‘11 and half things you can do after COVID-19’ het nieuwste e-book van Rik Vera

Daniëlle van der Schoot

Daniëlle van der Schoot

Rik Vera met zwarte achtergrond

‘11 and half things you can do after COVID-19’ is het nieuwste e-book van huysgenoot Rik Vera.

11 and half things you can do after COVID-19

Dít is het moment om je bedrijf future-proof te maken, aldus huysgenoot Rik Vera. Eerder bundelde hij zijn kennis al in de bestseller business ‘Managers The Day After Tomorrow’. En nu is daar zijn nieuwe e- book, waarin hij specifiek ingaat op de stilstand die hij bij bedrijven ziet gebeuren door Covid 19. In ’11 and half things you can do after COVID-19’ gaat hij specifiek in op de volgende vragen:

  • Hoe zal de wereld eruit zien na COVID-19?
  • Wat kunnen bedrijven doen om deze periode te overleven?
  • Hoe blijven bedrijven overeind en kunnen ze gedijen in en na deze ‘strenge winter’ van COVID-19?


Volgens Rik maakt deze periode ons bewuster en sterker. We denken niet na over waar we in pakweg 2030 willen zijn met ons bedrijf, maar houden ons bezig met het hier en nu. We staan met beide voeten in een toekomst die niemand had voorspeld.

Download hier het e-boek gratis!

Rik Vera online jamsessie

Naast zijn e-book heeft Rik ook een online jamsessie. In deze sessie geeft hij tips en tricks hoe je van deze wereldwijde, economische stilstand gebruik kunt maken om sterker, beter en weerbaarder dan ooit de nieuwe wereld van morgen in te mogen stappen. Rik geeft je een beeld van wat er gaat gebeuren met mens, maatschappij, klant en klantinteractie.

Je krijgt inzicht in de bouwstenen: hoe je deze in jouw bedrijf ontdekt én hoe je ze kunt hergebruiken in de nieuwe wereld. Rik Vera geeft je inzage in de wetten en wetmatigheden van die nieuwe wereld, zodat je de nodige bagage hebt en je eigen script zult schrijven op basis van handzame modellen.

Voor wie?

Een sessie met Rik Vera is ontzettend boeiend voor business leaders, consultants en ondernemers. Het biedt voldoende input en inspiratie om je in een tijd van wereldwijde economische stilstand weerbaarder, sterker en beter te maken. Zo zul je krachtiger dan ooit de wereld van morgen instappen. Meer weten over de online sessies van het Sprekershuys? We bieden tal van mogelijkheden, om zo jouw sessie origineel, passend en op maat te maken.

Meer informatie?

Wil je meer info over deze (jam)sessie? Neem contact op met het Sprekershuys. We bieden tal van mogelijkheden om jouw online event passend, boeiend en uniek te maken.

Meer weten over Rik Vera? Bekijk zijn sprekersprofiel.