1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker

Marjolein Bongers

De bevlogen en inspirerende spreker Marjolein Bongers is een ervaren trainer en autoriteit op het gebied van LinkedIn. Ze richtte House of Social Media op en is ambassadeur van LinkedIn Benelux. Met haar boek 'LinkedIn Power - Ontdek de Superkracht van LinkedIn', bereikte ze de top 25 best verkochte Managementboeken van 2020. Wil jij dat het publiek op hun puntje van hun stoel gaan zitten én met concrete en praktische tips naar huis gaan voor meer zakelijk succes? Marjolein is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Marjolein Bongers

Over Marjolein Bongers

Marjolein is een echte LinkedIn-guru. Ze deelt in haar populaire Linkedin-vlog 'LinkedIn Coffee Talk' slimme tips en adviezen rondom dit platform, blogt voor Marketingfacts en werkt als gastdocente voor verschillende universiteiten. Marjolein volgde de opleiding Beïnvloedingspsychologie en vertaalde die kennis naar toepassing in LinkedIn.


Linkedin Power

Sinds 2011 is ze oprichter van House of Social Media en auteur van de bestseller LinkedIn Power -Ontdek de superkracht van LinkedIn". Ze is daarnaast ook officieel ambassadeur van LinkedIn Benelux en kent de geheimen van LinkedIn als geen ander.


Keynote

Hoe onderscheidt Marjolein zich als LinkedIn keynote spreker? Haar energieke en inspirerende spreekstijl verveelt geen moment. Ze combineert bewezen wetenschap met praktische succesvolle voorbeelden en vertelt online en offline bevlogen over onderwerpen als Social Selling met LinkedIn, Personal Branding met LinkedIn, Overtuigen op LinkedIn -hoe bewezen gedragspsychologie je succesvoller maakt op LinkedIn.


Expertise

Naast haar trainingen en lezingen in het bedrijfsleven verzorgt ze regelmatig gastcolleges voor universiteiten. Dankzij haar extensieve kennis en ervaring staat ze bekend als de autoriteit op het gebied van LinkedIn. Ze vertelt tijdens lezingen op welke manier je beïnvloedingspsychologie kunt toepassen op LinkedIn zodat (potentiële) klanten sneller “ja” zeggen tegen jouw aanbod of diensten.


Met het inhuren van Marjolein ben je niet alleen verzekerd van de laatste kennis op het gebied van LinkedIn, praktische tips en een sociale energieboost, maar ook van een aanzienlijk hoger rendement op uw investering in deze platforms.


Boek Marjolein Bongers bij het Sprekershuys!

Marjolein Bongers is te boeken als spreker en geeft lezingen over de onderwerpen ondernemerschap, business en management, strategie en sales, communicatie en media, en persoonlijke ontwikkeling. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Marjolein Bongers boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Online communicatie, Digitale strategie, Digitale media, Social Media

In te huren als

 • Spreker

Tariefindicatie

€3200

Sessies

Lezing Marjolein Bongers

Als beïnvloedingspsycholoog en LinkedIn Expert vertaalt Marjolein tijdens een interactieve en unieke lezing of masterclass de 7 Beïnvloedingsprincipes van Cialdini naar de inzet van LinkedIn:


1. Wederkerigheid (reciprocity)

2. Toewijding en consistentie (commitment & consistency)

3. Sociale bewijskracht (social proof)

4. Sympathie (liking)

5. Autoriteit (authority)

6. Schaarsheid (scarcity)

7. Eenheid (unity)


Op welke manier kun je deze wetenschappelijk onderzochte beïnvloedingswapens inzetten om jouw inzet op LinkedIn tot een succes te maken? Hoe kun jij deze toepassen op social media zodat je jouw doelgroep gaat verleiden om sneller "ja" te zeggen op jouw aanbod? En hoe kun je dit op een authentieke manier doen?

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.