1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & professioneel danser

Redouan "Redo" Ait Chitt

Redouan Ait Chitt, beter bekend als I AM REDO, is een professioneel breakdancer die werd geboren met een lichamelijke beperking. Misschien niet de meest voor de hand liggende keuze, maar hij gelooft dat met de juiste houding alles mogelijk is, zolang je geen excuus verzint. Redo ontving in 2019 ‘De Zwaan’: de hoogste onderscheiding in de Nederlandse dans, in de categorie 'Meest indrukwekkende dansprestatie'. Hij is benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Redouan Ait Chitt is te boeken als spreker en performer bij het Sprekershuys.

...Redouan "Redo" Ait Chitt

Over Redouan "Redo" Ait Chitt

Redouan Ait Chitt, beter bekend als REDO, is een professioneel danser en spreker die de hele wereld over reist voor shows, workshops, lezingen en competities. Een carrière als danser was voor hem echter niet de meest voor de hand liggende keuze.


Dansen met een beperking

Zonder enige medische verklaring werd Redo geboren met een korte rechterarm zonder ellebooggewricht, een totaal aan vijf vingers – twee aan zijn rechterhand en drie aan zijn linkerhand - geen rechterheup en een korter rechterbeen, welke wordt verlengd middels een prothese. Deze lijst aan beperkingen hebben hem er niet van weerhouden zijn dromen na te jagen. Als klein jongetje weigerde hij gebruik te maken van alle speciale hulpmiddelen die hem werden aangeboden. Met veel vallen en opstaan is hij erachter gekomen waar zijn passie ligt: dansen.


Deze eigenwijze houding in combinatie met onuitputtelijke wilskracht en doorzettingsvermogen, hebben ertoe geleid dat Redo nu tot de top van de danswereld behoort. Met tours in binnen- en buitenland, optredens in de meest prestigieuze theaters en (internationale) samenwerkingen, leeft hij momenteel zijn droom. Redo kwam op nummer 1 te staan in de Community Top 100 (2020). Een lijst van mensen die met hun werk en visie een impactvolle bijdrage leveren aan de samenleving. Hij is benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau.


De Zwaan

In 2019 ontving Redo ‘De Zwaan’: de hoogste onderscheiding in de Nederlandse dans, in de categorie 'Meest indrukwekkende dansprestatie'. “Wanneer je voor jezelf een excuus creëert, dan ontstaan er juist beperkingen.” Redo gelooft dat, met de juiste houding, persoonlijke drive en door uit je comfortzone te stappen, eigen grenzen verlegd kunnen worden. Zijn motto: “No Excuses, No Limits”.


Project Dans

Vanaf 1 februari 2024 is er een nieuw NPO 1 programma 'Project Dans', 30 danstalenten worden, variërend van gepassioneerde amateurs tot opkomende professionals, uitgedaagd om zich te bewijzen als de beste allround danser van Nederland. Project Dans wordt gepresenteerd door Redo.


Redo als spreker

Tijdens zijn lezingen spreekt Redo over het omgaan met tegenslagen en hoe je van een ‘zwakte’ je kracht kunt maken. Een persoonlijk verhaal over vooroordelen, diversiteit, het geloof in eigen kunnen en het denken in mogelijkheden.


Redo is uniek in zijn performance, zowel als danser, als spreker. Hierbij daagt hij het publiek uit om, zowel geestelijk als lichamelijk, het maximale uit zichzelf te halen. Als geen ander weet Redo hoe hij ieder type publiek letterlijk en figuurlijk in beweging kan brengen.


Zijn levensverhaal en ervaringen combineert hij met zijn spontane energie en humor tot een volwaardige lezing. Ter afsluiting van zijn verhaal laat Redo de zaal muisstil worden met een indrukwekkende dansshow. “No Excuses, No Limits” is een universeel motto en galmt nog lang na bij het publiek, wanneer deze de zaal verlaat.


Boek Redouan Ait Chitt bij het Sprekershuys!

Redouan Ait Chitt is te boeken als spreker en performer en is expert op het gebied van sport, motivatie en doelen stellen. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker en performer Redouan Ait Chitt boeken voor jouw evenement? Neem contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Doelen stellen, Doorzettingsvermogen

In te huren als

 • Spreker
 • Performer

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Redouan Ait Chitt Lezing en dansoptreden

Tijdens zijn motivational speech spreekt Redo over het omgaan met tegenslagen en hoe je iets negatiefs in iets positiefs verandert. Hij vertelt hoe je om moet gaan met aannames en hoe je je passie kan vinden. Redo weet precies hoe hij zijn publiek kan prikkelen om het maximale uit henzelf te halen. Hij laat een grote indruk achter en zorgt ervoor dat zijn publiek gemotiveerd en geïnspireerd de zaal verlaat.

Redouan Ait Chitt Dansworkshop

Met meer dan zeven jaar ervaring in het geven van danslessen aan basisschoolkinderen, middelbare scholen, hogeschoolstudenten, bedrijven en lichamelijk en verstandelijk gehandicapte jongeren, weet Redo elk type publiek in beweging te krijgen. Hij is ervan overtuigd dat iedereen een danser is. Een workshop van Redo is de perfecte combinatie van plezier, beweging, creativiteit, motivatie en teambuilding. De workshop begint met een introductie van hiphop en breakdance. Na een warming-up zullen de basisstappen van het breakdance worden geleerd. Dit is onderverdeeld in toprocks, footworks, powermoves en freezes. In een cypher, een cirkel van 360 graden die wordt gevormd aan het einde van de workshop, zal iedereen zijn of haar moves laten zien in een freestyleuitvoering. Redo sluit zijn workshop af met een Q&A en fotosessie om er een onvergetelijke ervaring van te maken!

“No excuses. No limits!”

SPREKEN & DANSEN VOOR 10.000 JONGEREN!

Born 6-0 Behind | Redouan Ait Chitt | TEDxWarwick

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.