1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & wielrentalent

Bas Tietema

Bas Tietema stond bekend als groot wielrentalent en weet inmiddels alles over tegenslag. Hij was dichtbij het behalen van een van de hoogste regionen van het wielrennen. Helaas verliep dit niet zoals verwacht. Dit wil niet zeggen dat hij geen ambitie meer heeft om profwielrenner te worden. Die droom heeft hij ondanks zijn stap terug zeker nog wel. Bas is expert op het gebied van mens & maatschappij, sport & motivatie en ondernemerschap. Hij is te boeken als spreker bij het Sprekershuys.

...Bas Tietema

Over Bas Tietema

Bas Tietema stond bekend als een groot wielertalent, hij was goed op weg om een plek te bemachtigen in de hoogste regionen van het wielrennen. Helaas verliep zijn grote droom destijds toch een beetje anders. Door zijn gezondheid en persoonlijke worstelingen voorkwamen een snelle glansrijke weg naar de top. Ondanks dat hij een kleine stap terug heeft gedaan, heeft Bas nog altijd de ambitie om zijn droom als profwielrenner waar te maken. Daarbij is Bas door zijn tegenslag ook zeker niet bij de pakken neer gaan zitten. Bas is naast het wielrennen, met enorm veel passie, actief voor de gehandicapten sport in Nederland. Sinds 2016 is Bas ook ambassadeur voor het Fonds Gehandicaptensport. Daarnaast vertelt Bas graag zijn verhaal over doorzettingsvermogen, tegenslag en creativiteit aan jou!


Boek Bas Tietema bij het Sprekershuys!

Bas Tietema is te boeken als spreker bij het Sprekershuys en is expert op het gebied van mens & maatschappij, sport & motivatie en ondernemerschap. Op deze pagina vind je onder de kop ‘Sessies’ meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Bas Tietema boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Content, Sport, Social Media, Gehandicaptensport

In te huren als

 • Spreker
 • Interviewer
 • Presentator

Tariefindicatie

€3750

Sessies

Lezing Bas Tietema

Bas Tietema is met zijn ervaringen in het wielrennen, maken van content en maatschappelijke achtergrond een uitstekende spreker. Tijdens zijn presentaties kan hij je meer vertellen over thema's als het belang van samenwerken, hoe je je kan onderscheiden door creativiteit en hoe belangrijk doorzettingsvermogen is, ook als het even niet volgens planning loopt. Om de lezing nog meer interactief te maken is het ook mogelijk om een combinatie te maken tussen zijn presentatie een bijzondere fietsclinic. Zo ervaar hoe het is om een dag te leven als een prof.....

Happiness is only real when shared

Wielrenner Bas Tietema over problemen op de weg tussen wielrenners en ander verkeer

GELUKKIG BESTAAN ER NOG DROMEN💭 | PLAN BAS! #1

Gerelateerd nieuws

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.