1. ...
  Meer dan 1050 referenties
 2. ...
  Altijd de perfecte match
 3. ...
  Offerte binnen 24 uur
 4. ...
  Creatieve (online) concepten

Spreker & dagvoorzitter

Florian Dirkse

Tijdens de workshop van Spreker Florian ga je het water op met een zeilboot en leer je over jezelf, leiderschap en reflectie. Florian zijn passie resulteerde in een droom: de wereld rondzeilen. Hij maakte zijn droom waar en zeilde samen met zijn zeilboot twee jaar rond de wereld. Tijdens deze reis kwam hij zoveel plastic tegen in de oceanen, dat hij er een nieuwe missie aan overhield: het opruimen van de oceanen. Florian Dirkse is nu te boeken als spreker en dagvoorzitter bij het Sprekershuys!

...Florian Dirkse

Over Florian Dirkse

Spreker en dagvoorzitter Florian Dirkse is een echte aanpakker. Hij weet je als bedrijf, team of toekomstige leider te steunen in het ontwikkelen van jouw talenten en het groeien in persoonlijk leiderschap. Het publiek verlaat de zaal met praktische inzichten om hun dromen achterna te jagen en om op hun eigen manier impact te maken.


Missie

Al van jongs af aan was zeilen een van Florians grootste passies. Het werd er als het ware met de paplepel ingegoten door zijn ouders. Zijn passie resulteerde in een droom: de wereld rondzeilen. Hij maakte zijn droom waar en zeilde samen met zijn zeilboot twee jaar rond de wereld. Tijdens deze reis kwam hij zoveel plastic tegen in de oceanen, dat hij er een nieuwe missie aan overhield: het opruimen van de oceanen. Om deze missie uit te voeren startte hij samen met Boyan slat als co-captain het project The Ocean Cleanup. Ook werd hij cofounder van The Green Miles. Zijn boek over dit avontuur kreeg dezelfde naam en voor de AVRO maakte hij uiteindelijk een 8-delige prime time TV serie over de reis genaamd 'Zee, Zout en Zeilen'.


Florian als spreker en dagvoorzitter

Florian geeft inspirerende lezingen, in zowel Nederlands als Engels, over het volgen van je dromen. Daarbij deelt hij zijn persoonlijke verhaal over doorzettingsvermogen, passie, lef en duurzaamheid. Zo inspireert hij jou om de volgende stap te durven nemen. Ook geeft hij pakkende lezingen over leiderschap aan boord van een zeilschip. Dit doet hij samen met psycholoog, senior trainer en coach Pieter Stalenhoef. Hij weet het beste uit bedrijven en teams naar voren te halen. Niet door alleen maar in gesprek te gaan, maar door ze uit hun comfortzone te halen en inzichten te geven op hun talenten en valkuilen. Florian daagt je uit door middel van praktische inzichten om te groeien op het gebied van persoonlijk leiderschap, want jij hebt het in je om een verschil te maken.


Boek Florian Dirkse bij het Sprekershuys!

Florian Dirkse is te boeken als spreker en dagvoorzitter en is expert op het gebied van duurzaamheid, innovatie, avontuur en klimaat. Op deze pagina vind je onder de kop 'Sessies' meer informatie over de verschillende mogelijkheden.


Spreker Florian Dirkse boeken voor jouw evenement? Neem hier contact met ons op!

Daarom kies je voor Sprekershuys

 • ...Ruim 10 jaar ervaring
 • ...Creatieve (online) concepten
 • ...Offerte binnen 24 uur
 • ...Eigen Content Studio
...Vraag offerte aan

Expertise

Innovatie, MVO, Dromen verwezenlijken, Avontuur, Lef, The Ocean Cleanup, Expedities, Passie

In te huren als

 • Spreker
 • Dagvoorzitter

Tariefindicatie

€2500

Sessies

Dagvoorzitterschap Florian Dirkse

Florian Dirkse is een inspirerende man die zijn dromen najaagt. Florian heeft een warme uitstraling is een gepassioneerde man. Wanneer je een man met een warme uitstraling wilt als dagvoorzitter dan zit je bij Florian goed. Hij spreekt zowel vloeiend Engels als Nederlands. Florian is daarbij echt een aanpakker. Veel mensen houden het bij dromen, Florian voert ze uit vanuit zijn passie voor zeilen en zijn droom om onze oceanen plastic vrij te krijgen. Zijn verhaal is inspirerend en gaat over passie, lef, uitdagingen, teamspirit en duurzaamheid. Hij spreekt over doorzettingsvermogen en het najagen van dromen. Een andere weg bewandelen en durven doen? Florian weet er alles van!

