entertainment
Onderwijs
Maatschappij
Kunst & Cultuur
Zorg
Duurzaam ondernemerschap & MVO
Innovatie & Trends
Bestuur, Beleid en Politiek
Technologie & ICT
Sales & Klantgerichtheid
Business & Management
Communicatie & Media
Economie & Financiën
HRM
Real Estate

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Onderwijs
Sport & Motivatie
Wetenschap
Ondernemerschap
Lifestyle & Health
Business & Management
Communicatie & Media
Duurzaamheid & Klimaat
Cabaret & Entertainment
Zorg
Kunst & cultuur
Strategie
Sales & Klantgerichtheid
Teambuilding
Innovatie & Trends
Technologie en ICT
Creativiteit & Inspiratie
Bestuur, Beleid & Politiek
Verkiezingen
Economie & Financien
Verandermanagement
Persoonlijke ontwikkeling
HRM

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Marit van Bohemen werd geboren in de Zaanstreek in 1971. Zij groeide op in West-Friesland en verhuisde daarna naar Utrecht om daar opgeleid te worden tot actrice op de Toneelschool (HKU). Na haar afstuderen speelde zij bij diverse theatergezelschappen, voor televisie en film. Daarnaast heeft Marit zich ontwikkeld tot presentatrice en dagvoorzitter en is zij al jaren een vertrouwd gezicht op de Nederlandse TV. Het grote publiek kent haar vooral door Campinglife, en diverse NPO programma’s als Knoop in je Zakdoek, De Taalmeester en Max maakt mogelijk. In series als Judas, Voetbalvrouwen, Flikken Maastricht en de TV-Kantine speelde zij mooie rollen die haar in 2019 zelfs een Gouden Kalf Nominatie opleverde. Haar rol in de legendarische commercial van een notenkaas waarin zij “Haar moeder nog uit bad moet halen” staat velen ook nog helder voor de geest. Als dagvoorzitter en moderator is zij inmiddels door de wol geverfd. Wat ooit begon met het presenteren van award shows groeide uit tot een volwaardige carrière als dagvoorzitter. "Mijn werk als dagvoorzitter en presentator van bedrijfsevents en congressen vind ik minstens zo leuk en belangrijk als het acteren en presenteren voor TV. Ik krijg zo de kans om te blijven ervaren dat er ontzettend veel interessante bedrijven zijn waar gepassioneerde mensen werken die net zoveel hart voor hun werk hebben als ik voor het mijne. Ik word daar blij van. Er zijn zoveel mooie ondernemingen in Nederland waar we heel trots op mogen zijn!"


Boek Marit van Bohemen bij het Sprekershuys!

Marit van Bohemen is te boeken als dagvoorzitter, interviewer, presentator en gespreksleider en is expert op het gebied van leiderschap, mens & maatschappij, onderwijs en sport & motivatie. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Dagvoorzitter Marit van Bohemen boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
Dagvoorzitter Marit van Bohemen is expert op het gebied van leiderschap, mens & maatschappij, onderwijs en sport & motivatie.
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer