Vakgebied

Doorzettingsvermogen
Doelen stellen

Thema's

Sport & Motivatie
Lifestyle & Health

In te huren als

Spreker

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Redouan Ait Chitt, beter bekend als Redo is professioneel breakdancer die werd geboren met een lichamelijke beperking. Hij heeft een kortere rechterarm en rechterbeen, twee vingers aan zijn rechterhand en drie aan zijn linkerhand. Hij mist een ellebooggewricht en zijn rechterheup. Redo is als het ware met een 50 achterstand geboren. Deze achterstand heeft hem niet weerhouden om zijn dromen na te jagen, maar juist aangemoedigd. Hij heeft zijn eigen dansstudio ROOTS, reist de hele wereld over voor danswedstrijden en weet mensen te inspireren met zijn verhaal.Redo gelooft dat met de juiste houding alles mogelijk is, zolang je geen excuus verzint. Zijn motto is dan ook: “No excuses. No limits!” Redo is bekend van dansoptredens en verschijningen op de nationale televisie bij onder andere ‘Je Zal Het Maar Hebben’, het bedankconcert van Prinses Beatrix en het programma ‘Everybody Dance Now’ waarbij hij tweede werd. Op dit moment gaat Redo langs de theaters met zijn eigen solo show en tourt hij de wereld over met zijn internationale dansgroep: ILLAbilities. Redo’s performance, zowel als danser en als spreker zijn uniek.

Zijn dansstijl wordt beschreven als dynamisch, soepel en energiek. Zelf noemt hij het ‘Always Under Construction’. Hij is altijd opzoek naar nieuwe mogelijkheden en verlegt continue zijn eigen grenzen. Redo verbindt zijn dromen, ervaringen, mogelijkheden en levensverhaal zodat zij een volwaardige show vormen. Volgens hem kun je zelf bepalen waar je grenzen en limieten liggen. Dit illustreert hij doormiddel van zijn verhaal. Hij wil jongeren laten nadenken over waar hun eigen krachten liggen en laat zien dat beperkingen je niet tegen hoeven te houden. Ze liggen namelijk in je eigen visie over jezelf. Tijdens zijn speeches spreekt Redo over het omgaan met tegenslagen en hoe je iets negatiefs in iets positiefs veranderd. Hij vertelt hoe je om moet gaan met aannames en hoe je je passie kan vinden. Redo weet precies hoe hij zijn publiek kan prikkelen om het maximale uit henzelf te halen. Hij laat een grote indruk achter en zorgt ervoor dat zijn publiek gemotiveerd en geïnspireerd de zaal zal verlaten.

Lees meer
Redouan Ait Chitt, beter bekend als Redo is professioneel breakdancer die werd geboren met een lichamelijke beperking. Redo gelooft dat met de juiste houding alles mogelijk is, zolang je geen excuus verzint.
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer