Vakgebied

Duurzaamheid
Leiderschap
Communicatie
Strategie
Teambuilding
Doelen stellen
Samenwerking
Commitment
Eigen verantwoordelijkheid
Risico management
Conflictmanagement
Organisatie
Strategie
Leiderschap
Teambuilding

Thema's

Leiderschap
Sport & Motivatie
Ondernemerschap
Lifestyle & Health

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels

Tarief

Vanaf € 3.200

Biografie

Biografie

Wilco van Rooijen is beroepsavonturier, gelouterd bergbeklimmer en poolreiziger. Wilco is één van de weinige beroepsavonturiers die Nederland rijk is en één van de weinige nog levende avonturiers met de 3 polen op zijn naam. Wilco is de enige Nederlander die op eigen kracht en zonder extra zuurstof, de Seven Summits, de zeven hoogste toppen op elk continent heeft weten te schrijven. Hij bereikte ook als eerste Nederlander de drie ‘polen’ op eigen kracht. De geografische Noord- en Zuidpool en de hoogste ‘pool’, de Mount Everest. Wilco heeft tevens in 2008 de top van de roemruchte K2 bereikt. En is Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Als bergbeklimmer is Wilco op vele prachtige plekken in de wereld geweest daarom zet hij zich ook vol in t.a.v duurzaamheid, respect voor moeder aarde. Zijn nieuwste missie heet #Clean2Antarctica, de schoonste expeditie ooit. Met de zelfgebouwde solar voyager, gebouwd van afval plasticheeft Wilco van december 2017 tot en met januari 2018 naar de Zuidpool gereden om daar een boodschap voor de wereld mee af te geven. To inspire - to engage - to sustain Wilco schreef ook de (inter)nationale bestseller OVERLEVEN OP DE K2 (in meerdere talen)

Wilco is te boeken als spreker en geeft lezingen over de onderwerpen samenwerken, doelen stellen en uitmuntend doorzettingsvermogen. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden

Lees meer
“Zonder risico’s, geen leven”
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer