Deel dit artikel...

Top 10 inspirerende sprekers voor 2024

Christel Loggers

Christel Loggers

Een collage met verschillende sprekers

Deze sprekers wisten dit jaar talloze mensen te inspireren, te informeren en op nieuwe ideeën te brengen. Op allerlei soorten evenementen wisten ze moeilijke onderwerpen te vertalen voor het brede publiek. Ze wisten de zalen te enthousiasmeren voor onderwerpen waar ze eerst misschien helemaal geen interesse in hadden. Wij stellen je graag voor aan onze top 10 inspirerende sprekers voor 2024

Ewout Genemans

Presentator Ewout Genemans duikt vol empathie en oprechte nieuwsgierigheid in verborgen werelden, op zoek naar verhalen die de maatschappij raken. Het grote publiek kent hem van Ewout, Bureau Rotterdam en Beruchte Gevangenissen, waarin hij niet terugdeinst voor uitzonderlijke en gevaarlijke situaties. Met zijn kritische houding weet hij complexe onderwerpen eenvoudiger te maken voor iedereen en taboes te doorbreken. Altijd met een open houding en een gezonde dosis humor.

Beste sprekers 2023 - Ewout

Remy Gieling

Remy Gieling is expert op het gebied van kunstmatige intelligentie, digitale innovatie, leiderschap en ondernemen. Hij is de oprichter van ai.nl en voormalig hoofdredacteur van de toonaangevende vakmedia MT/Sprout. Voor RTL Z presenteerde hij het programma ‘Cyber Sessies’ en nu presenteert hij het programma ‘Cyber sessies AI’. Hij vertaalt de complexe digitale wereld naar groeikansen voor jouw bedrijf en stelt de changemakers van dit moment in staat om hun verhaal te delen. Ook weet hij dit begrijpelijk te maken, door te verbinden met het publiek en ze vol enthousiasme een kijkje te geven in de toekomst.

Beste sprekers 2023 - Remy

Gina Doekhie

Spreker Gina Doekhie heeft een missie om de online wereld veiliger te maken, mensen te beschermen tegen online gevaren en ze bewust te maken van online gevaren. Ze deelt al meer dan tien jaar haar inzichten over cybercriminaliteit, privacy en cybersecurity met het grote publiek. Daarnaast heeft ze dagelijks te maken met het technische domein van cybercriminaliteit.

Beste sprekers 2023 - Gina

Danielle Jiskoot

Danielle Jiskoot, changemaker en dé spreker over zelfexpressie, inclusie en (werk)geluk. Ze richtte in 2019 The Diverse Agency op, de eerste agency voor LGBTQI+ talent in de Benelux. Met hoge energie en humor garandeert ze onvergetelijke sessies en brengt ze prikkelende gesprekken op gang. Ze daagt organisaties uit om meer authenticiteit te laten zien. Danielle deelt ervaringen op het gebied van leiderschap, diversiteit & inclusie, mens & maatschappij en ondernemerschap.

Beste sprekers 2023 - Danielle

Ben van der Burg

Ben van der Burg is ex-professioneel schaatser en digitaal ondernemer. Op het randje van menselijke mogelijkheden balanceren is wat hij als professioneel schaatser leerde. Hetzelfde doet hij momenteel in de digitale wereld. Als directeur van Triple IT, de marktleider in mobile streaming services, maakt hij dit waar. Inmiddels heeft hij al flink wat ervaring (sinds 2010) opgebouwd. Ben is expert op het gebied van leiderschap, ondernemerschap, business & management en innovatie & trends.

Beste sprekers 2023 - Ben

Michael Kortekaas

Michael Kortekaas is een inspirerende spreker over werkgeluk, leiderschap, en mentale veerkracht. Met meer dan 150 optredens per jaar weet hij zijn publiek te boeien en te inspireren door zijn diepgaande kennis en rijke ervaring. Michael is energiek, authentiek en verfrissend. Hij heeft het vermogen om mensen in beweging te brengen. In zijn boeiende sessies biedt hij praktische tools en inzichten die iedereen kan gebruiken om hun gewoontes te veranderen en hun persoonlijke en professionele leven te verbeteren

Beste sprekers 2023 - Michael

Karim Amghar

Karim Amghar is een Nederlandse schrijver, programma-/documentairemaker, televisiepresentator, onderwijsprofessional en docent op het mbo en hbo. Hij is auteur van het boek ‘Van Radicaal naar Amicaal’ en schrijft onder andere voor de NRC. Hij presenteerde programma's als ‘Karim Pakt Zijn Kans’ en ‘Het Verhaal van Abdelkrim’. Hij is gespecialiseerd in thema's als kansenongelijkheid, onderwijs, armoede, radicalisering & polarisatie, racisme & discriminatie, diversiteit & inclusie en schoof als expert aan bij o.a. RTL Nieuws en Jinek.

Beste sprekers 2023 - Karim

Rik Vera

Rik Vera is auteur, futuroloog, business filosoof, coach en in de eerste plaats inspirational keynote spreker. In alles wat hij doet stelt hij de mogelijkheden die de toekomst voor bedrijven biedt centraal. Bijvoorbeeld door middel van zijn lezingen en boeken over ondernemerschap, leiderschap, marketing, extreme customer centricity, sales en digitale innovatie. Rik moedigt organisaties aan om met een andere blik naar de toekomst te kijken. Angst vervangt hij met praktische tools die ingezet kunnen worden om waarde toe te voegen in de nieuwe wereld.

Kim Lammers

Spreker Kim Lammers is bekend door haar hockeycarrière. Zo speelde ze 200 interlands en scoorde ze 124 doelpunten voor Oranje. Ze weet vanuit haar passie voor hockey krachtig te vertellen over doorzettingsvermogen, persoonlijke ontwikkeling en teambuilding. Ze gelooft namelijk dat iedereen het in zich heeft om met hun talenten impact te maken en is er ook van overtuigd dat je dit niet alleen bereikt, maar door effectief samen te werken. Als spreker koppelt ze een motiverende boodschap aan haar ervaringen in de sport. Het resultaat? Een geïnspireerd publiek.

Beste sprekers 2023 - Kim

Erik Scherder

Spreker Erik Scherder is expert op het gebied van neuropsychologie én bewegingswetenschappen. Hij weet zijn grote hoeveelheid kennis toch op een fijne en duidelijke manier over te brengen aan het publiek. Hij is verbonden aan de afdeling Klinische Neuropsychologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam en doet veel onderzoek naar de invloed van bewegen op het brein. Hij deelt de reactie van het brein op stress, gedrag en muziek vol enthousiasme met het publiek en geeft ze de handvatten voor een gezondere levensstijl.

Beste sprekers 2023 - Erik

Terug naar overzicht

Laatst gewijzigd 24 april, 08:05
Deel dit artikel...