Deel dit artikel...

Samen sta je sterk(er)!

Daniëlle van der Schoot

Daniëlle van der Schoot

5 foto's van meerdere sprekers

Samen sta je sterk(er)!

Op de Dag van de Samenwerking staat de rol van samenwerking in de economische, sociale en culturele ontwikkeling centraal. Sommige van onze huysgenoten weten allang dat door de krachten te bundelen, je tot bijzondere en inspirerende sessies komt. Wanneer we met elkaar samenwerken, kunnen we meer bereiken dan wanneer we alleen werken. Het stelt ons in staat om nieuwe ideeën te bedenken, efficiënter te werken én doelen te bereiken. Alleen ga je sneller, samen sta je sterker! 

Benieuwd hoe onze huysgenoten met elkaar samenwerken? Wij stellen ze graag aan je voor!

Joep van Deudekom en Rob Urgert

Joep van Deudekom en Rob Urgert

Joep van Deudekom & Rob Urgert zijn een magisch duo dat wetenschappelijke inzichten begrijpelijk kan maken. Tijdens hun lezingen stellen ze het publiek vragen die gebaseerd zijn op de harde wetenschap achter succes middels humoristische foto's, filmpjes en experimenten. Humor met inhoud op niveau! Daarnaast hebben zij ook het interactieve programma: 'De Verbinders'. De show gaat over 'verbinding' en 'contact maken'. Want hoe breng je mensen nader tot elkaar?

Job van den Berg en Remy Gieling

Job van den Berg en Remy Gieling

Remy Gieling en Job van den Berg zijn toonaangevende experts die de wereld van data, digitalisering en AI verrijken. Sinds 2023 is Job samen met Remy partner bij en mede-eigenaar van ai.nl. Ze combineren woorden met diepgaande inzichten, waardoor ze inspirerende sessies bieden rondom kunstmatige intelligentie, ChatGPT en andere digitale trends. Alles om jezelf en je bedrijf slimmer en efficiënter te maken. Ze schreven samen het boek Kunstmatige intelligentie in 60 minuten en vertalen de complexe, digitale wereld moeiteloos naar groeikansen voor bedrijven in inspirerende keynotes.

De Speld

De Speld

Je kent De Speld uiteraard van hun messcherpe analyses en betrouwbare nieuws. Nu komt de grootste satirische nieuwsbron van Nederland naar je toe met een wervelende liveshow! Zoek je een luchtig intermezzo voor je (digitale) event, bedrijfsfeest of hackathon? De Speld LIVE komt jouw gelegenheid op geheel eigen wijze voorzien van een stoot energie en plezier. Humoristisch, op maat gemaakt, interactief en zowel off- als online.

Beirem Ben Barrah en Philip Jordanov

Beirem Ben Barrah en Philip Jordanov

Beirem Ben Barrah en Philip Jordanov helpen organisaties veranderen met brein- en gedragsinzichten. Philip is als cognitief neuropsycholoog gespecialiseerd in besluitvorming, onderbewuste bias en gedragsverandering. Beirem is founder & CEO van Neurofied en gespecialiseerd in ondernemerschap, psychologie en technologie. Samen zetten ze kennis over neuro- en gedragspsychologie om in praktische tools voor professionals binnen leiderschap, management, marketing en communicatie. 

De Vrije Denkers

De Vrije Denkers

De Vrije Denkers laten ons zien en ervaren hoe je het gat tussen denken en doen verkleint en mensen enthousiasmeert voor een nieuwe manier van werken. Arthur Kruisman en Patrick Donath vormen de Vrije Denkers. Zij hebben diverse workshops om groepen mensen op een energieke, interactieve, positieve en uitdagende manier mee te nemen in deze verandering.

Terug naar overzicht

Laatst gewijzigd 27 februari, 12:50
Deel dit artikel...