1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Dieter Möckelmann

Dieter Möckelmann is een veelgevraagd spreker, gespreksleider en dagvoorzitter. Hij inspireert anderen omtrent de impact van technologie op leren, school, onderwijs en de samenleving. Met de kennis die hij heeft opgedaan in 20 jaar ‘onderwijs met ICT’ weet hij je zeker te boeien. Naast het bedrijf Dieter.nl, is hij eigenaar van OnderwijsMetICT.nl en GoMeet.nl. Met OnderwijsMetICT.nl geeft Dieter richting aan toekomstgericht onderwijs en slaat daarmee een brug tussen ICT en onderwijs. Hij is de (onderwijs)ambassadeur voor de stichting Digitale Fitheid. Dieter Möckelmann is te boeken als spreker en dagvoorzitter bij Sprekershuys.

...Dieter Möckelmann

Over Dieter Möckelmann

Dieter Möckelmann inspireert anderen over de impact van technologie op leren, school, onderwijs en de samenleving. Met de kennis die hij heeft opgedaan in 20 jaar ‘onderwijs met ICT’ weet hij je zeker te boeien. 


Innovatieve oplossingen

Het gebruik van technologie en het inzetten van innovatieve oplossingen brengen je sneller van A naar B. Het samenwerken, leren en professionaliseren in een online connected wereld maakt kwalitatief klantcontact en de leerervaring sterker, beter en leuker. 


ICT en onderwijs

Naast het bedrijf Dieter.nl, is hij eigenaar van OnderwijsMetICT.nl en GoMeet.nl.

Met OnderwijsMetICT.nl geeft Dieter richting aan toekomstgericht onderwijs en slaat daarmee een brug tussen ICT en onderwijs. GoMeet faciliteert spontane en hybride ontmoetingen als aanvulling op fysieke bijeenkomsten of events. Hij is de (onderwijs)ambassadeur voor de stichting Digitale Fitheid. Wie anders dan Dieter kan je meenemen in dit thema?!


Boek Dieter Möckelmann bij het Sprekershuys!

Dieter Möckelman is te boeken als spreker, dagvoorzitter en gespreksleider. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker en dagvoorzitter Dieter Möckelmann boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Onderwijs, ICT, Leren, Toekomstvisie, Digitalisering

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter
 • Debatleider
 • Gespreksleider
 • Presentator

Tariefindicatie

€2750

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.