Workshop persoonlijke leiderschap of teambuilding Florian Dirkse

Wil je werken aan (persoonlijk) leiderschap dan kan je kiezen voor de workshop Leiderschap en Leidinggeven. Je kunt je als individu aanmelden maar ook in groepsverband. Op het water Deze workshop vindt plaats aan boord van een zeilschip. Deze workshop organiseert Florian samen met psycholoog, senior trainer en coach Pieter Stalenhoef. Hij houdt zich bezig met het stimuleren van het potentieel van mensen en organisaties. Door zijn eigen ervaring als kitesurfer weet hij als geen ander het heilzame effect van actief op het water zijn. De workshop In de workshop zitten een aantal vaste elementen: optuigen en weg zeilen, wind in de zeilen (en dit zelf ook ervaren), het leren aansturen van je bemanning, reflecteren en natuurlijk lekker eten en goede gesprekken voeren. Tijdens de workshop wordt je uit je comfortzone gehaald, je krijgt meer zicht op je talenten en valkuilen, het verbeteren van je leiderschap en communicatie vaardigheden. Om dit proces en ontwikkelingen te versnellen wordt er een methode toegepast, bijvoorbeeld de Insights Discovery. Persoonlijk leiderschap Tijdens de workshop zullen momenten van actie en reflectie elkaar makkelijk afwisselen en zullen er zelfinzichten ontstaan. Deze ervaringen kunnen wat met je doen, daar kun je met de bemanningsleden mooie gesprekken over voeren. Tijdens deze Persoonlijk Leiderschap training kom je erachter waar je staat, wie je bent en wat je op dit moment in je leven hebt. Uiteraard neem jij de leiding even over door aan het roer te staan. Hoe ga jij met dit leiderschap om? Praktisch De duur van deze workshop kan variëren van een dag, twee en driedaags. Vertrek en aankomsthaven zijn beiden bij de het oude vestingstadje Hellevoetsluis (vaargebied het Haringvliet).

Lezing Florian Dirkse

Florian geeft inspirerende lezingen, in zowel Nederlands als Engels, over het volgen van je dromen. Veel mensen houden het bij dromen, Florian voert ze uit vanuit zijn passie voor zeilen en zijn droom om onze oceanen plastic vrij te krijgen. Zijn verhaal is inspirerend en gaat over passie, lef, uitdagingen, teamspirit en duurzaamheid. Hij spreekt over doorzettingsvermogen en het najagen van dromen. Een andere weg bewandelen en durven doen? Florian weet er alles van! Naast dat hij lezingen geeft is Florian ook in te huren als dagvoorzitter.

Dromen waarmaken is het mooiste wat er is.

How to fulfill your dreams | Florian Dirkse | TEDxFryslân

Florian Dirkse over het waarmaken van dromen | Sprekers met een missie

...
Zodra ik contact heb gelegd met Florian denkt hij actief mee. Hij straalt enthousiasme uit en past zijn verhaal aan zodat het goed aansluit op mijn doel van de meeting. Ook tijdens de meeting nam hij actief deel aan de workshops en stond hij open voor vragen van mijn collega's. Totaal: Super tevreden en zeker aan te raden als je een meeting wilt houden wat aansluit op het thema duurzaamheid / dromen waarmaken.
Nico Werkdam - Decathlon

Gerelateerd nieuws

Advies nodig of een spreker boeken? Wij helpen je graag!

Neem vrijblijvend contact op met een van onze verbinders.