Vakgebied

Marketing
Leiderschap
Management
Organisatie
Circulaire economie

Thema's

Leiderschap
Business & Management
Strategie
Sales & Klantgerichtheid
Verandermanagement

In te huren als

Spreker
Dagvoorzitter
Presentator

Kracht van deze spreker

Stefan spreekt enthousiast
energiek en met een gezonde dosis humor. Zowel in zijn moederstaal (Nederlands) als in het Engels en het Duits is hij in staat zijn publiek te boeien en te betrekken bij zijn verhaal. De feedback op zijn key-notes
presentaties en master-classes zijn ronduit lovend te noemen. Woorden als “inspirerend”
“motiverend” en “verrassend” zijn veelgehoorde complimenten in de evaluaties van zijn publiek c.q. cursisten/studenten. Overigens laat Stefan zich graag interrumperen of bevragen tijdens zijn presentaties. Door deze interactiviteit neemt de betrokkenheid van de zaal (verder) en is over het algemeen de impact van het verhaal (nog) groter.

Talen

Nederlands
Engels
Duits

Tarief

Vanaf € 2.500

Biografie

Biografie

Stefan Verhoeven (1966) bekleedt sinds 1 september 2015 de functie van CEO / Algemeen Directeur van Miele Nederland B.V. Na de afronding van zijn studie Business Administration en Strategic Management aan de universiteit van Rotterdam startte Stefan zijn carrière in 1991 bij ExxonMobil. Allereerst was hij werkzaam in diverse posities binnen logistiek en distributie voor de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en vervolgens vanaf 1997 als Retail Sales Manager Benelux. In 2000 maakte Stefan de overgang naar Philips Consumer Lifestyle. Gedurende zijn 15-jarige carrière bij Philips heeft hij een zeer ruime ervaring op het gebied van marketing en sales opgebouwd. Zo was hij van 2005 tot 2008 verantwoordelijk voor Philips Small Domestic Appliances in Nederland en kreeg hij een internationale rol binnen Philips Personal Care. Van 2011 tot augustus 2015 was Stefan, Senior Vice President voor de Female Personal Care (Beauty) divisie. In deze periode groeide deze business jaarlijks “double digit” en werden marktaandeel, winstgevendheid en brand preference wereldwijd (significant) verbeterd. Vanaf eind 2015 is Stefan CEO van Miele Nederland B.V. Miele is reeds vele jaren, met ruim 300 medewerkers en een omzet van circa 200 M€, marktleider op het gebied van onder andere (vaat-)wassen en stofzuigen.

Daarnaast is Stefan momenteel, onder andere, voorzitter van de Stichting Witgoed, Vlehan (brancheorganisatie producenten huishoudelijke apparaten) en tevens gastdocent op Nyenrode Business Universiteit (Verandermanagement en LEAN)

Lees meer
The problem is not the problem; the problem is your attitude about the problem
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer