1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & poolreiziger

Wilco van Rooijen

Wilco van Rooijen is een avonturier, bergbeklimmer en poolreiziger. Hij is de enige Nederlander die op eigen kracht en zonder extra zuurstof de Seven Summits, de zeven hoogste toppen op elk continent, op zijn naam heeft weten te schrijven. Hij bereikte ook als eerste Nederlander de drie ‘polen’ op eigen kracht. Hij bouwde een Solar Voyager dat gemaakt is van afvalmateriaal waarmee hij naar de Zuidpool reed om een boodschap voor de wereld af te geven: To inspire to engage to sustain. Wilco is te boeken als spreker en panellid bij het Sprekershuys.

...Wilco van Rooijen

Over Wilco van Rooijen

Wilco van Rooijen is beroepsavonturier, gelouterd bergbeklimmer en poolreiziger. Hij is de enige Nederlander die op eigen kracht en zonder extra zuurstof, de Seven Summits, de zeven hoogste toppen op elk continent op zijn naam heeft weten te schrijven. Hij bereikte ook als eerste Nederlander de drie ‘polen’ op eigen kracht. De geografische Noord- en Zuidpool en de hoogste ‘pool’, de Mount Everest. Wilco heeft tevens in 2008 de top van de roemruchte K2 bereikt. En is Ridder in de Orde van Oranje Nassau.


Duurzaamheid

Als bergbeklimmer is Wilco op vele prachtige plekken in de wereld geweest daarom zet hij zich ook vol in t.a.v duurzaamheid, respect voor moeder aarde. Zijn nieuwste missie heet #Clean2Antarctica, de schoonste expeditie ooit. Met de zelfgebouwde solar voyager, gebouwd van afval plasticheeft Wilco van december 2017 tot en met januari 2018 naar de Zuidpool gereden om daar een boodschap voor de wereld mee af te geven. To inspire - to engage - to sustain Wilco schreef ook de (inter)nationale bestseller OVERLEVEN OP DE K2 (in meerdere talen).


Boek Wilco van Rooijen bij het Sprekershuys!

Wilco van Rooijen is te boeken als spreker en panellid en is expert op het gebied van duurzaamheid, leiderschap en teambuilding. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Wilco van Rooijen boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Doelen stellen, Leiderschap, Communicatie, Risicomanagement, Eigen verantwoordelijkheid, Conflictmanagement, Strategie, Commitment, Teambuilding

In te huren als

 • Spreker
 • Panellid

Tariefindicatie

€3200

Sessies

Lezing Wilco van Rooijen

Wilco van Rooijen is beroepsavonturier, gelouterd bergbeklimmer en poolreiziger. Wilco is één van de weinige beroepsavonturiers die Nederland rijk is en één van de weinige nog levende avonturiers met de 3 polen op zijn naam. Hij inspireert zijn publiek met een verhaal over samenwerken, doelen stellen en uitmuntend doorzettingsvermogen.

“Zonder risico’s, geen leven”

Wilco van Rooijen - klimmen voor een hoger doel

Wilco van Rooijen: 'Vier de successen' | SportsSpeakers

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.