1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & gespreksleider

Pauline van Aken

Pauline van Aken is presentator, spreker en gespreksleider. Expert op het gebied van presentatie & communicatie en auteur van een viertal boeken. Pauline is in 1992 afgestudeerd aan de opleiding logopedie/Akoepedie. Sindsdien geeft ze presentatie, interview en mediatrainingen aan o.a. radio en tv-presentatoren en is expert op het gebied van presentatie, communicatie, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

...Pauline van Aken

Over Pauline van Aken

Pauline van Aken is presentator, spreker en gespreksleider. Expert op het gebied van presentatie & communicatie en auteur van een viertal boeken. Pauline is in 1992 afgestudeerd aan de opleiding logopedie/Akoepedie. Sindsdien geeft ze presentatie, interview en mediatrainingen aan o.a. radio en tv-presentatoren, leidinggevenden, advocaten, politici, woordvoerders en ondernemers. Daarbij wordt Pauline als spreker en gespreksleider regelmatig gevraagd om medewerkers


Ervaring

en leidinggevenden binnen het bedrijfsleven te inspireren op het gebied van: Communicatie, Presentatie, Leiderschap en Persoonlijke ontwikkeling. Pauline heeft diverse televisieprogramma's op haar naam staan, zoals AT5 nieuws, SBS6 Hart van Nederland, Actie Nieuws, Start op 6, en het Vakantie Journaal.

Voor het 18e achtereenvolgende jaar is zij de stem van Nickelodeon, voorheen KinderNet. Bedrijven waar Pauline van Aken voor spreekt en traint zijn o.a.: Rabobank, ING, Casio, Postcode Loterij, Microsoft, Björn Borg, Tommy Hilfiger, Zwitserleven, Rijkswaterstaat en de Universiteit Wageningen. Ze trainde/traint voor zenders als Avro, RTVUtrecht, RTL4, Yorin, SBS Veronica, MTV, TMF, Radio 538, Slam FM, Caz radio, Noordzee FM, en Qmusic.


Pauline als spreker

Pauline’s missie: mensen inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Waarom zou je voor Pauline 'moeten' kiezen? 'Ik ben een gevoelsmens, oprecht betrokken en geïnteresseerd in een ander. Ik heb volgens zeggen een warme uitstraling en een fijne, boeiende stem om naar te luisteren. Ik ben transparant, duidelijk en in mijn directe communicatie zonder oordeel vanuit m'n hart, maak ik los en voelt een ander zich positief geraakt. Ik zorg dat mijn klant, collega sprekers en het publiek zich veilig voelen en ik bewaak goed de energie in een zaal. Mensen gaan met vertrouwen en positieve indrukken naar huis en hebben een fijne en boeiende dag gehad.’

Boek Pauline van Aken bij het Sprekershuys!

Pauline van Aken is te boeken als spreker, dagvoorzitter, interviewer, presentator en panellid. ze spreekt over onderwerpen zoals leiderschap & strategie, mens & maatschappij, ondernemerschap, lifestyle & health, kunst & cultuur, inspirerende vrouwelijke spreker. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Pauline van Aken boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Communicatie, Pitchen

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Presentator
 • Panellid

Tariefindicatie

€2500

Sessies

Dagvoorzitter Pauline van Aken

Pauline van Aken weet zelf als geen ander hoe je een goede presentatie geeft of een gesprekleider kan zijn. Zij is dan ook expert op het gebied van presentatie & communicatie. Deze kennis past zij uiteraard toe als dagvoorzitter. Pauline weet de zaal met hij enthousiasme en energie helemaal mee te nemen in de dag. Daarnaast weet Pauline de sprekers door haar eigen ervaringen op hun gemak te stellen en gaat interactie aan met de zowel de zaal als de spreker! Pauline is een charmante en ervaren vrouw op het podium.

Lezing Pauline van Aken

Pauline is een expert op het gebied van presentatie & communicatie, haar missie is dan ook; mensen inspireren om het beste uit zichzelf te halen.

Iedere werkgever wenst toch gemotiveerde ontspannen werknemers die duurzaam inzetbaar zijn en met passie en plezier hun werk doen? Maar hoe kan de werkdruk en stress verminderen op de werkvloer in dit turbotijdperk? Er is maar een oplossing en dat is ‘uit het hoofd!’ Hierover deelt Pauline graag haar kennis tijdens haar lezing.

Spreek de taal van je hart en durf te stralen, pas dan kun je anderen inspireren en een verschil maken!

SpotCast.nl: Pauline van Aken introductie

Presentatie Showreel Pauline van Aken

...
Op dinsdag 19 januari 2016 heeft Mevrouw Pauline van Aken een lezing en training gegeven bij DAS Rechtsbijstand over effectief en duidelijk communiceren. Twee uur lang heeft ze ons geboeid met praktische tips en trucs om de communicatie met onze toebehoorders te verbeteren. De medewerkers waren erg enthousiast over de inhoud van de training en de wijze waarop de lezing / training gegeven werd. Mevrouw Pauline van Aken is een talentvolle spreekster die haar verhaal met veel enthousiasme en energie aan de man brengt. Ze was erg betrokken bij haar publiek. De presentatie was uitstekend verzorgd met een goede opbouw. De oefeningen maakte deze training extra waardevol.'
DAS Rechtsbijstand

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.