1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker

Adine Faber-Versluis

Adine Faber-Versluis is financieel expert en Money Mindset mentor. Ze is oprichtser van LekkerLevenMetMinder.nl en de Money Mind Academy en de host van de Money Mind Podcast. Adine heeft als missie 1 miljoen vrouwen te helpen financieel vrij te worden. Dit doet ze door haar visie op geld - waarbij personal finance weer écht personal wordt - breed uit te dragen. Haar lezingen zijn inspirerend, en gaan over geld, persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. Adine komt met praktische handvatten waarmee het publiek zelf aan de slag kan. Adine is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Adine Faber-Versluis

Over Adine Faber-Versluis

Adine Faber-Versluis is regelmatig terug te vinden in landelijke kranten en tijdschriften, werkte mee aan diverse tv-programma's en documentaires en won begin 2023 de Vrouw in de Media Award Friesland.


Opgroeien

Adine groeide op in een ondernemende familie en heeft altijd al een passie gehad voor geld, het ondernemerschap en de vrijheid die beiden voor je kunnen creëren - of de gevangenis die ze kunnen worden. In 2007 startte ze, direct na het behalen van haar Masterdiploma in American Studies aan de Rijksuniversiteit Groningen, haar eigen bedrijf. Toen ze tijdens de kredietcrisis in korte tijd 80 procent van de omzet van haar communicatiebureau zag wegvallen, moest ze alle zeilen bijzetten om het hoofd (en huis) boven water te houden. In drie jaar tijd ontdekte ze alles over geld wat er maar te ontdekken was én loste ze maar liefst 70.000 euro af op haar hypotheek. Ze ontdekte toen ook hoe ondoorzichtig de wereld van geld in Nederland kan zijn en hoe belangrijk het is om financieel bewust te zijn en je eigen keuzes te kunnen maken.


Inspireren

Hierdoor besloot ze het roer om te gooien en mensen - en in het bijzonder vrouwen - in Nederland te laten zien dat het niet ingewikkeld hoeft te zijn en dat het wel of niet hebben van geld vaak maar weinig te maken heeft met je vaardigheden en heel veel met wat je over geld geleerd hebt. En: dat je daar iets aan kunt veranderen. Dat doet ze op heldere, inspirerende en vooral ook heel praktische wijze. Anders dan anders, maar daardoor des te effectiever.


Haar leven

Adine woont met haar man, dochter en kat bovenin Friesland. Ze is dol op lezen, Human Design, persoonlijke ontwikkeling en de Verenigde Staten. In 2023 kwam bij uitgeverij Altamira haar kaartenset Money Mindset uit. In 2024 zal via ROSE Stories haar eerste boek verschijnen, een financieel handboek voor vrouwen.

Boek Adine Faber-Versluis bij het Sprekershuys!

Adine Faber-Versluis is te boeken als spreker. Zij spreekt over onderwerpen zoals economie & financiën, leiderschap & strategie, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Op deze pagina kun je onder de kop 'Sessies' meer informatie vinden over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Adine Faber-Versluis boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Sessies

Van uurtje-factuurtje naar oneindig schaalbaar

Toen Adine ruim 10 jaar geleden vanuit noodzaak in haar geldzaken dook, leverde haar dat in drie jaar tijd veel kennis, een populair blog, en 70.000 euro aan hypotheekaflossingen op. En... een dikke blokkade op geld. Ze besloot het roer om te gooien en ging van hustle en 80-urige werkweken naar een chillpreneur-modus met 2 kantoordagen, meer flow en impact – zónder financieel in te leveren. Tijdens deze sessie Adine laat zien dat er voor elke ondernemer kansen zijn om meer vrijheid in je bedrijf en in je leven te creëren - als je durft.

Show up.
...
Adine neemt je mee op reis. Aan de hand van haar persoonlijke verhaal, haar eigen ervaringen en leermomenten houdt ze je een spiegel voor. Zodat je met de opgedane inzichten en kennis zelf aan de slag kunt. Ze is een bevlogen, leuke en inspirerende spreker!
Nadine Marijnissen | BLOOM event

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.