Vakgebied

Social Technologies
Zelfleiderschap

Thema's

Leiderschap
Onderwijs
Business & Management
Communicatie & Media
Creativiteit & Inspiratie

In te huren als

Talen

Nederlands
Engels
Frans

Tarief

Vanaf € 3.000

Biografie

Biografie

Isabel de Clerq studeerde Romaanse talen en start na haar studie als coördinator van het Talencentrum aan de Universiteit van Gent. Vervolgens werkt ze voor Wolters Kluwer België. Eerst als key accountmanager, daarna als brand manager en vervolgens als Trend Catcher. Topcis waar Isabel warm van wordt zijn: de magie van taal, de link tussen strategie en bevlogenheid van mensen, invloed van technologie op kennisverwerving en de cultuur van een organisatie, het belang van een sterke branding en hoe die in verhalen in de markt gezet wordt

In 2018 besluit ze zelf een organisatie op te richting op het gebied van Social Technologies. Een organisatie wiens missie met de missie om het mooie gedachtegoed van social verder te verspreiden. Wereldwijd. De naam van die organisatie? Connect | Share | Lead. Wanneer Isabel op het podium staat kun je rekenen op een gepassioneerd betoog. Een positief verhaal. Dat echter nooit neigt naar naïviteit noch gehypte verhalen. Isabel combineert moeiteloos haar bevlogenheid met gezond verstand.

Isabel de Clerq is te boeken als spreker en geeft lezingen over onderwerpen als social technologie, creativiteit en leiderschap. Op deze pagina kun je onder de kop 'sessie' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.

Lees meer
You are what you share
Suzanne

Advies
nodig?

De juiste spreker boeken of invulling van je event kiezen kan een uitdaging zijn. Hierover denken we graag persoonlijk met je mee. Neem vrijblijvend contact op voor advies, óók als je nog in de oriënterende fase zit.

Contact opnemen

Nieuws

Bekijk meer