1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Michael Pilarczyk

Michael Pilarczyk is presentator en ontmoette vele sterren onder wie Madonna en Janet Jackson. Op jonge leeftijd werd hij DJ bij Veronica op Radio 3. Hij was betrokken bij de start van Radio 538 en hij presenteerde televisieprogramma’s voor o.a. RTL. Hij schreef zijn debuutroman 'Dansen in de Hemel'. Hij richtte uitgeverij Invictus Publishing op en binnen enkele maanden werden er 50.000 boeken verkocht. Michael is een inspirerende persoonlijkheid en een krachtige motivator met een aanstekelijk enthousiasme. Michael Pilarczyk is te boeken als spreker, dagvoorzitter en presentator bij het Sprekershuys.

...Michael Pilarczyk

Over Michael Pilarczyk

Micheal zijn levensmotto is: What you imagine you become. Als presentator ontmoette Michael Pilarczyk vele sterren, onder wie Madonna, Janet Jackson, Giorgio Armani, Robbie Williams en Bill Gates. Hij ontdekte dat al deze mensen overtuigd waren om hun droom waar te maken. Michael Pilarczyk maakte zijn dromen ook waar. Op jonge leeftijd werd hij DJ bij Veronica op Radio 3. Hij was betrokken bij de start van Radio 538 en hij presenteerde televisieprogramma’s voor TMF en RTL. Hij richtte drie mediabedrijven op en deed meerdere acquisities. Daarna verkocht hij de Pilarczyk Mediagroep aan de Telegraaf en nam hij een sabbatical van 40 maanden op zijn zeiljacht. In deze periode schreef hij zijn debuutroman 'Dansen in de Hemel'. Hij richtte uitgeverij Invictus Publishing op en binnen enkele maanden werden er 50.000 boeken verkocht.


Michael is een inspirerende persoonlijkheid en een krachtige motivator met een aanstekelijk enthousiasme.


Boek Michael Pilarczyk bij het Sprekershuys!

Michael Pilarczyk is te boeken als spreker, dagvoorzitter en presentator en is expert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, gedachtenkracht, ondernemen, managementbegeleiding en communicatie. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Michael Pilarczyk boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Managementbegeleiding, Communicatie & presentatie, Succesvol ondernemen

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Presentator

Tariefindicatie

Prijs op aanvraag

Sessies

Lezing Michael Pilarczyk

Michael Pilarczyk is een gepassioneerd spreker over succes, leiderschap, bewustzijn en het waarmaken van dromen. Hij is een expert in het begeleiden van mensen en organisaties in hun groei naar persoonlijk of zakelijk succes. Zijn methode is gebaseerd op de bewezen Quantum Leap Advantage strategy. “What you think you become” is zijn levensmotto. Michael is een verhalenverteller, geen managementgoeroe of PowerPoint wijsneus. Laat je inspireren door de passie van Michael en maak die dromen waar!

What you Imagine you Become
...
Michael verraste me met zijn ‘levensles’. Doorspekt met grappige anekdotes uit zijn eigen leven om zijn boodschap te onderbouwen: durf te dromen en durf te kiezen voor het leven. Ook al gaat dat vaak met vallen en opstaan. Hij laat je stil staan bij de keuzes die je hebt gemaakt en het waarom van je keuzes. Inspirerend!'
Daphne Schreuder, directeur Het Vergeten Kind
...
Wat je overtuigingen en conditioneringen ook zijn, hoe die je ook tegenhouden en beperken, je hebt altijd de mogelijkheid eraan voorbij te groeien. Dat geldt voor alle vlakken van je bestaan. Geestelijk, maar ook lichamelijk. Michaels Masterclass ‘Succes is een Mindset’ geeft een aanzet om beperkende overtuigingen te vervangen door gedachten die je bekrachtigen. Zoals Michael zelf zegt: Alles is mogelijk en alleen je eigen gedachten bepalen de grens van deze mogelijkheden!
Franklin Leers
...
Michael neemt je mee in een ontdekkingsreis naar jezelf. Wat houdt je tegen door dingen te gaan doen wat je leuk vindt? Tijdens de lezing kreeg ik kippenvel, je weet het wel van binnen, maar wat kan ik veranderen? Je hebt mij aan het denken gekregen en tot daadwerkelijke acties gebracht! No excuses
Danielle van der Lee – Founder Weddingplanners International
...
Michael Pilarczyk is een inspirerende spreker. Zijn lezing was gebaseerd op feiten, ervaring en is daarbij zeer transparant. Passie en doorzettingsvermogen behoren hem toe. Geloof in eigen kunnen en het onverwijld volgen van het uitgekozen doel hebben hem voor en tegenspoed gebracht. Een spreker die wij gaarne aanbevelen.
Ton van der Kamp, voorzitter DGA Network Nederland

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.