Vakgebied

Leiderschap
Strategie
Wetenschap
Creativiteit&Inspiratie
Teambuilding
Persoonlijk ontwikkeling
Onderwijs
Maatschappij
Duurzaam ondernemerschap & MVO
Innovatie & Trends
Zorg
Business & Management
Communicatie & Media
HRM

Thema's

Leiderschap
Mens & Maatschappij
Onderwijs
Wetenschap
Ondernemerschap
Business & Management
Communicatie & Media
Duurzaamheid & Klimaat
Zorg
Kunst & cultuur
Strategie
Teambuilding
Innovatie & Trends
Creativiteit & Inspiratie
Verandermanagement
Persoonlijke ontwikkeling
HRM

Talen

Nederlands

Tarief

Op aanvraag

Biografie

Biografie

Roek Lips is journalist, schrijver, mentor, spreker, adviseur, bestuurder en film- en theatermaker. Toen in 2011 zijn 18-jarige zoon Job onverwacht overleed koos hij ervoor zijn leven een andere wending te geven. Gefascineerd door de vraag ‘wat werkelijk van waarde is’ – besloot hij opgedane inzichten met zoveel mogelijk mensen te delen. Met zijn scherpe en realistische blik op heden, verleden en toekomst heeft hij al velen weten te inspireren.


Schrijver

In oktober 2021 verschijnt zijn nieuwste boek: Wie kies je om te zijn. Dit boek schreef hij naar aanleiding van de inmiddels meer dan honderd gesprekken met (nieuwe) leiders, kunstenaars, bestuurders en mensen met een bijzonder levensverhaal. Regelmatig publiceert hij hierover in de dagblad Trouw in de serie Nieuwe Leiders. Eerder publiceerde hij onder meer Ben ik in Beeld?, Het boek Job en Droom en daad.


Boek Roek Lips bij het Sprekershuys!

Roek Lips is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer, presentator, panellid en gespreksleider bij het Sprekershuys en geeft lezingen over de thema's leiderschap, mens & maatschappij, persoonlijke ontwikkeling en onderwijs. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Spreker en dagvoorzitter Roek Lips boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Lees meer
‘En dat geldt voor allen die in een dergelijke tijd leven. Maar die beslissing is niet aan hen. Het enige dat wij moeten beslissen, is wat we zullen doen met de tijd die ons gegeven is.’
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer