Laat het doel van je event de sprekers bepalen

Maartje IJzerman

Maartje IJzerman

vier sprekers glimalchend

Waarom het doel van je event belangrijker is dan meer vrouwen op het podium.

Solidariteit. Inclusie. Diversiteit. Gelijkheid. Het zijn thema’s die meer en meer ruimte krijgen in de maatschappij. En terecht. Er valt nog veel te winnen op het gebied van emancipatie in de brede zin en dat is iets waar we ons allemaal hard voor moeten maken.

Waar het aankomt op events zien we ook dat er meer aandacht is voor het neerzetten van een divers programma met inspirerende mensen. Music to our ears. Maar wat ons betreft is het verhaal dat jij wilt overbrengen tijdens jouw event belangrijker dan wie er op het podium staat.

Jouw boodschap - en dus de inhoud én het doel van je event - moet de belangrijkste leidraad zijn voor de beslissing welke dagvoorzitter of spreker(s) op dat podium staan. De ene keer betekent dit dat je veel verschillende perspectieven op een situatie nodig hebt. De andere keer moet het misschien gewoon een inspirerend verhaal zijn. Kijk dus vooral naar de inhoud die een spreker/dagvoorzitter meeneemt naar jouw event.

Op Internationale Vrouwendag willen we vrouwen én alle anderen met een inspirerend verhaal oproepen hun verhaal te delen en de stap te zetten richting het podium. Wij staan altijd open voor uniek talent.

Wij hebben alvast een selectie gemaakt van inspirerende dagvoorzitters en sprekers met een uniek talent die we op deze dag in het zonnetje willen zetten!

Marijke Roskam
Marijke Roskam is een scherpe, nuchtere en inhoudelijk sterke dagvoorzitter mét humor. Als mediatrainer helpt ze directeuren en andere professionals met het vertellen van hun verhaal.

Sander SchimmelpenninckSander Schimmelpenninck
is journalist, spreker, presentator, dagvoorzitter, opiniemaker, columnist en schrijver. Hij geeft interactieve lezingen waarbij hij zijn publiek aanmoedigt hun grenzen op te zoeken.

Emmelie Zipson
Emmelie Zipson is een veelgevraagd Nederlands-Engelse moderator, dagvoorzitter en presentatrice. Hiermee helpt zij om elk event naar een hoger niveau te tillen. Vanuit haar tomeloze energie en kleurrijke karakter zet zij een ervaring neer voor elk event of congres.

Kim Lammers
Kim Lammers is bekend door haar hockeycarrière, speelde 200 interlands en scoorde 124 doelpunten voor Oranje. Ze is een echte teamplayer en winnaar. Haar missie in het leven is om mensen in beweging te krijgen in de breedste zin van het woord.

Irene Koel
Irene Koel weet alles over marketing en creativiteit. Zo bedacht zij ooit de Hamsterweken voor Albert Heijn! Als spreker gebruikt ze haar ruime ervaring en heeft ze een jukebox vol aan verhalen waarmee ze inspireert, informeert en enthousiasmeert.

Rik Vera
Rik Vera is keynote spreker en auteur en spreekt over ondernemerschap, leiderschap, marketing, Customer Centricity, customer journey, digitale innovatie en sales. Hij is partner bij Nexxwork en expert op het gebied van klantgerichtheid, disruptie, veranderende bedrijfsmodellen en marketing.

Marian Spier
Marian Spier is ondernemer en bestuurder en heeft in de loop der jaren een divers portfolio van klanten opgebouwd. Denk bijvoorbeeld aan S4 Capital, Gemeente Amsterdam, Verenigde Naties, TED.com en verschillende ministeries.

Lucia Rijker
Lucia Rijker is actrice, voormalig kickbokser en motiveert, inspireert en coacht. Tijdens haar lezingen deelt ze haar eigen verhaal en ervaringen en vertelt ze alles over doorzettingsvermogen en motivatie.

Ben je al nieuwsgierig geworden naar een van deze huysgenoten? Neem een kijkje op hun sprekersprofielen!