1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Ronnie Overgoor

Ronnie Overgoor is ondernemer en houdt zich bezig met (online) zakendoen, communicatie, nieuwe media en meer. Hij studeerde af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, faculteit Beeld en Mediatechnologie. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Ronnie combineert de rol van dagvoorzitter graag en vakkundig met die van interviewer op podia en in tv studio’s. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie Overgoor is spreker, dagvoorzitter, interviewer, presentator en panellid bij het Sprekershuys.

...Ronnie Overgoor

Over Ronnie Overgoor

Ronnie Overgoor is een autoriteit in de wereld van zakelijke congressen en events. Zijn veelzijdigheid en expertise maken hem tot een topkeuze als dagvoorzitter.

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar onderscheidt Ronnie zich door zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte, en ontspannen interactie. Hij ontvangt consequent hoge waarderingen van opdrachtgevers en bezoekers.


Naast zijn rol als dagvoorzitter en presentator, is Ronnie een zeer ervaren interviewer met een eigen stijl, bekend van zijn zakelijke YouTube en Podcast kanaal 7DTV. Deze ervaring benut hij om events en zakelijke talkshows te verrijken met open en boeiende gesprekken.


Dagvoorzitter

Ronnie heeft meer dan 10 jaar ervaring en staat zo’n 50-80 keer per jaar op een podium of in een studio. Groot en klein. Deze ervaring gebruikt hij bij ieder nieuw event dat op zijn pad komt. Hij denkt mee met de opzet van de dag, het script van het tafelgesprek of de inhoud van een panelgesprek. Wat werkt wel, wat niet, wat zijn de elementen voor een goed panelgesprek? Is een presentatie wel de beste vorm, of is een interview beter? Hoe deel je de dag, avond, of het webinar in qua tijd en lengtes van de onderdelen?

Sinds 2004 is Ronnie actief als hoog gewaardeerd (8+) dagvoorzitter, interviewer en spreker en staat hij inmiddels meer dan 100 keer per jaar op podia en in tv studio's in binnen en buitenland. Daarnaast is hij initiatiefnemer van het online videokanaal voor zakelijk Nederland: 7 Ditches TV. Dagvoorzitter Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award-uitreikingen. Ronnie combineert de rol van dagvoorzitter graag en vakkundig met die van interviewer op podia en in tv studio’s. Scherp, maar altijd met respect als vangrail.


Interviewer

Interviewer Ronnie is een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Hij heeft inmiddels meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7 Ditches TV. Spreker Met zijn optredens als spreker pakt Ronnie hele zalen in en opende hij inmiddels de ogen van tienduizenden ondernemers. Organiseert u een event voor een ondernemend publiek met als thema ondernemerschap, innovatie, internet, trends of verandering? Dan is Ronnie Overgoor de perfecte keynote spreker. Altijd gewaardeerd met een gemiddeld rapportcijfer van boven de 8 zorgt Ronnie voor positieve energie en een berg aan inspiratie en ideeën. Keynotes 'De juiste mindset voor succes' voor ondernemers en ondernemende professionals.Ondernemerslessen van een Internetcowboy

Ronnie Overgoor studeerde begin jaren '90 af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, faculteit Beeld en Mediatechnologie. Met zijn afstudeerproject (een interactief tv programma voor kinderen) won hij een Golden Award op the New York Festivals. Hij begon zijn werkende carrière bij een mediabedrijf in Hilversum. Al snel werd duidelijk dat werken voor een baas niet paste bij Ronnie. Hij ging het ondernemerspad op en werd directielid bij een internet bureau tijdens de gouden internetjaren eind jaren '90. Hij werd op papier multi miljonair, maar was zijn rijkdom enkel jaren later kwijt toen de internetbubble klapte. Over zijn avonturen schreef hij het boek 'Ondernemerslessen van een Internetcowboy' dat direct na het uitkomen werd verkozen tot Ondernemersboek van het Jaar.


Boek Ronnie Overgoor bij het Sprekershuys!

Ronnie Overgoor is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer, presentator en panellid en is expert op het gebied van marketing, social media, communicatie, ICT en sales. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Ronnie Overgoor boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

ICT, Communicatie, Sales, Marketing, Nieuwe media, (Online) Zakendoen, Social Media

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Lezing Ronnie Overgoor

Met zijn optredens als spreker pakt Ronnie hele zalen in en opende hij inmiddels de ogen van tienduizenden ondernemers. Organiseert u een event voor een ondernemend publiek met als thema ondernemerschap, innovatie, internet, trends of verandering? Dan is Ronnie Overgoor de perfecte keynote spreker. Altijd gewaardeerd met een gemiddeld rapportcijfer van boven de 8 zorgt Ronnie voor positieve energie en een berg aan inspiratie en ideeën.

Dagvoorzitterschap Ronnie Overgoor

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Ronnie combineert de rol van dagvoorzitter graag en vakkundig met die van interviewer op podia en in tv studio’s. Scherp, maar altijd met respect als vangrail.

Interview Ronnie Overgoor

Ronnie is een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Hij heeft inmiddels meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7 Ditches TV.

Winnaar Golden Award op the New York Festivals
...
We hebben elkaar niet meer gezien aan het einde van de dag, maar heel veel dank nog voor je wederom energieke en zeer strakke begeleiding vandaag! We kijken weer terug op een mooi event met een topsfeer ook! Op naar volgend jaar!
Ivonne Bouwmeester - Partner 3MO
...
'Ronnie was de host van onze DDMA Talkshow - A Cookieless World. DDMA werkt al jaren samen met Ronnie maar voor mij was dit de eerste keer. Je merkt dat Ronnie jarenlang ervaring heeft in zijn vakgebied. Hij brengt professionaliteit, enthousiasme en is erg flexibel. Hij ontzorgt in de voorbereiding en heeft een groot betrokkenheidsgevoel bij het eindresultaat. Bedankt Ronnie!'
Sanne Fontaine - Programma Manager & Business Development DDMA
...
'Werken met Ronnie is een feestje. Hij bereidt zich zeer goed voor, is een leuk en authentiek mens om mee samen te werken en weet wat er wanneer van hem verwacht wordt. Bovendien kan Ronnie als online host je ook qua studio- en Zoomtechniek ontzorgen en dat is verdomd handig.'
Nicoline van Mulken - Sr. Online Marcom en Event Manager Recruiters United
...
'Met Ronnie samenwerken is erg fijn, voelt als teamwork. Hij is een dagvoorzitter die zeer betrokken is en ook inhoudelijk graag mee denkt. Daarnaast expert in interviewen en paneldiscussies aansturen.'
Alieke Ingerman - Eventmanager Frankwatching
...
Met een grote glimlach kijk ik terug naar een geweldige bijeenkomst. Ik wil je heel erg bedanken voor jouw grote bijdrage hierin! Jij zorgde er direct voor dat het gehele gezelschap in de goede sfeer terecht kwam en dat de collega’s op het podium zich relaxt voelden tijdens de vragen. Het was zeer ontspannen, informatief en een zeer inspirerende bijeenkomst met een dosis goede humor! Ik heb veel complimenten ontvangen over jou en die wil ik dan ook uiteraard graag aan jou overbrengen!
Corine van Hooff - Directie Assistente Janssen de Jong

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.