Vakgebied

Doorzettingsvermogen
Doelen stellen

Thema's

Sport & Motivatie
Lifestyle & Health

In te huren als

Spreker
Performer

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Redouan Ait Chitt is te boeken als spreker en performer. Hij spreekt over doelen stellen, doorzettingsvermogen, sport & motivatie en lifestyle & health en samenwerken. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Spreker Redouan Ait Chitt

Spreker Redouan Ait Chitt, beter bekend als I AM REDO is professioneel breakdancer die werd geboren met een lichamelijke beperking. Hij heeft een kortere rechterarm en rechterbeen, twee vingers aan zijn rechterhand en drie aan zijn linkerhand. Hij mist een ellebooggewricht en zijn rechterheup. Redo is als het ware met een achterstand geboren. Deze achterstand heeft hem niet weerhouden om zijn dromen na te jagen, maar juist aangemoedigd. Hij had zijn eigen dansstudio ROOTS, reist de hele wereld over voor danswedstrijden en weet mensen te inspireren met zijn verhaal.

"No excuses. No limits!

Performer Redouan Ait Chitt gelooft dat met de juiste houding alles mogelijk is, zolang je geen excuus verzint. Zijn motto is dan ook: “No excuses. No limits!” Redo is bekend van dansoptredens en verschijningen op de nationale televisie bij onder andere ‘Je Zal Het Maar Hebben’, het bedankconcert van Prinses Beatrix en het programma ‘Everybody Dance Now’ waarbij hij tweede werd.

Zijn dansstijl wordt beschreven als dynamisch, soepel en energiek. Zelf noemt hij het ‘Always Under Construction’. Hij is altijd opzoek naar nieuwe mogelijkheden en verlegt continue zijn eigen grenzen. Redo verbindt zijn dromen, ervaringen, mogelijkheden en levensverhaal zodat zij een volwaardige show vormen. Volgens hem kun je zelf bepalen waar je grenzen en limieten liggen.

Dansgroep ILLAbilities

Redouan tourt de wereld over met zijn internationale dansgroep: ILLAbilities. Dit is een dansgroep met dansers die een meervoudige beperking hebben. De dansers van de groep komen uit Chili, Zuid-Korea, VS, Brazilië, Canada en Nederland. Het is een mooie samenwerking tussen dansers met verschillende culturen, achtergronden en beperkingen die samen een indrukwekkende show geven. In de lezingen die Redouan geeft vertelt hij over de cultuurverschillen binnen de dansgroep en hoe je jezelf openstelt om een connectie met elkaar te maken.

Tijdens zijn speeches spreekt Redo over het omgaan met tegenslagen en hoe je iets negatiefs in iets positiefs veranderd. Hij vertelt hoe je om moet gaan met aannames en hoe je je passie kan vinden. Redo weet precies hoe hij zijn publiek kan prikkelen om het maximale uit henzelf te halen. Hij laat een grote indruk achter en zorgt ervoor dat zijn publiek gemotiveerd en geïnspireerd de zaal zal verlaten.

Redouan Ait Chitt op het Songfestival 2020 in Rotterdam

Redouan Ait Chitt verzorgt dit jaar de opening van de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival! Op 14 mei 2020 opent hij de show als danser. Redouan Ait Chitt is te boeken als spreker en performer. Hij spreekt over doelen stellen, doorzettingsvermogen, sport & motivatie en lifestyle & health.

Lees meer
“No excuses. No limits!”
Schermafbeelding 2020 03 17 om 11 56 24
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer