Januari 2018: Een mooi moment om terug én vooruit te kijken!

Maartje IJzerman

Maartje IJzerman

fotocollage van januarie 2018

Wát was 2017 een succesvol jaar. We mochten veel mooie momenten creëren met onze klanten, huysgenoten en partners. Sprekershuys Spreekt LIVE, Event17, FD Gazellen en de komst van Jip zijn enkele voorbeelden. Graag nemen wij jou mee in onze hoogtepunten van 2017!

Hoogtepunten 2017

Wát was 2017 een succesvol jaar. We mochten veel mooie momenten creëren met onze klanten, huysgenoten en partners. Sprekershuys Spreekt LIVE, Event17, FD Gazellen en de komst van Jip zijn enkele voorbeelden. Graag nemen wij jou mee in onze hoogtepunten van 2017!

EVENT17
Afgelopen jaar waren wij te vinden op de beursvloer van Event 17. In twee weken tijd hadden we een leuk concept bedacht én uitgevoerd. Het had wat voeten in aarde, maar op de dag van de beurs hadden we appels en glazen bestickerd, honderden mini cactussen ingepakt én een heus Tuinhuys gebouwd. We kijken terug op twee mooie dagen die in het teken stonden van kennis delen, nieuwe ideeën opdoen én netwerken!

Sprekershuys Spreekt LIVE
Met trots organiseerden wij de eerste editie van Sprekershuys Spreekt LIVE. Huysgenoten Ancilla van de Leest, Talitha Muusse, Jordi van den Bovenkamp, Jacques Pijl, Vrije Denkers, Iris Hond hielden interessante keynotes en dagvoorzitter Mark Schalekamp begeleide de dag. We sloten af met een borrel, BBQ en entertainment door Jack Tucker. Wat een inspirerende dag!

Maatje Jip en de nieuwe verbinders
In de lente is Border Collie Jip bij ons team gekomen én draagt bij aan de vitaliteit van het team. 😉 Hij laat ons weten wanneer we pauze moeten nemen om met hem te spelen en zorgt ervoor dat we onze dagelijkse beweging halen. ’s Ochtends wordt je vol enthousiasme begroet door een kwispelende Jip, dat is een goed begin van de dag!

Ook hebben wij twee toppers aan het team mogen toevoegen: Anouk en Jet.

Anouk is de marketing manager en verbinder. Zij maakt de marketingplannen, voert analyses uit en coördineert alles wat je ziet van het Sprekershuys tot social media en nieuwsbrieven. Daarnaast adviseert ze klanten en ontzorgd ze sprekers als verbinder.

Jet is een verbinder bij het Sprekershuys. Zij is verantwoordelijk voor de backoffice en verbindt met veel enthousiasme en gedrevenheid huysgenoten aan spraakmakende evenementen.

FD Gazellen 2017
Van concept naar succes in 3 jaar tijd. Door de mooie groei was het Sprekershuys voor de FD Gazellen 2017 genomineerd. Hierbij reikt het Financiële Dagblad prijzen uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. We hebben een mooie plek mogen bemachtigen!

Magazine
Als mooie afsluiter zijn wij bezig geweest met een nieuwe magazine (eind deze maand verkrijgbaar!). Hiervoor interviewden wij onder andere onze huysgenoten Ruud Veltenaar, Arko van Brakel, Ynzo van Zanten en Marianne Zwagerman. Naast alle mooie en interessante verhalen vind je in ons nieuwe magazine voorbereidingsrituelen, inspiratie en nog veel meer!

Een nieuw jaar, nieuwe kansen en een nieuwe start. We kijken graag vooruit naar een inspirerend en sprekend nieuwjaar! Een nieuw jaar begin je met goede voornemens. Lees hier de goede voornemens van team Sprekershuys:

Maartje IJzerman: “Het oplossen van dingen die je storen!”

Crijn Janssen: “Elimineren van overbodige zaken en overige zaken zoveel mogeljk automatiseren, van technische zaken tot het water geven van de planten. Zodoende veel tijd over om te werken en dus te genieten!”

Lisanne Wolterink: “Mezelf en het leven niet te serieus nemen. Dat deed ik vorige jaren ook al niet, maar ik denk dat je door met een glimlach door het leven te gaan meer voor elkaar krijgt dan met een chronische frons en een: Ja maar…”

Anouk Bienefelt: “Blij zijn met wat ik al heb én bij de moeilijke dingen, opdrachten en beslissingen, waar ik vaak de neiging heb deze vooruit te schuiven, gewoon érgens beginnen. Dat lukt al aardig! Als het begin er is, volgt de rest vaak vanzelf. Daarnaast weer net zoveel genieten van wat de wereld te bieden heeft; reizen, eten, boeken en lieve mensen!”

Jet de Greeuw: “Mijn goede voornemen is meer ontspannen en genieten. Mijn kennis uitbreiden, omringen met dingen die ik lief heb en gezond eten.”

Roxy Boekholt: “Genieten van de liefde om mij heen!”

Dennis Bensch: “Mijn voornemen is om meer balans te vinden tussen online en offline. “

Meer informatie over het Sprekershuys