Vakgebied

Marketing
Leiderschap
Management
Organisatie
Circulaire economie

Thema's

Leiderschap
Business & Management
Strategie
Sales & Klantgerichtheid
Verandermanagement
Webinar

Talen

Nederlands
Engels
Duits

Tarief

Vanaf € 2.500

Biografie

Biografie

Stefan Verhoeven (1966) is sinds 1 september 2015 CEO/Algemeen Directeur van Miele Nederland B.V.


Na het afronden van zijn studie Business Administration en Strategic Management aan de universiteit van Rotterdam, start Stefan zijn carrière in 1991 bij ExxonMobil. Allereerst is hij

werkzaam in diverse posities binnen logistiek en distributie voor de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en later als Retail Sales Manager Benelux.

In 2000 maakt Stefan de overgang naar Philips Consumer Lifestyle. Gedurende zijn 15-jarige carrière bij Philips bouwt hij ruime ervaring op, op het gebied van marketing en sales. Zo is hij van 2005 tot 2008 verantwoordelijk voor Philips Small Domestic Appliances in Nederland en krijgt hij een internationale rol binnen Philips Personal Care. Later is hij Senior Vice President voor de Female Personal Care (Beauty) divisie. Onder zijn toeziend oog groeit deze business jaarlijks “double digit” en worden het marktaandeel, de winstgevendheid en brand preference wereldwijd (significant) verbeterd.


Sinds 2015 is Stefan CEO van Miele Nederland B.V. Miele is reeds vele jaren, met ruim 300 medewerkers en een omzet van circa 200 miljoen euro, marktleider op het gebied van onder andere (vaat-)wassen en stofzuigen. Daarnaast is Stefan voorzitter van Vlehan (brancheorganisatie van fabrikanten en importeurs van elektrische huishoudelijke apparaten) en tevens gastdocent op Nyenrode Business Universiteit (Verandermanagement en LEAN).


Stefan Verhoeven is te boeken als spreker, dagvoorzitter en presentator en geeft lezingen over de onderwerpen leiderschap, verandermanagement en circulaire economie. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende

mogelijkheden.

Lees meer
The problem is not the problem; the problem is your attitude about the problem
Advies nodig Blok Team SH

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer